Starity

Öt megdöbbentő tragédia, amit a közösségi médiának köszönhetünk

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 29. 22:43 #101
Eperfa
Eperfa
 
StátuszPink is the new black <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.16.
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Offline offline
ezek net nélkül is ilyenek, ez csak egy ok...
2013. október 29. 22:55 #102
- törölt felhasználó -    
Nem tudom,hogy még hány embernek kell meghalnia ahhoz hogy a többiek rájöjjenek minden egyes szó vagy mondat akár menthetetlenül is megsebez egy,egy lelket.Vajon hány embernek kell még meghalnia,hogy a többi rájöjjön,hogy a bántalmazás semmire sem megoldás.Attól még mert (például) valakinek a volt fiújával járt miért kell kiközösíteni? Kigúnyolni? Megalázni? Miért? Hová süllyed még ez az undorító és menthetetlenül visszataszító világ? Gyerekek százai halnak meg mert,annyira szekálták őket!!!Emberek!Ezeket..ezeket fel sem fogjátok!Ők valakik!Megszülettek.Elkezdtek felnőni.DE nem öregedhettek meg!Tudjátok miért?Mert kioltotta a saját életét.És ez miért van?Miattatok!Gondolkodjatok el!
2013. október 29. 23:04 #103
vampiregirl144
vampiregirl144
 
StátuszEz lett belőled is...Szavak.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.01.
Hozzászólás: 621
Csatolások: 64
Azonosító: 166354
Offline offline
Szerintem nem a net(közösségi oldalak),tv,rádió stb a hibás az ilyen megnyílvánulások végett...Hanem hogy sok a szellemileg beteg ember akikket le se sz*arnak azt pislog mindenki ha valami baj csinálnak vagy valami kárt tesznek magukkal vagy mással...Egyedül az öngyilkosság más tészta ott az internetnek is van szerepe de akkor is csak akkor ha piszkálódásra használják pl. a facebookot de az Ask.Fm még veszélyesebb ilyen téren,ezért is nincs nekem se mert egy hülyeségnek tartom...Mert ha valakinek van ehhez hasonló oldala ott még könnyebb dolga van hogy már nem csak a suliban az utcán de már a közösségi oldalakon is piszkálódik a fizikai bántalmazásról ne is beszéljünk borzasztó hogy milyen a mai világ borzasztó!!!Mert az internet alapjában véve jó dolog de,attól függ ki használja és milyen célokra és hát az a gond,hogy sok a gusztustalan féreg a világon!!
2013. október 29. 23:08 #104
- törölt felhasználó -    
Ebben az egészben nem az internet a hibás, hanem a mai gyerekek (pedig még én is az vagyok, legalábbis korban) mentalitása, a módszer, ahogy nevelték őket és minden negatív külső hatás, kezdve az interneten található sok-sok szennyel és az igénytelenebb netes platformokkal egészen a rossz társaságig. Az első esetnél biztos, hogy valami volt a háttérben, elvégre egy egészséges lelki világgal rendelkező 15 éves kamasz nem lő le csak úgy hobbiból embereket, mert nem internetezhet... Sosem értettem, hogy miért jó, ha a fél életedet egy virtuális közösségben éled le. Nem minden esetben rossz ez, de a facebook aztán nem fog neked sokat tanítani. Persze, mint mondtam, nem magával az oldallal van a baj, hanem azt azt ész és korlátok nélkül használó emberekkel. Nem tudom, valahogy én nem arra akarom majd nevelni a leendő gyerekem, hogy 14 éves korára már a facebookon mutogassa a nemi szervét és bikiniben pózolgasson. Ez az egész arról szól, hogy a tinik megpróbálnak magasabbra kerülni a "ranglétrán", és megmutatni, hogy népszerűbbek és kedveltebbek a másiknál, végül pedig sokan ezek áldozatai lesznek... Bevallom, nekem van ask.fm fiókom, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem csak a gyökereket vonzza az az oldal. Sok hozzám hasonló embert fedeztem fel, csak igazából ésszel kell használni ezt is... Tapasztaltam már ezt a "névtelenül "oltogatás"" dolgot, én valahogy nem tudom addig felhúzni magam egy-egy bántó dolgon, amíg az csak egy üres mondat, egy üres dolog, mert aki nem meri felvállalni nekem a nevét, az meg sem érdemli, hogy érdekeljen a véleménye. Nem mondom, hogy megértem azt, aki emiatt öngyilkosságra vetemedik, de elfogadom, hiszen minden ember más és más, van, aki nehezebben viseli azt, hogy minden nap a halálát kívánja valaki...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, hayley4
2013. október 29. 23:18 #105
Illa
Illa
új tag
 
