Melleit mutogatta az utcán Lady Gaga
2013. október 26. 16:49
Alulról a 2.képen a nő Galaxy Grandjét elfogadnám
2013. október 26. 16:50
Ágika21: Adom! Ritkán látsz ennyire kreatív embert az utcán. Már tegnap láttam ezeket a képeket, és valami eszméletlen. *-* Mint egy aprócska, földre szállt angyal. Nagyon tetszik ez az öltözék - kivéve a szemöldök -, és tökéletesen hidegen hagy hogy alatta pucér. Ez művészet, nem ribanckodás.
2013. október 26. 16:50
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Borzalmas. Ők lennének a példaképek?
2013. október 26. 16:51
Jézus. xd mint valami rossz horror film, vagy nem tudom. vagy horror-vígjáték
2013. október 26. 16:52
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez a nő maga a tömény hányinger. Ez nem szexi, nem szép, csak undorító és gusztustalan. Inkább bevállal egy jó kis vesemedence gyulladást csak azért, hogy ismételten belefogjon intim tájai mutogatásába. Valahol talán emiatt mondom azt, hogy tehetségtelen, mivel is egy tehetséges, profi előadónak nincs szüksége arra, hogy önmagát propagandálva meztelenül ugráljon az utcákon. Annyira örülök, hogy az én kedvenceim nem szorulnak magamutogatásra, hisz tehetségüket anélkül is elismerik. Gaguska meg persze megrekedt a saját értelmifogyi szintjén. Kár, hogy húsz év múlva az emberek nem a zenéjére, hanem a csöcseire és a nunijára fognak csak emlékezni...
2013. október 26. 16:54
Teljesen úgy fest mint egy diliházból szabadult nőci.
2013. október 26. 16:56
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Úúú.. hát ez nem csak a cicie Olyan mintha valami horror filmből lépett volna ki XD
2013. október 26. 16:56
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Undorító és gusztustalan. És már unalmas is.. Az lenne a csoda, ha egyszer normálisa felöltözne és viselkedne. De úgy látszik csak magamutogatással tudja eladni az új albumát.
2013. október 26. 16:57
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Tisztában vagyok vele,hogy a világon vannak művészlelkek,egyéniségek,más emberek,akik nem úgy bontakoznak ki,mint az átlag.Ezzel nincs is semmi gond,amíg át nem lépnek egy határt.Gaga most ezt tette.Tudjuk,hogy ő nem egy megszokott jelenség,de azért a jóízlés határait nem szabadna feszegetni.Az még oké,hogy szőke szemöldökkel és ezzel a vakolattal,meg a ruhával nagyon bizarrul néz ki,de én speciel erre még rá tudnék bólintani,hogy "oké,rendben...",főleg így Halloween környékén.De legalább egy rohadt fehérneműt nem tudod volna előkotorászni a fiókjaiból?! Megint megy a botránykeltés,hogy az ARTPOP körül nagyobb legyen a felhajtás.Baromira unalmas,hogy folyton Gaga meztelen alakja tárul a szemünk el.Még ha egy fotózás kedvéért dobja le a ruháját,akkor még azt mondom "jó",de basszus,azért az UTCÁRA már undorítóság így,full meztelenül kimenni.Egy emberben ( egy nőben meg pláne ),kéne hogy legyen egy kis "szemérem",hogy nem mutogatom a teljesen meztelen testemet úton-útfélen,nyilvános helyeken...Ez azért már átlép egy határt,bántja a közízlést,és egyszerűen nem elfogadható,kész,ennyi.
Most gondoljunk bele,ha egy 3 éves kis gyerek arra sétált volna,és egy meztelen valami látványa tárul a szeme elé,csak erre van szüksége...
Most gondoljunk bele,ha egy 3 éves kis gyerek arra sétált volna,és egy meztelen valami látványa tárul a szeme elé,csak erre van szüksége...
2013. október 26. 17:00
"holembo
XD Ha a cikkíró ilyen szépet költött, akkor hozzátoldhatta volna a bajuszos fotókat is."
Az még valami fantasztikus cucc volt, letudtam volna menni hídba amikor megláttam.
XD Ha a cikkíró ilyen szépet költött, akkor hozzátoldhatta volna a bajuszos fotókat is."
Az még valami fantasztikus cucc volt, letudtam volna menni hídba amikor megláttam.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.