Starity

Lady Gaga újra meghódította a világot

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 19. 16:21 #21
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (_ToTo_ @ 2013.10.19. 15:51)
Pontosan, a rádiókban ugyanaz a népbutitás megy, mint a viva tévén és társain, 30-40 dalt játszanak oda vissza, reggeltől estig. 
Mostantól vmi szerencsétlen rádiós műsorszerkesztők lesznek a mérvadóak akik megkapják a kis borítékjukat a promo cd mellé, hogy ezt vagy azt játszák? Egyszerűen belemossák az agyakba a szennyet és a végén annyiszor hallod, hogy magad is elhiszed, hogy a sz@r az jó. És itt most nem csak erről a dalról van szó, hanem minden felfújt és agyonsztárolt pénzcsináló előadóról, akiről elkapcsolna mindenki, ha már a parfümökről, szalvétákról, újságokról és a többi médiszemétből nem ők köszönnének rád 5 percenként. A bakelit és cd lemez eladások korában ezek az előadók éhenhaltak volna a második nagylemez után.
Attól, mert egy dalt 3x lejátszanak félóránként, még nem lesz jó, ahogy egy film sem attól jó, hogy sokba került vagy sokan nézik meg, ha úgy jönnek ki róla, hogy sajnálják az időt és a pénzt amit ráköltöttek.

Ma apám bekapcsolta a rádiót (rák tudja melyik adó volt az amúgy), hogy menjen valami háttérzaj. Nagyjából délelőtt tizenegytől főztem délután fél háromig a konyhában, és legalább tízszer hallottam az Applause-t. blink.gif Mikor már tizenegyedjére leadták, fogtam és dühömben kirántottam a konnektorból a rádió kábelét. Tényleg csak a f*st játsszák, de azt is negyed óránként, nem is fél óránként. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter
2013. október 19. 16:27 #22
- törölt felhasználó -    
Szerintem az Applause elég gyenge az előző slágereihez képest. A Poker Face pedig végtelenszer jobb és sikeresebb dal az Applausenál.
2013. október 19. 16:35 #23
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nekem is tetszik a dal, az egyik legjobb.
2013. október 19. 16:44 #24
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 186869
A negatív kommenteket íróktól kérdem minden tisztelettel: ami nektek nem tetszik, az akkor senki másnak nem tetszhet? attól még hogy nektek nem jön be ez a műfaj/zene, másnak lehet hogy igen.. 2, a rádiók azért játszanak egy adott dalt sokszor, mert jó visszajelzéseket kapnak felőle, így persze naponta 3-szor vagy többszor lejátszák. 3, Im a SlaveForBritney, ha felmész a mediabase.com oldalára megtalálhatsz mindent ezzel kapcsolatban, és mielőtt ilyeneket írsz lecsekkolhatnád a dolgokat. köszönöm
2013. október 19. 16:57 #25
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (tiktak @ 2013.10.19. 16:44)
2, a rádiók azért játszanak egy adott dalt sokszor, mert jó visszajelzéseket kapnak felőle, így persze naponta 3-szor vagy többszor lejátszák.

Hát nem tudom. unsure.gif Gaga Applause, a ván direksön és szalonna gomez váltotta egymást, de igényes zene sehol sem vót'. Mondom, nem tudom melyik adó volt (talán a Music FM), de amikor egydé mellé kevernek egy kis szalonna Come&get it-et, aztán újra az Applause-t, hát kissé kiakadtam. Én pedig szeretem a popot, vagyis hát azt is meghallgatom, hogyha jó. Ám iszonyatosan unalmas volt állandó jelleggel egy monoton zenét hallani, ami már másodjára is baromi uncsika volt. unsure.gif Szerintem az a jó rádió adó, amelyiken változatos zenéket adnak és nem ismételnek állandóan. Gagácska Applause-a meg baróra nem az a kategória (legalábbis nekem), amit ötvenszer meg tudok hallgatni egymás után. Most hús sütés közben el lehet rá táncikálgatni a tűzhely mellett egyszer, de annyira nem nagy durranás, ahogyan a cikkben elő van az adva.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter
2013. október 19. 17:46 #26
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Beyla @ 2013.10.19. 16:21)
Ma apám bekapcsolta a rádiót (rák tudja melyik adó volt az amúgy), hogy menjen valami háttérzaj. Nagyjából délelőtt tizenegytől főztem délután fél háromig a konyhában, és legalább tízszer hallottam az Applause-t. blink.gif Mikor már tizenegyedjére leadták, fogtam és dühömben kirántottam a konnektorból a rádió kábelét. Tényleg csak a f*st játsszák, de azt is negyed óránként, nem is fél óránként. blink.gif

Éppen én is valami ilyesmit akartam írni, mert én is tapasztaltam ezt. Reggel hétkor bekapcsolom a zenecsatornát, amit először megtalálok, de időközben már húztam a vonalakat a papírkámra, hogy mennyiszer adják le a dalt egy nap alatt. blink.gif Hihetetlen, hogy mennyire nyomassák a nép képébe gaga gagyi imázsát. Egyébként az Applause koránt sem akkora mestermű, mint ahogy azt a rajongók beállítják és hiszik. Az Applause egy teljes mértékben a divatnak teremtett, tömény moslék, amit lenyomnak az emberek torkán, mer' az nagyon "art" és gaga pedig a popzene megtestesült változata, viszont közben nem veszik észre, hogy minden bűzlik a plágiumtól (kezdve a 'Gaga' névtől, mert még azt sem ő maga találta ki, hehh). tongue.gif A régi önmagához képes eléggé lepukkant lett ez a nő, bár ez a mostanában a minden eredetiséget és minőséget mellőző zenéjéről is átüt. Attól függetlenül, hogy sosem szerettem gagát (és arra sem látok esélyt, hogy valaha is fogom), 2008 körül tényleg voltak jó dalai, és azokat nem múlja felül az Appaluse. Ennél még az a Judas is jobb volt. Azon pedig mindig felröhögök, mikor valaki művésznőnek hívja gagust. Sokan nincsenek tisztában a művészet jelentésével, mert az rohadtul nem gagánál kezdődik.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Szandiiii
2013. október 19. 18:04 #27
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
hát, erre csak azt tudom mondani, hogy meg van az oka, ami a rajongóknak nem igazán tetszene... sad.gif
http://www.albaref.hu/videok/keresztyen_jatekfilmek_videok/Illuminati___A_Satan_zsinagogaja
2013. október 19. 18:18 #28
Kiiittiii
Kiiittiii
új tag

StátuszI'm Saoirsenett.
Hozzászólás: 1
Azonosító: 213144
Azért ne szóljátok le, mert nektek nem tetszik. Azoknak játsszák akik szeretik Lady Gagát, és ha te nem kapcsold el. Nem mindenkinek tetszhet minden. Ez ugyan olyan mint a filmek, vagy a színészek, írhatsz rossz kritikát, mindig lesz valaki aki megcáfolja valahogy.
2013. október 19. 18:30 #29
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Idézet (bohóc9 @ 2013.10.19. 18:04)
hát, erre csak azt tudom mondani, hogy meg van az oka, ami a rajongóknak nem igazán tetszene... sad.gif 
http://www.albaref.hu/videok/keresztyen_jatekfilmek_videok/Illuminati___A_Satan_zsinagogaja

az ilyenektől falra mászok még hogy mi vagyunk az agy mosottak szerintem meg pont azok az agy mosottak akiket a vallása annyira tud irányítani hogy el hiszeik az olyanokat hogy a vodafone sátánista meg hogy az előadok többsége gondolok a leghíresebbekre pl Gaga ,,Marilyn Manson,Rihanna és még sokan mások hogy a sátánt hirdetik..könyörgöm nézzetek utána hogy mi is az a a sátánizmus mert sokan azt hiszik hogy a sátánisták véres szertartásokat csinálnak meg ilyesmi morbid dolgokat pedig ez egy nagy tévedés...mondjuk több ága van de alapjában véve inkább a vallás elleni lázadást szimbolizálja a sátánizmus azt hogy az ember a boldogságát nem egy természet fölötti erőtől várja
2013. október 19. 18:43 #30
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Olyan vicces, hogy mindig ugyanaz a 4-5 ember szidja Gagát.