StátuszYou musn't be afraid to dream a little bigger, Darling :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.28.
Hozzászólás: 34
Csatolások: 0
Azonosító: 214252
Offline offline
Szerintem igazd van larry staylinson! Szörnyű, hogy ebben a mai világban (amibe én is szerencsésen beleszülettem) ennyi borzasztó dolog történik! Emberek százai halnak bele internetes bántalmazásba, és ez ellen kéne valamit tennie az emberiségnek... remélem, hogy majd egyszer ez is jó irányba fog megvátozni, de könyörgöm, addig hány gyereknek és felnőttnek kell meghalnia?! Isten nyugtassa őket, és remélem, a családtagjaik valahogy tovább tudnak lépni, mert nagyon rossz dolog valakit elveszíteni...
2013. október 30. 00:01 #106
- törölt felhasználó -    
Az internet önmagában hasznos találmány, csak az a kérdés, hogy mire használja fel az ember. Szemléltetés: gondolom mindannyian hallottunk már (sajnos) olyan gyilkossági esetről, amikor az áldozatot egy késsel intéztek el. Kérdés: ez esetben a kés (vagy a feltalálója) a hibás, vagy az, aki használta? Egyértelmű a válasz. Vagy itt van Mark David Chapman vagy John Hinckley (aki cirka harminc éve Reagan elnök életére tört) esete, akiket a városi legenda szerint Salinger Zabhegyezője inspirálta. Vagyis akkor Salinger a ludas? Naná, hogy nem.

Hozzátenném, nem azt akarom mondani, hogy a cikk nem mond igazat. Nap, mint nap találkozom olyan emberekkel, akik egy-egy elejtett gondolattal, vagy szóval elárulják, hogy mi van a szívükben. Hetvenéves nagyi, aki azért lett öngyilkos, mert nem köszöntötték fel a szülinapján; apuka, aki azért számolt fel a munkahelyén, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie; fiatal lány, aki ha szakít valakivel, azonnal keres magának egy újabb társat, mivel betegesen fél attól, hogy egyedül marad. Ezekből a példákból kiindulva mondhatnám azt is, hogy egy önző, érzelmileg sivár világban élünk, ahol csak külsőségek számítanak, ahol az emberek nem törődnek egymással, és a szeretetet csak hírből ismerik. Van a környezetemben egy fiatal pár, mindkét fél lelkizős, és van egy sanada gyanúm, miszerint azért kötöttek ki egymás mellett, mert mindkettőjük kétségbeesetten vágyik arra, hogy szeretve legyenek, hogy megkapják azt az érzelmi támogatást, amiből korábban nem jutott ki nekik. Személy szerint nem panaszkodom, de már hallottam olyan esetről, hogy valakit gyerekkorában egyszer sem dicsértek meg, és emiatt még ötvenévesen is elérzékenyül, ha kap egy-két jó szót. Vagyis: lehetünk akárkik, szeretetre, figyelemre és elismerésre vágyunk mindannyian És ki tudja, lehet, hogy az általunk nem éppen kultivált pózőrködő fiúk-lányok is ezekre vágynak, csak máshol próbálják begyűjteni lájkok, tetszikelések, és néhány karakterben megfogalmazott bókok formájában – ismeretlen emberkéktől. Nem biztos, de nincs kizárva.

