Taylor Swift lett az év előadója
2013. október 15. 15:34
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
hát én nem szeretem Taylor még most sem...
2013. október 15. 19:55
Gratulálok, megérdemelte!
És megjegyzem nagyon csinos volt :*
És megjegyzem nagyon csinos volt :*
2013. október 15. 20:52
Idézet (Beyla @ 2013.10.14. 22:43)
Kissé tényleg túlzás őt megválasztani nem csak hatodjára, de még elsőre is az Év előadójának. A csajjal én is kezdek szimpatizálni, hiszen az utóbbi időben nagyon kellemes megmozdulásai voltak, de a jótékonykodás még mindig nem egyenlő a tálentummal, amiből sajnos nincs neki. Átlagos dalokkal tudott előállni eddig a még átlagosabb hangjával, ennyi. Belőlem szimplán uncsi póker fészt vált ki a színpadon való megjelenése. Nem esem extázisba attól, hogyha látom, és libabőrös sem lesz a hangjától a hátam. Mondjuk miért is lepődök meg? Manapság a sz*rt díjazzák, hisz bíbör már Grammy-díjas előadónak van elkönyvelve a zenetörténelmében. Akkor miről beszélünk?XD Adhatnak Taylornak is vagy ezer díjat, hájpolhatják akárhogy, de nem fog változtatni azon, hogy tehetségtelen. Eddig sem hallgattam, most sem fogom, nem váltották meg a világot, csak rájöttem, hogy ezek a díjátadók még jobban süllyednek lefelé a mocsokban. 
Biebernek annyi Grammy-je van mint Katy Pepsi-nek:D Nulla. Szerencsére... és ez maradjon is így, Bieber menjen a süllyesztőbe, Kunty pedig a Nickelodeon Awards-ra
2013. október 15. 21:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Hogy miért, azt nem tudom.
2013. október 15. 22:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.10.15. 20:52)
Biebernek annyi Grammy-je van mint Katy Pepsi-nek:D Nulla. Szerencsére... és ez maradjon is így, Bieber menjen a süllyesztőbe, Kunty pedig a Nickelodeon Awards-ra
Nincs Grammy-je? Akkor ezer bocsesz, de úgy rémlik, mintha pár éve adtak vóna neki egyet. Sebaj, örülök, hogy tévedtem!XD
2013. október 16. 17:00
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Szerintem megérdemli egyszer-kétszer, de nem hatszor. Mások is érvényesülhetnek, nemcsak ő. Nem csak ő jótékonykodik. Remélem jövőre más nyeri, és valaki olyan aki megérdemli. Nagyon tetszik a ruhája:)
2013. október 18. 14:43
|
|
brigi231visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 160881 offline
|
"Nashville-i Dalszerzők Egyesületének Nemzetközi Díja" DALSZERZŐK! holliwúd fele rohadtul nem magának írja dalait, csak felénekli. Taylor meg maga írja a dalait. ezért IS nyerte meg ezt a díjat már hatodjára.
(csak úgy mondom)
2013. október 24. 19:27
|
|
LOL roxikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 207229 offline
|
nem érdemelte meg
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: