Justin Bieberré operáltatta magát a 33 éves rajongó
2013. október 21. 14:46
Szerintem egyáltalán nem érte meg ennyi műtéten átesni, főleg hogy nem is hasonlít!
2013. október 21. 14:49
Egy az, hogy ne akarjon úgy kinézni, mint más. Legyen saját stílusa és kinézete. Azelőtt egész értelmesen nézett ki, na de most...
Egyáltalán nem hasonlít buburkára; pénzkidobás volt az egész műtét.
Egyáltalán nem hasonlít buburkára; pénzkidobás volt az egész műtét.
2013. október 21. 14:51
Szerintem eléggé nagy pénzkidobás volt mert egy kicsit sem hasonlít rá. (Szerintem)
2013. október 21. 14:56
Szerintem egyáltalán nem hasonlít Justinra. Egyébként is, miért akar másra hasonlítani?
2013. október 21. 15:02
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Hát, szerintem nagyon nem érte meg. Eleve az egész egy nagy baromság, és még csak nem is hasonlít....
Igaza van Lucyan-nak. Abban semmi buli nem lenne, ha mindenki ugyanúgy nézne ki. Persze, én is változtatnék magamon pár dolgot, de a plasztika még csak meg sem fordul a fejemben...
Igaza van Lucyan-nak. Abban semmi buli nem lenne, ha mindenki ugyanúgy nézne ki. Persze, én is változtatnék magamon pár dolgot, de a plasztika még csak meg sem fordul a fejemben...
2013. október 21. 15:07
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Egész helyes volt mielőtt megműttette magát. Most meg mint egy lány...
2013. október 21. 15:19
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline |
Bárcsak legközelebb arról olvasnák, hogy ahelyett, hogy megműtette volna magát, a pénzt felajánlotta a segélyszervezetek! Sokkal többet ért volna, mint ez. Egyáltalán nem haasonlít JB-re... -.-"
2013. október 21. 15:19
Elég durva... Ráadásul nagyon csúnya... De mindegy,holnap megkezdem én is a műtétek sorát,Alexandra Stan-né műttetem magam :-)
2013. október 21. 15:21
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Eggyes embereknek nincs eszukk...erre kidobni pézt?Inkább hasonlít egy elfuserált Louis Tomlinson plasztik babára..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.