A cikkben szereplő alanyok meg - nem rosszból mondom – simán megérnének egy esettanulmányt, legalábbis bennem rengeteg „miért?” merült fel. Mi lehetett az ok? Szülői hanyagság, sértett önérzet, büszkeség, társadalomtól jövő nyomás, kisebbségi komplexus? Az a gond, hogy itt nem lehet ujjal mutogatni, hogy „na, tök egyértelmű, hogy ez és ez a főkolompos”; ez már egy kicsit bonyolultabb, és lehet, hogy a nüansznyi részletekben rejlik a megoldás.
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7, Beyla, MadHatter, Szandi0820, hayley4
2013. október 30. 01:56 #107
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Illa @ 2013.10.29. 23:18)
Szerintem igazd van larry staylinson! Szörnyű, hogy ebben a mai világban (amibe én is szerencsésen beleszülettem) ennyi borzasztó dolog történik! Emberek százai halnak bele internetes bántalmazásba, és ez ellen kéne valamit tennie az emberiségnek... remélem, hogy majd egyszer ez is jó irányba fog megvátozni, de könyörgöm, addig hány gyereknek és felnőttnek kell meghalnia?! Isten nyugtassa őket, és remélem, a családtagjaik valahogy tovább tudnak lépni, mert nagyon rossz dolog valakit elveszíteni...

Nem azért, de iszonyatosan labilis, gyenge és jellemtelen egyénnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy az internetes bejegyzések miatt csak úgy kinyírja magát. Ez ellen nem lehet mit tenni, hiszen a Földön egyetlen egy élőlényben található meg az agresszivitás - az emberben. Ha visszanézed a történelmet, a régebbi időket, ugyanúgy bántották és megalázták egymást, csak hát akkoriban nem ment úgy az információ áramlás, mint napjainkban. Ötven évvel ezelőtt is voltak sorozatgyilkosok, komplett rögeszmés elmebetegek, mint pl. a kislány, aki a cikkben azt állította, hogy hobbija az ölés. Ez már súlyos klinikai esetnek minősül, hisz valami csak elborult az agyában. Én úgy gondolom, hogy, aki netes beszólások miatt jut el oda, hogy nincs más kiút, akkor az előbb vagy utóbb, de amúgy is megölte volna magát, csak akkor másra fogja a dolgot, ennyi. Pluszban ahhoz kell még egy adag szuicid hajlam is, ugyanis nem mindenki képes saját életének kioltására. Bennem elég erős hajlam van az öngyilkosságot illetően, piszkáltak is osztálytársak anno neten, de úgy voltam vele, hogy kapja be a sok r*banc a f*szomat, már azért sem leszek olyanok, mint ők! Lesz*rtam, rájöttek, hogy k*rvára nem érdekel az ő kis elvarázsolt világuk és abbahagyták. Talán még a mai napig is fellelhetőek a gyönyörű hozzászólások myvip-en, mert azt hiszem anno ott ment a szekálás. Ha már megölöm magamat, akkor biztos nem pár ostoba és műveletlen k*rvinyca miatt fogom megtenni. Azért annyi tartás van bennem.

