A srácok ki sem tehetik az utcára a lábukat, mivel akár több mint hatvan rajongó is követi őket visítozva.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne és Niall Horan raboskodnak Ausztráliában
2013. október 21. 21:50
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Hát ez azér már több a soknál
2013. október 21. 21:52
Azért ez számomra felfoghatatlan, hogy valaki ha elvileg szeret/rajong valakiért akkor miért keseríti meg az életét azzal, hogy nem engedi szinte ki a szállodából O.o
2013. október 21. 21:52
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
hát igen van egy pár elvetemült rajongó és szerintem is rossz lehet ,hogy mennyi helyen voltak ,helyesbítek mennyi SZÉP és NEVEZETES helyen voltak már és alig láttak valamit. :/ mondjuk nem gondoltam ,hogy ez pont ausztráliában fog megtörténni ,azt hittem amerikába :S
2013. október 21. 22:02
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Szegénykéim :/
Majd én odamegyek és lekaratézom a fanokat...HÁJJA!!! :DDD
Majd én odamegyek és lekaratézom a fanokat...HÁJJA!!! :DDD
2013. október 21. 22:08
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Majd mindjárt megsajnálom őket. Most...most... most... Á, hagyjuk,nem megy. Ez van, így jártak,másoknak is sok rajongója van, mégsem panaszkodnak
2013. október 21. 22:19
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Uramatyám,má' megin' egy egydés cikk!XD A Starity gyöngyszemei ezek a hatalmas hírértékű,nyifegős-nyafogós onedirectionos irományok.Kezdte a panaszkodás sorát niellke,most úgy látszik,liemke is követi.Ez van,ők vállalták a sztárságot,azt hittem,3 év alatt már képesek eldönteni,hogy hozzá bírnak e ehhez szokni,vagy szépen visszavonulót fújnak.Mindkét lehetőség adott,szóval baromira nem értem,hogy mit nyafognak a dollármillióikon,amikor másoknak ezerszer nagyobb problémáik vannak.Mindig nyomatják a "minden köszönünk a rajongóknak,értük élünk,láv" dumát,hát akkor most lehet bizonyítani,nem csak a szavakkal dobálózni.
2013. október 21. 22:31
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
pff és már megint csak azon bírnak panaszkodni, hogy követik őket és ez nekik milyen szar? vonuljanak vissza basszus, ne kínozzanak minket a zenéjükkel - mindenkinek jobb lesz, ők szabadok lehetnek, engem meg nem fog irritálni a fejük illetve a csodálatos hangszínük.
szerintem nem egy és nem kettő híres ember van hasonló cipőben, érdekes módon mégis csak ezekről olvasom 0-24 az ilyen tartalmú cikkeket, a drága vandájreksön fanok meg utána még engem támadnak, ha kimerném fejeteni a véleményem, hogy miért utálom a cukifiúcskáikat. na ezért. undorító, amit csinálnak, az őket követő embereknek köszönhetik, hogy ott vannak, ahol, ahelyett hogy napi tíz órát güriznének azért, hogy épp hogy megéljenek a szegényes fizetésükből, ők meg ennyire képesek? lenyűgöző, egyesek mennyire tudják értékelni a dolgokat, komolyan...
azt sem értem, hogy hogyan lehet olyan emberekért rajongani, akik ennyire semmibe veszik a rajongóikat, és folyamatosan csak panaszkodni tudnak rájuk. mert ugye az nem számít, hogy az őket zaklató ostobák azok, akik megveszik a lemezeiket, kifizetik a koncertjegyeket, sőt a meet & greet és vip-jegyeket, így teletömve a zsebüket - hogy a szarjaikról, amihez a nevüket adják pár millió font plusz reményében, ne is beszéljünk...
tudom, tudom csúnya vagyok, gonosz és rosszindulatú. bocsi, de nem tud érdekelni...