bohóc9:

Neked meg csak annyit, hogy ezt az illuminati dolgot ott buktad be, hogy köze nincs a sátánizmushoz. Illuminati = felvilágosult. Pont, hogy az ateisták azok, akik nem hisznek semmilyen vallásban.

És rohadt idegesítő már, hogy a sok fogyatékos, üldözési mániás keresztény, agymosott zombi mindenhol összeesküvés elméleteket meg démonokat lát, ha meglát egy háromszöget rögtön elmond 3 "miatyánkot" és minden sztárra ráfogja, hogy sátánista és ezt illuminati-nak nevezi, aminek KÖZE NINCS a sátánhoz, vagy akármilyen vallási szarsághoz.

Előbb utána kéne olvasni a fogalmaknak, mielőtt minden létező fórumon azokkal dobálóztok, mert magatokat égetitek be.

(elnézést, ha kicsit nyers voltam, de a keresztények hülyeségei mindig könnyen felhúznak.)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. október 19. 19:26 #31
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7118
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Gratulálok és igen nagyon jó szám. :-)
2013. október 19. 19:27 #32
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Bármi is van Gagával valljuk be hogy az Applause az egy nagyon jó szám, szóval bárki is énekli, jó hallgatni. smileeee.gif)
2013. október 19. 19:31 #33
trinians
trinians
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 205000
Jó szám ,én imádom
2013. október 19. 19:38 #34
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ha igaz is lenne, nem jelentene semmit a minőség szempontjából, én a Poker Face-t is rühelltem, pedig ma már divat azt mondani, hogy az mekkora remekmű volt a későbbi dalaihoz képest. Sosem a legjobb dalaiból lettek klipek. Az első albumát, meg utána az EP-t sokat hallgattam amikor megjelentek, és a poén, hogy az első albumának pontosan a második fele, az a 6 dal, meg a Bonus Track, az I Like It Rough lettek a jó dalok, az első felén meg voltak a gyengébb, de menő klipes dalok biggrin.gif Az EP-nél ugyanez a helyzet. Ott is pont a fele a kislemezes és a másik fele a jobb. Mint ahogy a nagykönyvben meg van írva biggrin.gif És még csak nem is erőltetetten mondom rá, mert weirdo akarok lenni, aki csak azért is az "ismeretlenebb" (biggrin.gif) dalokat tartja jobbnak (azok sem úgy tetszenek már, mint akkor, de most viszonyítok). Egyszerűen így van. Jó, nyilván ez csak egy vélemény.
Aztán a későbbi dalai valahogy sehogy se győznek meg, bár a Born This Way-t kedveltem mikor megjelent. Egyáltalán nem utálom, meg nem lázadozom ellene, hogy jajj, leáldozóban van a csillaga, mert szerencsétlent már azért is szidják, ha sokakat érdekel amit csinál, mert az nem mérvadó, meg azért is, mert alulmarad a régi sikereihez képest, mert haha, vége a karrierjének... Nem utálom sem őt, sem a mostani zenéit, azt sem mondom, hogy pure garbage, egyszerűen csak unalmas és nem több, mint más átlagos popdalok, csak máshogy van tálalva, mert Gaga. Sosem a zenéje volt az, ami különleges. Igazából szerintem nála is az "It's not the band I hate, it's their fans" helyzet áll fönt a legtöbbeknél, mert már az elejétől alaposan túl lett sztárolva. Ha ez nem lenne, utálni szerintem nagyon kevesen utálnák.