Egyetértek azokkal, akik azt vallják, hogy nem az internet a bűnös, hanem maga a használója. Az internet egy baromi jó találmány, hisz sokban megkönnyíti az ember életét. Nem kell ötven könyvben kutatni mondjuk a paradicsom leves recepje után, hanem beütöd a gugliba és kiad vagy egy rakatnyi más és más elkészítési módot. Meg mennyivel könnyebb csak úgy beütni egy szakdolgot és a Wikin már kapásból megvan mi az, holott régen az emberek és a diákok könyvtárakba jártak, ha kutatómunkát kellett végezniük. Jó magam alig voltam tizenhárom éves, amikor a szüleim beköttették az internetet, habár akkor még javában nem volt se fészbukk, se IWIW, se Twitter, se Ask.fm és se egyéb ismerős kereső szájt. Nem talált meg pedómaci egyszer sem, habár az én agyam helyén nem mosogatólé volt már akkor sem, és nem is jártam olyan oldalakra vagy chatekre, ahol ilyenekbe akadhattam volna. Engem a szüleim mindig is az életre neveltek, és sosem b*sztak be a gép elé, hogy ne kelljen velem foglalkozniuk. Sőt, még kisebb koromban inkább internet-függő is voltam, hiszen ezresével gyűjtöttem kedvenceimről a fotókat. Újdonság volt a zeneletöltés, de a klipeket is ezrével szedtem le anno. Nem is tudom, ti, mai tinédzserek, mire használjátok a netet? Még tippem sem lehet egyébként. 0-24 fészbukk és csácsumi? unsure.gif Szerény személyem is csak azért van fent eme gusztustalan szájton, mert a sulis dolgok a csoportban keringenek és oda kerülnek fel. Gyakorlat változások, órarend változások, papírok, igazolások stb., így az ember kénytelen megtartani a fiókját, ha értesülni akar a dolgokról. Minap éjszaka sz*rul voltam és unalmamban felnéztem. Hála a jó Istennek, nekem a legfiatalabb ismerősöm is max 15 éves, szóval az ilyen 10-13 éves kis törpillák kimaradtak, ám az a mocsok gyerekek, hát néztem. blink.gif Magyarázza el nekem valaki, mert hótra kíváncsi vagyok rá: Elmegyek életem szerelmével mondjuk a budai várba, hogy romantikázzunk, akkor a b*zija miért írja ki fészbukkra? blink.gif Komolyan! Én vérig sértődnék, ha a párom elvinne egy ilyen helyre és elkezdene a telefonján ezzel a nyomorék oldallal szórakozni. Szóval, ha egy pár elmegy egy romantikus kirándulásra, akkor az abból áll, hogy nekiállnak fészbukkozni? Komolyan? mellow.gif Egyesek meg már azt is megosztják, hogy a reggeli székletük szalonképes e (eskü szín, szag, állag). Az ask.fmről meg ne is beszéljünk, mert valami iszonyat, ami ott megy. Amikor egy tizenhárom éves kislány agyilag odáig jut, hogy becses csecseiről és p*ncijáról fotókat tölt fel, mert a pedómacikák kanosak, hát ne haragudjatok, de undorító. Igazából ostoba, írni nem tudó p*csök és p*csák sztároltatják magukat. Tiszta szívemből, de leginkább őszintén sajnálom az olyan kislányokat és kisfiúkat, akik csak úgy érzik magukat embernek. Ez megint csak valami önértékelési hibában keresendő, abban, hogy a szülők nem foglalkoztak eleget a gyerekekkel, ők meg így élik ki magukat. Ez egyben szörnyű és brutális. Tini korom óta van netem és nem lett belőlem ilyen elfajzott degenerált ostoba liba, mint amilyenek a kislányok, kisfiúk zöme. Szóval talán mégsem az internet a hibás...
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, MadHatter, Kazuo, Fan-ily6889, Luckie, Szandi0820, hayley4
2013. október 30. 07:37 #108
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~
 
Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Offline offline
Hát ezek a történetek nagyon borzalmasak és az a legszornyűbb benne, hogy minden az internet miatt van. Bár hasznos dolog meg minden, de nem is gondoltm, hogy ennyien átesnek a ló túloldalára. Elgondolkodtató ez a Facebook is és én is tapasztalom, hogy a környezetemben élő tinik is szinte minden percben fenn vannak és üzeneteget írosgatnak, de még mindig nem tudtam megérteni mi értelme ennek.
2013. október 30. 07:43 #109
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
Ez borzasztó...:/ Nem tudok mást mondani. Egyszerűen szörnyű. Sajnálom azokat akiket halálra szekáltak suliban és az interneten is. De arra nincs mentség aki a saját anyját fojtogatja és megöli a kiskutyáját azért hogy a kedvence felfigyeljen rá a neten. Az egyszerűen undorító, arra semmi mentség nincs.
2013. október 30. 08:13 #110
- törölt felhasználó -    
A piszkáló fél idióta érzéketlen állat, de a piszkált fél pedig valószínűleg labilis idegállapotú. De amúgy nem értem miért kell mindenkit piszkálni. A barátságos piszkálódás még oké, de mi az hogy: "a lány régi osztálytársai arra biztatták az újakat, hogy folytassák a bántalmazást az új iskolában is." Na azért az ilyenekkel kéne valamit kezdeni. Komolyan, ezek miket gondolhatnak?
2013. október 30. 08:18 #111
SsciorLuv
SsciorLuv
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.17.
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Offline offline
Borzasztó,hogy egy ember idáig tud fajulni,hogy megölje a saját szüleit.Én a Facebook-ot is csak arra használom,hogy aki messze lakik tőlem(Amerikában vagy valahol máshol)eltudjon érni.Azt bevallom,hogy Tumblr függő vagyok és rengeteg emberrel beszélek,de ha egy kicsit belegondolok,valami jó is van ebben..mégpedig az,hogy így olyan emberek kultúráját,nyelvét ismerem meg,mintha körbe utaznám a világot.Másrészről pedig az angolomat is tudom gyakorolni.;)Ask.fm-em pedig nincs is!
2013. október 30. 08:56 #112
Rem.
Rem.
új tag
 
