Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 18. 11:57
Evike-1Dfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 190398 offline |
szeretem sőt imádom Sel-t de ahogy el esett még én is röhögtem.xddd <33
2013. október 18. 14:08
Lolenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 200795 offline |
1: Hát ezen nem lepődtem meg, hogy Selena playback-ről énekelt. Biztos énekel más is így, de Selenáról mindig is lehetett tudni. Élőben borzalmas hangja van. Viszont ha már olyan nagy sztárnak tartja magát, akkor illene tudni élőben énekelni.
2: Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Pl.: a tánc. Borzalmasan táncol, én ezt onnan tudom hogy évek óta modern táncolok, és több fellépésem volt.
3: Az esésen halálra röhögtem magam. Főleg mikor sikított egyet. Minden pénzt megér. Amúgy meg aki írja hogy nem is playback-ről énekelt, vagy hogy nem lehet kivenni, az nézze meg újból és hallgassa meg. Mert mikor ő sikít akkor közben megy a zene, Selena hangjával.
Remélem nem sértettem meg senkit, ha pedig igen akkor hát...Bocsi..-.-
2: Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Pl.: a tánc. Borzalmasan táncol, én ezt onnan tudom hogy évek óta modern táncolok, és több fellépésem volt.
3: Az esésen halálra röhögtem magam. Főleg mikor sikított egyet. Minden pénzt megér. Amúgy meg aki írja hogy nem is playback-ről énekelt, vagy hogy nem lehet kivenni, az nézze meg újból és hallgassa meg. Mert mikor ő sikít akkor közben megy a zene, Selena hangjával.
Remélem nem sértettem meg senkit, ha pedig igen akkor hát...Bocsi..-.-
2013. október 18. 14:11
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szegény :/
2013. október 18. 15:53
ZsuZsóforever írta:
Istenem minden énekes playback-el MINDEN!! A legnagyobbaktól kezdve a magyarországi sztárokig...szerintem ezen nincs megvetni való
Biztos az én szememmel és fülemmel van a baj,de én még sem Christina Aguilerát,sem Mariah-t,és még a Green Day-t sem hallottam pléjbekkelni,pedig ők aztán nyomják teli torokból a basszusgitár,elektromos gitár meg a dobok között az éneket,sőt,hihetetlen,de még hangjuk is van.Persze a te kicsi lila ködös szemed nem lát túl a málji szájrúzs meg szelena gomez-féle Diznicsemetéken(és most Demi Lovato-t hagyjuk ki),de ha egyszer ilyenek az életmutatóid,én nekem nem lenne a helyedben ekkora arcom kijelenteni egy hazugságot,ami még nevetségessé is tesz,mert azért bárki bármennyire elfogult egy-egy sztárral kapcsolatban,ez nyilvánvalóan nem igaz.Megnézném,hogy Selena mikor fog hangszeren játszani a (a szintetizátorok meg a kis b*zi fickó helyett aki játssza a lemezeket és bólogat)és közben énekelni,mint a Green Day,akik aztán leizzadnak egy számtól.Megjegyzem,néha még Madonna-félék is playback-elnek,de ők tényleg táncolnak,nem csak rázzák a seggüket egy tingli-tangli számra.
Istenem minden énekes playback-el MINDEN!! A legnagyobbaktól kezdve a magyarországi sztárokig...szerintem ezen nincs megvetni való
Biztos az én szememmel és fülemmel van a baj,de én még sem Christina Aguilerát,sem Mariah-t,és még a Green Day-t sem hallottam pléjbekkelni,pedig ők aztán nyomják teli torokból a basszusgitár,elektromos gitár meg a dobok között az éneket,sőt,hihetetlen,de még hangjuk is van.Persze a te kicsi lila ködös szemed nem lát túl a málji szájrúzs meg szelena gomez-féle Diznicsemetéken(és most Demi Lovato-t hagyjuk ki),de ha egyszer ilyenek az életmutatóid,én nekem nem lenne a helyedben ekkora arcom kijelenteni egy hazugságot,ami még nevetségessé is tesz,mert azért bárki bármennyire elfogult egy-egy sztárral kapcsolatban,ez nyilvánvalóan nem igaz.Megnézném,hogy Selena mikor fog hangszeren játszani a (a szintetizátorok meg a kis b*zi fickó helyett aki játssza a lemezeket és bólogat)és közben énekelni,mint a Green Day,akik aztán leizzadnak egy számtól.Megjegyzem,néha még Madonna-félék is playback-elnek,de ők tényleg táncolnak,nem csak rázzák a seggüket egy tingli-tangli számra.
2013. október 18. 16:03
EvelyneChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 209496 offline |
tanulja be rendesen a koreográfiát és tanuljon meg járni abban a cipőben, és tisztelje meg a rajongóit -.-
2013. október 18. 16:04
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Végre! Köszönöm, hogy végre rajtam kívül mások is be látták, hogy a csaj playback nélkül meghalna. Már jó párszor írtam a YouTube-os videók alá, hogy playback az egész, erre rám támadtak, hogy nem igaz, csak sokat fejlődött hangilag.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. október 18. 17:26
Tényleg ijen nagy szám volna ez?Csak mer Michel Jacksonnak(fogalmam sincs hogy kell le írni)leesett az orra a koncert közepén!!!!!
2013. október 18. 17:56
lehet hogy én vagyok vak, de hol látszott, hogy nem nyitotta ki a száját, amikor háttal volt? ha meg pléjbekelt, akkor szerintem senkit sem érdekel a táncikálása, inkább énekeljen, mint egy rendes koncerten szokás!
2013. október 18. 17:59
MahoganyOwlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 209012 offline |
hát szerintem hallatszik, hogy playback.. főleg, hogy mikrofonon keresztül még egy egyszerű félhangtávolság is sérti a fület. szeretem Selenát, de most kicsit csalódtam..
2013. október 18. 19:01
Vica ciiccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144841 offline |
nem tudom miért baj hogy ment playback nagyon nehéz úgy tiszta hangokat kiénekelni miközben táncol, legaláb tudot alászolamozni meg tiszta hangokat ki énekelni
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni