A legszebb és legcsúnyább városok
2013. október 19. 08:41
a legcsúnyábbak azért csúnyák mert jelentéktelenek .olyan átlagosak , szürkék
2013. október 19. 09:27
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Los Angelas a legszebb még akkor is ha nem tették a cikkbe
2013. október 19. 09:33
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
LA, NY, London a legszebb.. nekem ♥♥♥♥♥
2013. október 19. 12:19
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest, vagy az én véleményem által a 2. legszebb magyar város... Győr!? - majd Székesfehérvár!? Mi magyarok igen is elvagyunk hanyagolva aminek bizony nem így kellene lennie!
2013. október 19. 12:21
Ki felejtve Bécset, számomra mindig öröm volt oda látogatni sőt öröm is marad! Nagyon laza egy cikk lett.
2013. október 19. 15:21
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Ha már mindenki New Yorkot hiányolja a listáról, szerintem az a város maximum este mutat jól, amikor minden ki van világítva, de napközben csak egy szmogos szürke várost látok...
2013. október 19. 15:25
Mini AJ
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest
Vagy nem olvastad el a cikket csak a városok neveit vagy rossz a felfogásod. Ott van Bp. a 9. helyen.
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest
Vagy nem olvastad el a cikket csak a városok neveit vagy rossz a felfogásod. Ott van Bp. a 9. helyen.
2013. október 19. 16:23
Nagyjából jók szerintem ezek a "helyezések".De nem értem,miért olyan nagy szám Budapest.Büdös van,túl nagy a forgalom,szinte már élhetetlen.Bár nem mintha utálnám a nyüzsgést,a mozgalmasságot,sőt,20 éves korom körül Pécset szeretném erre a célra kiszemelni,de Budapestnek körülbelül 3 kerületnyi része tényleg gyönyörű és klassz,a többi meg egy rakás szemét csak hogy minél nagyobb legyen.Szerintem a mindössze 65 ezer lakost számoló Kaposvár fényévekkel szebb.Lehet,hogy akkora mint Budapest egy kerülete,de még így is 100-szor többet ér.És most nem azért mondom,mert én ott élek,de rokonok,akik nem itt élnek,ők is azt mondták,hogy "én bizony élnék itt."Sok kisváros van,ami sokkal szebb,mint a nagyvárosok.De nem,az nem érdekes.Mondjuk ha már Magyarország és nagyváros,akkor esetleg Pécs.
2013. október 19. 17:52
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Velence?Biztos szép város,de azért nem a világ legszebbje,nem is beszélve az állandó csatornaszagról..Prága is szép,de nem raknám be az első 5-be,sem Lisszabont..Párizs és Rio tényleg gyönyörű,bár én nagyon hiányolom Londont..Az én sorrendem: 1.London 2.Rio 3.Párizs stb... és amúgy meg Budapest tényleg gyönyörű város szerintem és megérdemli a 9. helyet.
2013. október 19. 20:37
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Szerintem Velence abszolút megérdemli az első helyet, nekem egyszer volt szerencsém ott lenni és egyből beleszerettem. Nem csak a város szépségébe, hanem a hangulatába. A legjobb dolog benne pedig az, hogy nincsenek autók, tehát jóval kisebb a szmog és a gépkocsik zaját se hallani, ami számomra maga volt a mennyország.
2013. október 19. 21:14
Prága
egyszerűen ahhw *o*
Amman viszont..belekevedtem a képbe
Amman viszont..belekevedtem a képbe
2013. október 19. 22:15
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Heni500 egyetértek Szöul egyszerűen varázslatos, gyönyörű hely! Szerintem sem fer, hogy nem rakták bele a legszebb városok közé!
Franciaország, Párizs
IMÁDOM A FRANCIÁKAT!!! remélem egyszer el is jutok Párizsba!!
<3 Viszont Velencében már voltam, és tényleg nagyon szép hely! A hangulat, a nevezetességek.
<3
2013. október 20. 09:14
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
uramisten az utolsó 4 az egyszerűen borzalmas
2013. október 20. 09:16
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Velence szuper, csak egy kicsit büdi van ott.
Párizs engem egyáltalán nem vonz. Már annyira klisés ez a "szerelmesek városa" izé, hogy előbb mennék Washingtonba, mint oda.
Prágában még nem voltam, de az tetszik
A kép is nagyon szép.
Lisszabon is tetszik, de hát a mediterrán városok mint szépek és hangulatosak. Görögország városait is annyira imádom, gyönyörűek.
Rio az egy csoda, szívesen elmennék.
Szerintem azok az országok, ahonnan a legcsúnyább városok vannak, és azok, ahonnan a legszebbek, ég és föld.. Hülyeség összehasonlítani egy gazdag/fejlett ország városait egy kevésbé fejlettével, mert nyilvánvaló lesz az eredmény...
Számomra Amsterdam a legkirályabb város a világon. Felülmúl mindent.
Párizs engem egyáltalán nem vonz. Már annyira klisés ez a "szerelmesek városa" izé, hogy előbb mennék Washingtonba, mint oda.
Prágában még nem voltam, de az tetszik
Lisszabon is tetszik, de hát a mediterrán városok mint szépek és hangulatosak. Görögország városait is annyira imádom, gyönyörűek.
Rio az egy csoda, szívesen elmennék.
Szerintem azok az országok, ahonnan a legcsúnyább városok vannak, és azok, ahonnan a legszebbek, ég és föld.. Hülyeség összehasonlítani egy gazdag/fejlett ország városait egy kevésbé fejlettével, mert nyilvánvaló lesz az eredmény...
Számomra Amsterdam a legkirályabb város a világon. Felülmúl mindent.
2013. október 20. 10:07
|
lucasara13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 189946 offline
|
Én is hiányolok néhány várost...New York,Miami,RÓma,London?
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: