Nem is kell elsietni abban bizom, h nem az lesz veluk mint Miley-Liam.
Szeretem oket egyutt, de olyan fura belegondolni, h Zayn 19 evesen megismerte azt, akivel vegig maradni fog
Perrie Edwards: „Szó sincs még esküvőről”
2013. október 12. 20:44
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Én meg nem tudom, hogy honnan veszi mindenki, hogy Zayn a kedvencem?Mert egyáltalán nem...
Csak nézz meg egy videót, amiben Perrie benne van.Olyan idiótán röhög, mint egy hülye gyerek.És az meg főképp zavaró, hogy Perrie mindig Zaynt emlegeti, minden videóban Ő (is) téma.És ez borzasztóan zavaró.Miért is nézek ilyen videókat?Nos...unokatesóm miatt.Amúgy meg mindenkinek van saját véleménye.
Csak azért gondoltam hogy szereted, mert úgy írtál róla, mintha féltékeny lennél Perriere... Amúgy meg miért nem mindegy neked, hogy azok az emberek boldogok, vagy sem, akiket utálsz?
Csak nézz meg egy videót, amiben Perrie benne van.Olyan idiótán röhög, mint egy hülye gyerek.És az meg főképp zavaró, hogy Perrie mindig Zaynt emlegeti, minden videóban Ő (is) téma.És ez borzasztóan zavaró.Miért is nézek ilyen videókat?Nos...unokatesóm miatt.Amúgy meg mindenkinek van saját véleménye.
Csak azért gondoltam hogy szereted, mert úgy írtál róla, mintha féltékeny lennél Perriere... Amúgy meg miért nem mindegy neked, hogy azok az emberek boldogok, vagy sem, akiket utálsz?
2013. október 12. 21:06
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Legyenek is nagyon boldogok .!! ♥ ♥
2013. október 12. 21:08
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline |
Én örülök, hogy Zayn és Perrie jegyben járnak, szerintem nagyon összeillenek. Plusz ha boldogok, akkor más nem is nagyon számít. <3
2013. október 12. 21:54
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Haladjanak szépen lassan,a lényeg a boldogságuk!
2013. október 12. 22:15
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Ha mindenki belegondolna a helyzetükbe, akkor nem hinnének a pletykáknak. Mindketten elég elfoglaltak, nem hogy még az esküvőt is tervezzék közben... nagyon szeretem mindkettőjüket, örülök hogy boldogok.
2013. október 12. 22:59
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Ez kezd egyre unalmasabb lenni. Bírom a Zerrie-t meg minden...de jó látni,hogy Perrie egyre szebb :,) (ha már Zayn nem xd)
Amúgy tényleg meglepően sokat nyilatkozik a csajszi a kapcsolatukról. Enyhe sejtésem van affelől, hogy ebből nem kis haszna származik. De csak csöndben mondon.
Amúgy tényleg meglepően sokat nyilatkozik a csajszi a kapcsolatukról. Enyhe sejtésem van affelől, hogy ebből nem kis haszna származik. De csak csöndben mondon.
2013. október 13. 10:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Az a lényeg,hogy boldogok legyenek!
2013. október 13. 10:41
Dorcsi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 199749 offline |
SOK BOLdogságot!! Zerrie 4ever
én öszintén IMÁÁÁDOOOM Zayn-t!!! és megbolondulok érte és kicsit elszomorít hogy ezzel a cicababa perrivel van!! öszintén lila haj?? na ne röhögtessen!! Ilyet szeret Zayn??? nem hiszem!! romantikus meg minden hogy perri ugyan azon ment át mint zayn,de azért nem hinném hogy össze kéne házasodni!
Mind1 is én annak örülök hogy Zayn boldog meg hogy ennyire szereti Perrit csak én nem bírom.
Nem azért ez egy kicsit fáj Zayn jobbat is kaphatna! (nem engem és se vagyok tökéletes)
Mind1 SOK BOLdogságot! Zerrie 4ever
én öszintén IMÁÁÁDOOOM Zayn-t!!! és megbolondulok érte és kicsit elszomorít hogy ezzel a cicababa perrivel van!! öszintén lila haj?? na ne röhögtessen!! Ilyet szeret Zayn??? nem hiszem!! romantikus meg minden hogy perri ugyan azon ment át mint zayn,de azért nem hinném hogy össze kéne házasodni!
Mind1 is én annak örülök hogy Zayn boldog meg hogy ennyire szereti Perrit csak én nem bírom.
Nem azért ez egy kicsit fáj Zayn jobbat is kaphatna! (nem engem és se vagyok tökéletes)
Mind1 SOK BOLdogságot! Zerrie 4ever
2013. október 13. 10:50
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline |
Sok boldogságot nekik!
2013. október 13. 10:56
Vicuska1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 208477 offline |
ki nem lenne boldog ha Zayn Malik eljegyezné?! nagyon örülök h össze fognak házasodni nagyon-nagyon összeillenek ők ketten egymásnak lettek teremtve♥
Zerrie 4ever
Zerrie 4ever
2013. október 13. 15:06
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Örülök,hogy nem sietik el!És amúgy nem is értem,hogy honnan kezdődhettek az ilyesmi pletykák...
2013. október 13. 15:14
DemiliBarvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210099 offline |
Idézet (Phann @ 2013.10.12. 19:58)
Na jó, most álljunk meg!Honnan veszed, hogy szeretem Zayn-t?Mert se Őt, de a drágalátos menyasszonyát nem szeretem.Sőt!Utálom mind a kettőjüket!
Én kérek elnézést! Csak elégge féltékeny hangnemben írtál. Egyébként ha nem kedveled Zaynt, nem mindegy neked, hogy mennyire, szép, okos lányt vesz feleségül? Ezt tényleg nem szemrehányásból kérdezem, csupán csak kíváncsi vagyok rá.
2013. október 13. 21:42
Ezt nem értem. Aki már nem szereti a srácok barátnőit, az nem rajongó? Ez hülyeség. El kell fogadni, hogy szeretik egymást, de azért nem kell imádni őket mint pár. Vagy igen?
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.