Ez az illuminati agymosás meg Starityn még röhejesebben hat, mint máshol, mert aki nem fújja kívülről az összeesküvés elméleteket, az úgysem fogja elolvasni, aki meg fújja...az szintén nem biggrin.gif A mindenbe ezt belemagyarázó emberek ugyanazok, akik Jézust látják a reggeli müzlijükben.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. október 19. 19:40 #35
Vic00
Vic00

Státusz♪♫..én azt mondom, hogy Punnany, te azt mondod, hogy Massif...♫♪
Hozzászólás: 652
Azonosító: 211726
Csak nekem nem tetszik? Igazából nem a legrosszabb száma, de a klip nem a legjobb.
2013. október 19. 19:58 #36
darkish
darkish
új tag

Státusz~don't psychoanalyze me~
Hozzászólás: 53
Azonosító: 210035
"Az EP-nél ugyanez a helyzet. Ott is pont a fele a kislemezes és a másik fele a jobb." Teljesen egyetértek. Én is mindig jobbnak találtam Gaga azon számait, amik nem lettek klipesek, kivétel egy-kettő. Volt hogy elgondolkoztam azon, hogy vajon ezt direkt csinálja-e Gaga vagy akik döntenek a számok felett. Ha csak a Pokerfészt ismerném tőle, biztos messzire elkerülném, mert az nem igazán az én műfajom.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. október 19. 20:16 #37
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Pont anyukám mondta ma, hogy a fodrászüzletben ahol dolgozik, mindig ugyanazokat a dalokat adja a rádió, és már annyiszor hallja, hogy azért nem megy ki a fejéből, nem azért, mert jó lenne. Úgyhogy én nem erre alapoznám, hogy egy dal jó-e vagy sem.
2013. október 19. 21:05 #38
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
MadHatter: érdekes, te mindig odaírsz a Gaga cikkekhez? Láttam a Gaga adatlapjához írt véleményedet is, ami egy szóval szánalmas. Még hogy X-tina a "hűdenagyonjó", és Gaga egy sz*r, jó vicc! Gondoltam, hogy most írok egy hosszabb szöveget, mint te szoktál a Gagás cikkekhez, és véleményként, de ami engem nem érdekel (jelen esetben te), ahhoz/annak nem írok egymillió mondatot... biggrin.gif

---
A cikkhez: nagyon jó az Applause, imádom! smileeee.gif
2013. október 19. 21:13 #39
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
Szeretem Gagát, vásárolom is az albumait. Az első kislemezes dal sikere meglep azért, nálam még mindig a Bad Romance a best. Várom az új kislemezes dalt.
2013. október 19. 22:00 #40
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Én nem hallgatok rádiót, pont azért, mert úgy se azokat a számokat hallhatnám, amihez kedvem van. De ha valaki olyan szinten idegbajt kap, hogy konnektorostul kitépi a falból a (biggrin.gif:D:D:D:D:D)rádiót, és ezen nyugtalankodik a lelke....uhh baszki, hát az se hallgasson akkor biggrin.gif Mert utána meg az lesz a vége, hogy ilyen internetes fórumokon fogja kiélni magát.
Azzal egyet értek, hogy Gaga nem azokat a számokat adja ki, amik igazán jók, de hozzá tenném azt, hogy nem minden esetben. Nyilván az Applause sem a legjobb szám, vagy is remélem, hogy nem ,mert engem kifejezetten nem fogott meg. Mondjuk én nem is hallgatom orrba szájba a rádiót, ezért nekem fel sem tűnt, hogy ennyire népszerű, ellenben Miley új száma még rádió nélkül is annyira jön szembe velem mindenhol, hogy azt gondolnám most a legnagyobb "nép kedvencnek"
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok