Hayley Williams nem ítélkezik Miley felett
2013. október 12. 19:48
Én nem ítélem el Miley viselkedését, csak nem tartom követendő példának. -.-" Hogy ki mit gondol róla, az már mindenkinek az egyéni döntése. Nem kötelező sem szeretni, sem utálni.
2013. október 12. 19:48
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
_ToTo_ egyetértek veled! Nekem őszintén fogalmam sincs ki ő...sosem láttam a Hanna Montana-t, és amit látok róla, az....nem részletezem.
Ezermillió másik sztár van, aki sokkal tehetségesebb nála bármiben.
Ezermillió másik sztár van, aki sokkal tehetségesebb nála bármiben.
2013. október 12. 20:01
_ToTo_, nálad van a pont!
Májlika nem tudja, hol a határ! Hayley-t nagyon szeretem, de nem értek egyet vele. Nem ítélkezünk Miley felett, csak istenem, azt hiszi, ő a világ közepe. Ha már a hangjával nem tudja felhívni magára a figyelmet, ezt csinálja
Fordítva kéne! Bíbörke nőben!
Májlika nem tudja, hol a határ! Hayley-t nagyon szeretem, de nem értek egyet vele. Nem ítélkezünk Miley felett, csak istenem, azt hiszi, ő a világ közepe. Ha már a hangjával nem tudja felhívni magára a figyelmet, ezt csinálja
2013. október 12. 20:05
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Hayley nagyon szimpatikus
De sok dologban nem értek vele egyet... Szerintem Miley nem kéne elhelyezkedjen ebben a szakmában, mert nincs helye ebben a szakmában.
2013. október 12. 20:13
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
'Májlika' tényleg nem tudja hol a határ. De szerintem az nem igaz, hogy bármelyik 'rajongója elkapcsolná bármelyik dalát a rádióban'. Én nem vagyok a rajongója, de Mileynak van tehetsége, csak inkább arra kéne több 'hangsúlyt fektetnie', hogy fejleszti azt, amit tudna. Nem a hiányos öltözködés guiness rekordját, vagy tudományát. Szerintem jó hangja van, csak nem ezzel kéne kitörnie a diznis szerepből.
2013. október 12. 20:44
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Igaza van Hayleynek!
2013. október 12. 22:10
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Tisztelem Hayley-t, hogy a véleményét mindig kulturáltan fejezi ki, és szerintem ő egy rendkívül értelmes, érett gondolkodású lány. Nagyon büszke vagyok rá, hogy kiáll egy ilyen fontos dolog mellett, mint a mellrák, és támogatja azt. Azzal, amit Miley-ról mondott pedig részben egyet értek. Senkinek sincs joga hozzá, hogy ítélkezzen a másik felett. Bár nekem is meg van a véleményem Miley-ról, meg arról amit mostanában művel, de nem ítélkezek felette, igazából teljesen hidegen hagy miket csinál. Egyedül azt sajnálom, hogy rengeteg lánynak ő a példaképe, és azt hiszik, hogy amit csinál az menő, ezért ész nélkül követik.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 12. 22:32
Nem értem, hogy mért kell minden egyes hírességet megkérdezni Miley Cyrusszal kapcsolatban... Most ez lett a legújabb trend?!
2013. október 12. 22:41
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Hayley imádlak! *-* heart.gif
2013. október 12. 23:02
Igaza van Hayley-nek. Mostanában szinte minden hírességet Miley-ról faggatnak, és talán az ő nyilatkozata a legnormálisabb mind közül..
2013. október 13. 07:59
Idézet (Florahh @ 2013.10.12. 18:52)
Nemértem, mindig mást mond ez a bige..
Én veled értek egyet... Nem tudja eldönteni hogy mit mondjon -.-
2013. október 13. 10:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Múltkor pedig eléggé leszólta Miley-t....
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?