Selena Gomezt nem tartják elég szexinek
2013. október 24. 17:56
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Kapják be.... Ne akarják már, hogy olyan legyen, mint Miley mert ha mindenben csak azt nézni, hogy hol lehetne belekötni akkor tényleg olyan lesz. És én nem akarom, hogy olyan legyen.
2013. október 24. 17:58
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline |
Áfamanó- meg több millió fiú álombarátnôje
2013. október 24. 17:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jézus, csak nekem tűnt ez az egész nyilatkozat iszonyatosan erőltetettnek és betanultnak? Mintha az egészet megírták volna neki, bemagolta és előadta magát. Májluskáért sem rajongom, sőt a jelenléte is kifejezetten irritál a médiában, de még a vak is látja, hogy a "legszexisebb dolog, az ízlésesség" mondatocskájával a diznis kolléganőjére utalt. Csak, mert megy a háborgás, hogy miért van májluska emlegetve ebben a cikkben is - emiatt. Tény, szalonna még mindig normálisabban viselkedik és néz is ki, de mióta véget ért az a hatalmas lámúr bíbőrrel, szinte olyanná vált, mint szürke kisegér a sarokban. Mondjuk nem tudom, hogy a kiscsaj hogyan állította párhuzamba a viselkedési formát (Nem vagyok elég szexi!, Nem vagyok elég jófej! címen) az ízléses, nem feslett viselkedési morállal. Furcsa, mert két különböző dolgot állít abban az ominózus két mondatban. Egyébként én sem tartom sem szexinek, sem nőiesnek. Az arca is inkább babaarca hajaz és úgy az egész csaj egy tizenéves kislány hatását kelti. Szerintem meg nem baj ez, hiszen a későbbiekben még örülni fog annak, hogy letagadhat pár évet.
2013. október 24. 18:00
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline |
Hát egyelőre nagyon örülök hogy Selly nem olyan hülye mint Miley amugy en imadom Selenát szerintem nagyon aranyos szexi es szeép gyönyörű
2013. október 24. 18:03
milesis77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 212647 offline |
Jaj, már megint ez a .... nem szeretnék csúnyán fogalmazni, de nyalás amit Selena csinál! Amit véleményezni tudok róla az a semmi... Nincs benne semmi érdekes, csak kiáll néha a színpadra és megpróbál "énekelni", közben benyal mindenkinek, hogy jó benyomást keltsen! Na most melyik jobb Ez vagy amit Miley csinál.
2013. október 24. 18:04
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Selena-nak teljesen igaza van. Legalább van annyi esze, hogy nem követi Miley példáját, és ha jobban átlátjuk a dolgokat hosszú távon valószínűleg Selena lesz a nyerő, mert előbb utóbb az emberek megunják Miley botrányos viselkedését, konkrétan nekem már a könyökömön jön Miley Cyrus, a zenéje jó de amúgy meg elegem van belőle. Nem gondoltam, hogy ideáig jutok de engem irritál Miley. Szóval Selena-t ezért jobban szeretem egy fokkal, hogy nem olyan botrányos a viselkedése, ő azért még viszonylag két lábbal áll a földön.
2013. október 24. 18:08
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline |
Amugy remelem sely nem fig odaáig süllyedni mint Miley
2013. október 24. 18:10
:') Jaj Selena annyira..... tenyérbemászó. Kár, hogy tehetsége nincs :/ Jaj és persze, hogy ő tudja mi az ami "szexi"..... Nagyon nem bírom a csajt unszimpatikus, úgy ahogy van. Kicsit sem "jó fej" bár én inkább úgy mondanám, hogy eléggé bunkó személyiség, és meglehetősen irritáló az egész lénye.
2013. október 24. 18:16
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Nem elég szexi??!! Ez most komoly. Hát manapság nem tudom milyen nő számít szépnek, de Selena igen is szép. Mileyt pedig nem lehet szexinek meg szépnek nevezni, mert attól, hogy mesztelenül motogatja valaki magát nem lesz szép.
2013. október 24. 18:24
Teljesen igaza van; és Kelly-nek is! Legalább ő nem úgy akar szexi lenni, mint Cyrus kisasszony.
2013. október 24. 18:33
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Elég gáz,hogy ma az a szexi ha valaki egy szál semmiben(olykor ténylegesen) jelenik meg,vagy több a ruhán a nő,mint nőn a ruha:DNem kell villantani,vagy twerkelni,mint Cyrus kisasszony ahhoz,hogy szexis legyél...Ez most egy jó pont volt Selenától,bár nem igazán bírom,de szerintem sokkal szebb,ízlésesebb és szexibb,mint Miley Cyrus,tőle lassan undorodom már...
2013. október 24. 18:38
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
hát Miley meg a szexiség..
2013. október 24. 18:41
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Selena az elmúlt időszakban PRÓBÁLT szexi lenni, de nem jött össze Neki. Nem kedvelem a leányzót, a karrierje pedig kész vicc! De Én amondó vagyok. Inkább legyen ilyen, mint egy repedtsarkú, kiélt luvnyus... Valóban gyerekfeje van, amivel eleve nehéz lenne szexi-nek mutatkozni, de ahogy a rocksztárom írta (Beyla), ez nem gond, mivel később pár évet letagadhat.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.