Státusz"Az emberi lények ocsmányak" - Rem (Death Note pt. 20)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.10.
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 213201
Offline offline
Idáig romlott a mai világ... Hát, csak ennyivel tudtam kommentálni ezeket az esteket.
2013. október 30. 08:58 #113
MiliDirectioner
MiliDirectioner
visszatérő vendég
 
StátuszI love synchronized swimming.♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.22.
Hozzászólás: 272
Csatolások: 1
Azonosító: 212312
Offline offline
Idézet (compromise @ 2013.10.29. 18:17)
Manapság szinte lehetetlen olyan embert találni, aki ne hódolt volna be bármelyik közösségi portálnak. Sokan életük minden percét megosztják a nagyvilággal, melyet később csúnyán megbánhatnak - ha adódik még rá alkalmuk.
A teljes cikkhez kattints ide!

-.-"" de abnemnormális emberek!!4
2013. október 30. 09:08 #114
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9303
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2013.10.30. 01:56)
Nem azért, de iszonyatosan labilis, gyenge és jellemtelen egyénnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy az internetes bejegyzések miatt csak úgy kinyírja magát. Ez ellen nem lehet mit tenni, hiszen a Földön egyetlen egy élőlényben található meg az agresszivitás - az emberben. Ha visszanézed a történelmet, a régebbi időket, ugyanúgy bántották és megalázták egymást, csak hát akkoriban nem ment úgy az információ áramlás, mint napjainkban. Ötven évvel ezelőtt is voltak sorozatgyilkosok, komplett rögeszmés elmebetegek, mint pl. a kislány, aki a cikkben azt állította, hogy hobbija az ölés. Ez már súlyos klinikai esetnek minősül, hisz valami csak elborult az agyában. Én úgy gondolom, hogy, aki netes beszólások miatt jut el oda, hogy nincs más kiút, akkor az előbb vagy utóbb, de amúgy is megölte volna magát, csak akkor másra fogja a dolgot, ennyi. Pluszban ahhoz kell még egy adag szuicid hajlam is, ugyanis nem mindenki képes saját életének kioltására. Bennem elég erős hajlam van az öngyilkosságot illetően, piszkáltak is osztálytársak anno neten, de úgy voltam vele, hogy kapja be a sok r*banc a f*szomat, már azért sem leszek olyanok, mint ők! Lesz*rtam, rájöttek, hogy k*rvára nem érdekel az ő kis elvarázsolt világuk és abbahagyták. Talán még a mai napig is fellelhetőek a gyönyörű hozzászólások myvip-en, mert azt hiszem anno ott ment a szekálás. Ha már megölöm magamat, akkor biztos nem pár ostoba és műveletlen k*rvinyca miatt fogom megtenni. Azért annyi tartás van bennem.
