Jézus szíve, ahogy Courtneyy szokta mondani!
Azt hittem, hogy a kép photoshop. Ne akarjátok tudni, milyen képet vágtam amikor rájöttem, hogy nem.
Undorító ez a nő, semmi tiszteletreméltó nincs a viselkedésében, és ő az utolsó olyan híresség, celeb, akire felnéznék.
Kim Kardashian provokatív fotója megőrjítette az internetet
2013. október 19. 14:21
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 19. 14:26
Ohh, Istenem! -.- Divat a nagy fenék, na de akkora?! Ne már! A segge nehezebb, mint maga a nő! -.-
2013. október 19. 14:35
Ha azt akarja, hogy végre elfelejtse mindenki a 20-as éveiben elkövetett botlásait, akkor miért nem viselkedik ahhoz mérten?
Nem tudom melyik 30 egy néhány éves anyában merül fel az a gondolat, hogy a nagy seggem lefotózom és felteszem a netre a képet. Ideje lenne felnőni a feladathoz szerintem.. nem, hogy gyereket de még kutyát se engedném, hogy gondozhasson..
Egyébként a képet látva valahogy az undor és a döbbenet határára kerültem.. Nem tudom mit büszkélkedik a korántsem "formás" idomaival.
Nem tudom melyik 30 egy néhány éves anyában merül fel az a gondolat, hogy a nagy seggem lefotózom és felteszem a netre a képet. Ideje lenne felnőni a feladathoz szerintem.. nem, hogy gyereket de még kutyát se engedném, hogy gondozhasson..
Egyébként a képet látva valahogy az undor és a döbbenet határára kerültem.. Nem tudom mit büszkélkedik a korántsem "formás" idomaival.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 19. 15:31
Először azt hittem, hogy Photoshop... De ha le akarja zárni a múltját, akkor ne rakjon fel ilyen képeket. Sehová.
2013. október 19. 15:40
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Kimnek mindig ekkora feneke volt? Ez durva. Úgy néz ki, mint Nicki Minaj.
2013. október 19. 15:58
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Szerintem is most pont olyan mint Nicki Minaj! Egy anyának nem ilyen képeket kéne készítenie! Szegény kisgyerek meg van áldva a családjával!
2013. október 19. 16:44
Kim világéletében próbálta felhívni magára a figyelmet, ráadásul olyan dolgokkal, amik igazából senkit nem érdekelnek, de azt hittem, az anyaság megváltoztatja. Tévedtem Olyan, mintha a terhessége is csak a hírverés miatt történt volna, és nem azért, mert szívből szeretett volna egy gyermeket. Amúgy szép, hogy elfogadja magát, de könyörgöm - egy anya nem viselkedhet így.
2013. október 19. 17:09
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
Jesszus. Úr. Isten. Hogy lehet ekkora feneke?D
2013. október 19. 17:42
Ez a nő mindig is a magamutogatásból élt, semmi másból. Az ilyenek nem változnak.
2013. október 19. 18:02
Köztudott, hogy nagyon szeretem ezt a nőt, meg a családját is, de basszus mekkora segge van már!
2013. október 19. 19:00
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Mint valami rossz tini... sosem változik, pedig ha már egyszer gyereke van, elkezdhetne gondolkodni...
2013. október 19. 19:00
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Alapból tarkón tudnám csapni egy szeneslapáttal, nagyon irritál ez a nő, hogy a semmiért "sztár", és pénzelik, mert kipakolja mindenét... De azért kinyithatná a csipáit, hogy ez több, mint szánalmas!
Mindenesetre annyiban védem, hogy megnézném, az itt hozzászólók és ócsárolók közül ki hogyan néz ki egy terhesség után, és hogy lesz csettintésre bomba formában -.-"
Mindenesetre annyiban védem, hogy megnézném, az itt hozzászólók és ócsárolók közül ki hogyan néz ki egy terhesség után, és hogy lesz csettintésre bomba formában -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.