szerintem nem egy és nem kettő híres ember van hasonló cipőben, érdekes módon mégis csak ezekről olvasom 0-24 az ilyen tartalmú cikkeket, a drága vandájreksön fanok meg utána még engem támadnak, ha kimerném fejeteni a véleményem, hogy miért utálom a cukifiúcskáikat. na ezért. undorító, amit csinálnak, az őket követő embereknek köszönhetik, hogy ott vannak, ahol, ahelyett hogy napi tíz órát güriznének azért, hogy épp hogy megéljenek a szegényes fizetésükből, ők meg ennyire képesek? lenyűgöző, egyesek mennyire tudják értékelni a dolgokat, komolyan...
azt sem értem, hogy hogyan lehet olyan emberekért rajongani, akik ennyire semmibe veszik a rajongóikat, és folyamatosan csak panaszkodni tudnak rájuk. mert ugye az nem számít, hogy az őket zaklató ostobák azok, akik megveszik a lemezeiket, kifizetik a koncertjegyeket, sőt a meet & greet és vip-jegyeket, így teletömve a zsebüket - hogy a szarjaikról, amihez a nevüket adják pár millió font plusz reményében, ne is beszéljünk...
tudom, tudom csúnya vagyok, gonosz és rosszindulatú. bocsi, de nem tud érdekelni...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 21. 23:49
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hat ez ezzel jar dragaim
amugy meg nem panaszkodnak a twitter azert van hogy irj a napodrol, ha pedig kerdezik interjun alap hogy nem hazudnak es elmondjak mi hogy van. Nem sirnak ok meg kivannak akadva. Imadnak minket, de persze a rajongo ezt panaszkodasnak fogjak venni meg hogy milyen nyavalygosak..
AMugy
amugy meg nem panaszkodnak a twitter azert van hogy irj a napodrol, ha pedig kerdezik interjun alap hogy nem hazudnak es elmondjak mi hogy van. Nem sirnak ok meg kivannak akadva. Imadnak minket, de persze a rajongo ezt panaszkodasnak fogjak venni meg hogy milyen nyavalygosak..
AMugy
2013. október 22. 06:20
Annuss00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 213474 offline |
Eleg rossz lehet. Elveszik a rajongok a szabadtsagukat. Biztos "jol" erzik magukat mikor napi 24 orat toltenek egy hotel szobajaba zarva mikozben Ausztralia gyonyoru hely.(gondolom hogy gyonyoru de meg nem voltam ott:D)
2013. október 22. 06:35
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Sajnos ez a hírnév egyik átka......
2013. október 22. 09:18
Jujj de szomorú hogy milliomosok... Annyira sajnálom őket, hogy ennyi ember elviseli, esetleg SZERETI (....) a "zenéjüket". Ez ezzel jár. És amúgy észlénykéim, ezt hívják HÍRNÉVNEK. Örüljetek, hogy vannak rajongóitok!És talán nem kéne a képmegosztón lógni vásárlás közben hogy megadd a tartózkodási helyedet te agytröszt!
A cikk írójának pedig üzenem, hogy gratulálok, le tudta hozni, hogy sok rajongó követi őket... Úgy körülbelül mennyi embert érdekel ez a "hírértékű" cikk? Mindegyik, mondom MINDEGYIK sztárt követik a fanok, mindegyiknek vannak problémái a nyilvános megjelenéssel, akkor most miért nem csinálunk mindegyikről egy ilyen cikket? Ja, várunk. Tudom már. Mert FE-LES-LE-GE-SEK.
A cikk írójának pedig üzenem, hogy gratulálok, le tudta hozni, hogy sok rajongó követi őket... Úgy körülbelül mennyi embert érdekel ez a "hírértékű" cikk? Mindegyik, mondom MINDEGYIK sztárt követik a fanok, mindegyiknek vannak problémái a nyilvános megjelenéssel, akkor most miért nem csinálunk mindegyikről egy ilyen cikket? Ja, várunk. Tudom már. Mert FE-LES-LE-GE-SEK.
2013. október 22. 09:43
Rem.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213201 offline |
xxxMajaxxx kifejtette szerény, a directionerek által érthetetlen véleményem, miszerint minden sztárnak vannak ilyen problémái, nem csak a nyálas, zenét megszégyenítő One Directionnek. Ha nem tweetelnék ki rögtön, hogy Ausztráliában vannak, talán ez elkerülhető lenne.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.