Szerintettek egy 5 csillagos értékelésen, hány csillagot kapna Taemin, ha nektek kellene értékelni?
Lee Tae Min
2013. október 19. 10:38
A téma itt a SHINee makneeja Lee Taemin. Ha ti is szeretitek Taemint szóljatok hozzá, töltsetek fel képeket és videókat, de akkár mozgóképek is lehetnek. Ahogy szeretnétek.
Szerintettek egy 5 csillagos értékelésen, hány csillagot kapna Taemin, ha nektek kellene értékelni?
2013. december 06. 16:01
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nagyon szeretem a SHINee-t és Taemin a második kedvenc tagom. Nagyon helyes gyerek, a legjobban a kis cuki pofija és a tánctudása fogott meg.
Szerintem én biztos megadnám neki az 5 csillagot.
1 felhasználónak tetszik:
jádé19
2014. január 02. 14:21
Tae Min, egy nagyon tehetséges srác. Nagyon helyes és nagyon szép hangja van. A tánctudása fogott meg leginkább, piszok jól csinálja.
2014. január 24. 17:31
|
|
BeautifulGirl2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 213379 offline
|
Taemin a SHINee-ban, a KPOP-ban, Kóreában és az egész világon a legelragadóbb, legédesebb, legcukibb, legszebb hangú, legjobb tánctudású ember a világon!! Nála szebbet/jobbat nem is találhatna az ember. Én 1.alkalommal az RDD-t hallottam tölük, ott figyeltem fel Jongira és RÁ. Utána jött a Lucifer, ahol szó szerint leesett az állam ettől a sráctól. Majd a többi szép sorba és egyre inkább megkedveltem és egyre több dolgot tudtam meg róla. IMÁDOM!!! ^-^ ♥ ♥ ♥
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.