A legszebb és legcsúnyább városok
2013. október 16. 15:06
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Én már voltam Velencében. Fantasztikus volt! Gyönyörű város!
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. október 16. 15:07
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Egyikben sem jártam még.
2013. október 16. 15:23
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Én Prágában jártam és ugyan rég volt már, de minden egyes pillanatra emlékszem! Tényleg rettenrően gyönyörű!
Rio de Janeiro várj még pár évet és meglátogatlak!
Rio de Janeiro várj még pár évet és meglátogatlak!
2013. október 16. 15:47
Idézet (Lizania @ 2013.10.16. 13:35)
Budapest meg nem érdemli meg azt a 9. helyet, ritka pocsék város. Tele van szeméttel, hajléktalanokkal, kosszal, büdös van, és szmog. Ráadásként még az ott lakó emberek is buták és nagyképűek. Ha szépségre nézem még szépnek se szép, szóval indokolatlan az a 9. hely.
Már elnézésedet kérem, hogy bele***fázok, de ezt a mondatodat elég nehéz félreértelmezni, mivel egyértelműen leírtad a véleményed, hogy te miként gondolsz a budapestiekről. Azzal, hogy tele van szeméttel, hajléktalannal, kosszal, büdös van - sajnos nem tudok vitába szállni, de a második része az állításodnak, eléggé buta gondolat. Tipikus példája annak, hogy az előítéletek mekkora nagy marhaságok. Éppen úgy vannak normális emberek itt is, mint bárhol, és ostobából is éppen úgy akad. Bunkó nagyképűek egész hazánkban nagy fürtökben teremnek, nem hinném, hogy ez csakis bp-i kiváltság, ahogyan a sznobság sem. Érdekes módon az én köreimben halál normális bp-i emberkék vannak, akik se nem buták, sem pedig beképzeltek. Hogy van ez? Ismeretségi körömben, és jómagamra is igaz, hogy egyáltalán nem emeljük magunkat piedesztálra, nem vagyunk nagyképűek, mert itt élünk. Sőt, jó páran mennénk inkább vissza vidékre, csak sajnos itt, ebben a koszos városban van a legtöbb munkalehetőség. Ez pedig nem lehurrogás, csak nem értek veled egyet. Faluhelyen vagy a világ más nagyvárosaiban nem dől a sz*r- vagy piaszag? Vagy éppen vidéken nincsenek lazacsávók és "helyi jónők, akik feszt verik a nyálukat? Ez a fajta Budapestre kivetített előítélet, egyébként a világon mindenhol jelenlévő embertípus ostobaság.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Pöttömke
2013. október 16. 15:48
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
mondjuk azon csodálkozom hogy bp bennevan az első 10-ben mert hát szerintem szebb városok is vannak nála.... de ezzel nem akarok egy pestit se megsérteni xDDD az azért szomorú hogy london nincs benne az első 5-ben://
2013. október 16. 15:59
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Idézet (brigi92fcb @ 2013.10.16. 12:41)
Minden ott kezdődik, h Párga nem szebb mint Budapest!
Budapestet ugyan mindennap látom, Prágában pedig csak egyszer voltam - 2 éve, egy tanulmányi kiránduláson - de hidd el nekem, az utóbbi milliószor szebb
2013. október 16. 16:01
párizs ♥ de szereintem London meg Los Angeles is nagyon szép hely
2013. október 16. 16:10
Szerintem New York is gyönyörű, akárcsak London.
Csúnyát nem tudok mondani
Csúnyát nem tudok mondani
2013. október 16. 16:19
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Az utccsú 3 úristen,ha ott kéne laknom
2013. október 16. 16:38
Idézet (viki1995 @ 2013.10.16. 16:14)
New York-ot kihagyták! És Hawaii-t is! :/
Hawaii nem város, hanem az Államok 50. tagállama, amely valójában egy szigetcsoport és különálló részt alkot az USA törzsterületétől.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Sally Sparrow
2013. október 16. 16:40
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.16. 10:49)
Én vagyok az egyetlen, akit teljesen hidegen hagy Párizs? Legfeljebb a hányinger kap el a romantikus csöpögésétől.
Mexikóvárosba viszont nagyon szívesen elmennék, izgalmas és érdekes hely, és ott van a kedvenc festőm, Frida Kahlo múzeuma is.
Mexikóvárosba viszont nagyon szívesen elmennék, izgalmas és érdekes hely, és ott van a kedvenc festőm, Frida Kahlo múzeuma is.
Egyetértek - szívem szerint én is szaladnék Frida múzeumába! Szerintem nagyszerű élményben lehet része annak, aki eljut oda!
Egyébként én szívesen elmennék Párizsba, ha lenne rá lehetőség, - viszont sosem tartoztam azok közé, akik egyenesen odáig vannak meg vissza érte, és ódákat zengenek róla. Tökéletesen igazak az imént elhangzottak, hogy minden helynek megvan a maga szépsége, ám minden bizonnyal a csúfsága is. Budapest is csodás város, - este/éjszaka mindenképp - de nyilván hamar találnánk kivetnivalót is benne, ugyanis sok helyen valóban rendkívül koszos, büdös, főleg a pesti oldala. A budai oldal sem tökéletes, de úgy vélem, még mindig szebb és jobb a pestinél.
Amúgy Prágához már volt szerencsém, és meg voltam elégedve vele! Olaszországba pedig nagyon szeretnék eljutni, tehát azon belül Velence is a listámon van... Emellett nálam London is helyet foglal, illetve néhány amerikai nagyváros, mint pl. Los Angeles, San Francisco vagy New York City.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.