Egyetértek azokkal, akik azt vallják, hogy nem az internet a bűnös, hanem maga a használója. Az internet egy baromi jó találmány, hisz sokban megkönnyíti az ember életét. Nem kell ötven könyvben kutatni mondjuk a paradicsom leves recepje után, hanem beütöd a gugliba és kiad vagy egy rakatnyi más és más elkészítési módot. Meg mennyivel könnyebb csak úgy beütni egy szakdolgot és a Wikin már kapásból megvan mi az, holott régen az emberek és a diákok könyvtárakba jártak, ha kutatómunkát kellett végezniük. Jó magam alig voltam tizenhárom éves, amikor a szüleim beköttették az internetet, habár akkor még javában nem volt se fészbukk, se IWIW, se Twitter, se Ask.fm és se egyéb ismerős kereső szájt. Nem talált meg pedómaci egyszer sem, habár az én agyam helyén nem mosogatólé volt már akkor sem, és nem is jártam olyan oldalakra vagy chatekre, ahol ilyenekbe akadhattam volna. Engem a szüleim mindig is az életre neveltek, és sosem b*sztak be a gép elé, hogy ne kelljen velem foglalkozniuk. Sőt, még kisebb koromban inkább internet-függő is voltam, hiszen ezresével gyűjtöttem kedvenceimről a fotókat. Újdonság volt a zeneletöltés, de a klipeket is ezrével szedtem le anno. Nem is tudom, ti, mai tinédzserek, mire használjátok a netet? Még tippem sem lehet egyébként. 0-24 fészbukk és csácsumi? unsure.gif Szerény személyem is csak azért van fent eme gusztustalan szájton, mert a sulis dolgok a csoportban keringenek és oda kerülnek fel. Gyakorlat változások, órarend változások, papírok, igazolások stb., így az ember kénytelen megtartani a fiókját, ha értesülni akar a dolgokról. Minap éjszaka sz*rul voltam és unalmamban felnéztem. Hála a jó Istennek, nekem a legfiatalabb ismerősöm is max 15 éves, szóval az ilyen 10-13 éves kis törpillák kimaradtak, ám az a mocsok gyerekek, hát néztem. blink.gif Magyarázza el nekem valaki, mert hótra kíváncsi vagyok rá: Elmegyek életem szerelmével mondjuk a budai várba, hogy romantikázzunk, akkor a b*zija miért írja ki fészbukkra? blink.gif Komolyan! Én vérig sértődnék, ha a párom elvinne egy ilyen helyre és elkezdene a telefonján ezzel a nyomorék oldallal szórakozni. Szóval, ha egy pár elmegy egy romantikus kirándulásra, akkor az abból áll, hogy nekiállnak fészbukkozni? Komolyan? mellow.gif Egyesek meg már azt is megosztják, hogy a reggeli székletük szalonképes e (eskü szín, szag, állag). Az ask.fmről meg ne is beszéljünk, mert valami iszonyat, ami ott megy. Amikor egy tizenhárom éves kislány agyilag odáig jut, hogy becses csecseiről és p*ncijáról fotókat tölt fel, mert a pedómacikák kanosak, hát ne haragudjatok, de undorító. Igazából ostoba, írni nem tudó p*csök és p*csák sztároltatják magukat. Tiszta szívemből, de leginkább őszintén sajnálom az olyan kislányokat és kisfiúkat, akik csak úgy érzik magukat embernek. Ez megint csak valami önértékelési hibában keresendő, abban, hogy a szülők nem foglalkoztak eleget a gyerekekkel, ők meg így élik ki magukat. Ez egyben szörnyű és brutális. Tini korom óta van netem és nem lett belőlem ilyen elfajzott degenerált ostoba liba, mint amilyenek a kislányok, kisfiúk zöme. Szóval talán mégsem az internet a hibás...


