A tengerentúlon hatalmas elismerésnek és sikernek örvendő együttes hazánkban is egyre nagyobb ismertségre tesz szert. A hírnevet pedig jó célokra használják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jótékonysából énekel a Boyce Avenue - dalpremier
2013. október 29. 13:40
2013. október 29. 13:42
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szimpatikusak.Imádom,ha valaki jótékonykodik.
2013. október 29. 13:45
ez annyira szép tőlük :3 jajj annyira szeretem őket, szavakkal ki se tudom fejezni, hogy mennyire fontosak nekem. annyira jó emberek és ezt folyamatosan bizonyítják, de még mindig meg tudnak lepni, pedig tudom, hogy ők ilyen emberek. kevés ilyen igazi előadó van, ők tényleg azt csinálják amit szeretnek és amit akarnak, senki nem irányítja őket, tehát ez nem azért van mert valaki kitalálta, hogy na akkor ezt most a hírnévért. nem. nem fogom senkivel összehasonlítani őket, mert nem érdemlik meg hogy bárkit is hozzájuk hasonlítsak, mivel ők jobbak annál.több ilyen ember kellene akik önzetlenül adakoznak, és nekik nem ez az első. nem azt a figyelmet kapják amit megérdemelnek, de azokat akik tényleg szeretik őket nagyon megbecsülik(és itt nem azokra gondolok akik ismernek pár covert, főleg a híresebbeket az újakat, hanem az igazi rajongókra akiknél a Boyce Avenue nem merül ki pár covernél). hihetetlenül hálás vagyok nekik, amiért megismerhettem őket lassan 2 éve, és azóta mindig "velem vannak" minden nehéz időben, elég csak meghallgatnom őket és máris jobban érzem magam. lehet elfogult vagyok velük szemben, de szerintem ők a legjobbak a világon <3 nagyon szeretem őket és örökké hálás leszek nekik <3 olyan büszke vagyok rájuk és arra, hogy a rajongójuk lehetek. ezt a számot meg imádom, már az első live előadás óta a kedvencem <3 alig várom az új cd-t
1 felhasználónak tetszik:
thynice
2013. október 29. 16:48
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ez nagyon rendes dolog tőlük!sok sikert!remélem sok iskola/osztályterem fogy megépülni!
2013. október 30. 18:49
Nem hallottam még zenéjüket, igazából még róluk se hallottam
2013. október 30. 20:38
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Egek, csodás lett ez a dal, de még csodásabb az, amit tesznek. Igazán becsülöm őket ezért. Most még nagyobbra nőttek a szememben.
2013. november 01. 12:24
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Nagyon jó lett a dal!
2013. november 01. 18:17
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline |
Nagyon jó a dal (L) Imádom már most!)
2013. november 03. 15:55
dia0311új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 204676 offline |
Eddig csak azokat a dalaikat hallottam, amiket az 5H-val énekelnek, de azt hiszem meghallgatom majd pár másikat is, mert nagyon tehetségesek. Remélem tényleg lesz az 1D-vel közös daluk
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.