Demi Lovato körül az utóbbi időben felpörögtek az események. Ezúttal a Grammy csapatának bizonyította tehetségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato a Grammy központjában adott akusztikus koncertet
2013. október 21. 18:07
2013. október 21. 18:12
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Élőben nagyon kíváncsi vagyok,hogy énekel.És ez a frizura szuper!
2013. október 21. 18:27
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
ilyenkor elgondolkozok ,hogy mért nem ő kapta az év előadója címet? Remekül énekel ÉLŐBEN is!(Taylornak nulla inkább nagy betűvel NULLA hangja van élőben...)A születés napját is jótékonysággal töltötte és nem valahol bulizott ,majd utána másnaposan sétált jelezve ,hogy jól érezte magát. Nem arról híres ,hogy két havonta új pasival mászkál és most már nincs SENKI akinek kellene. Szerintem nagyon jól szerepelt és többre tartom ,mint azt a kántri "csillagakot" téjlorcskát...
2 felhasználónak tetszik:
bitchina,
Midnight Memories
2013. október 21. 18:30
Hihetetlenül tehetséges és gyönyörű hangja van. A haját pedig imádom
2013. október 21. 18:31
Fantasztikusan énekel Gyönyörű hangja van <3
Lovatic forever <3
Lovatic forever <3
2013. október 21. 18:41
Kétségtelen hogy a mostani (ex) Disney generációban ő a legtehetségesebb, amellett h ilyen hangja van mint amit ezen a fellépésen is bizonyított még gitáron és zongorán is játszik. Ilyenkor gondolkozok el azon h mért a justin bieber, selena gomez vagy taylor swift féle előadók kapják az elismeréseket?
2013. október 21. 19:01
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline |
Gyönyörű hangja van.Mindig kiráz a hideg a hangjától - persze jó értelemben.Pár előttem hozásszólóval pedig teljesen egyetértek,hogy miért is nem ő kapja az elismeréseket és miért mindig csak azok akik playback-et nyomják a koncertjük alatt.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 21. 19:18
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Fantasztikus a hangja! *.* <3
2013. október 21. 19:56
Az öcsikémnek megmutattam és azóta nem tudom elküldeni a géptől xD Halgatja Deminek ezt a Skycsraper videóját és folyton újra és újra indítja Mondjuk én aztán nem bánom hiszen zseniális és elképesztő!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.