Teljesen egyetértek azzal, amit írtál.
Hozzáfűzném, ismertem egy elég értelmes, jól tanuló lányt, aki minden értelmessége ellenére is tízpercenként ellenőrizte a Facebook-ját, amikor időnként találkoztunk és együtt töltöttük a napot(nem ugyanabban a városban éltünk). Ha egy értelmes lány így viselkedik, akkor mit várjunk olyanoktól, akik soha egy könyvet nem vesznek a kezükbe (igazi könyvről beszélek, nem szennyről) és akik szerint a tanulás ostobaság?
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fan-ily6889, Beyla, Szandi0820
2013. október 30. 09:10 #115
Bosziiiii
Bosziiiii
visszatérő vendég
 
StátuszHAKUNA MATATA it means no worries for the rest of your days <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.15.
Hozzászólás: 270
Csatolások: 0
Azonosító: 201988
Offline offline
amikor az utolsót olvastam nagyon örültem hogy nekem olyan osztályom van amilyen smileeee.gif senkit nem rekesztünk ki és mindenkit befogadunk... nem tudom hohgy képesek emberek ilyeneket csinálni :/ mondjuk ezt sem igazán hogy emberek ilyen dolgok miatt hogy képesek ölni vagy öngyilkossá válni
2013. október 30. 09:11 #116
- törölt felhasználó -    
Sajnálom azokat,akik ilyenekben meghalnak.Elég megrázó dolgok ezek.És szomorúak.Rossz elveszíteni valakit,csak egy ilyen miatt.De őszintén.Elég gyenge jellemnek kell lenni ahhoz,hogy a f*szbookon csesztetnek és megölöm magam,vagy mást.Ez is bizony sok észre vall.De vannak olyanok,akik ezt nem is szándékosan csinálják,bár nem merülök bele.Sajnálatos dolgok ezek.
"Manapság szinte lehetetlen olyan embert találni, aki ne hódolt volna be bármelyik közösségi portálnak."
Őszintén,én 12 éves létemre,aki már a 2000-es években beleszületett a fészbúk-generációba,a Howrse nevű virtuális lójátékon kívül,illetve hát nyilván a Starity-n kívül egyáltalán nem vagyok fent semmilyen ilyen közösségi baromságon.(Bár a Facebook-ra regisztráltam,többet nem vagyok hajlandó törődni vele.)Bár sosem akartam arra a szintre jutni,hogy az ilyen oldalakon megosztom még azt is hogy ma zöldet sz*rtam és lájkold,mert engem kimondottan irritálnak az ilyenek,aki csak erről tud beszélni,meg Ask.fm vagy mi és hasonlók,én meg nem értem:Miről beszélnek?Nagyjából tudok ilyenekről de nem ástam bele magam,és nem is akarom.Bár minden ilyen oldalnak van valami olyan része,ami még az én érdeklődésemet is vonzaná,mert nem vagyok ám olyan kőkori,tévedés ne essék,csak hát a legtöbben már nem arra használják az ilyeneket,amire kéne (hatalmas tisztelet a kivételnek) .
2013. október 30. 09:48 #117
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove
 
Státusz*bow wow wow*
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.17.
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Offline offline
Istenem, néha elgondolkozok azon, hogy milyen jó osztályom van,milyen jó életet élek, mert ezek a történetek brutál-durvák, és hát az utolsó nálam véglek betett... sad.gif
2013. október 30. 10:25 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.10.30. 01:56)
Nem azért, de iszonyatosan labilis, gyenge és jellemtelen egyénnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy az internetes bejegyzések miatt csak úgy kinyírja magát. Ez ellen nem lehet mit tenni, hiszen a Földön egyetlen egy élőlényben található meg az agresszivitás - az emberben. Ha visszanézed a történelmet, a régebbi időket, ugyanúgy bántották és megalázták egymást, csak hát akkoriban nem ment úgy az információ áramlás, mint napjainkban. Ötven évvel ezelőtt is voltak sorozatgyilkosok, komplett rögeszmés elmebetegek, mint pl. a kislány, aki a cikkben azt állította, hogy hobbija az ölés. Ez már súlyos klinikai esetnek minősül, hisz valami csak elborult az agyában. Én úgy gondolom, hogy, aki netes beszólások miatt jut el oda, hogy nincs más kiút, akkor az előbb vagy utóbb, de amúgy is megölte volna magát, csak akkor másra fogja a dolgot, ennyi. Pluszban ahhoz kell még egy adag szuicid hajlam is, ugyanis nem mindenki képes saját életének kioltására. Bennem elég erős hajlam van az öngyilkosságot illetően, piszkáltak is osztálytársak anno neten, de úgy voltam vele, hogy kapja be a sok r*banc a f*szomat, már azért sem leszek olyanok, mint ők! Lesz*rtam, rájöttek, hogy k*rvára nem érdekel az ő kis elvarázsolt világuk és abbahagyták. Talán még a mai napig is fellelhetőek a gyönyörű hozzászólások myvip-en, mert azt hiszem anno ott ment a szekálás. Ha már megölöm magamat, akkor biztos nem pár ostoba és műveletlen k*rvinyca miatt fogom megtenni. Azért annyi tartás van bennem.
Egyetértek azokkal, akik azt vallják, hogy nem az internet a bűnös, hanem maga a használója. Az internet egy baromi jó találmány, hisz sokban megkönnyíti az ember életét. Nem kell ötven könyvben kutatni mondjuk a paradicsom leves recepje után, hanem beütöd a gugliba és kiad vagy egy rakatnyi más és más elkészítési módot. Meg mennyivel könnyebb csak úgy beütni egy szakdolgot és a Wikin már kapásból megvan mi az, holott régen az emberek és a diákok könyvtárakba jártak, ha kutatómunkát kellett végezniük. Jó magam alig voltam tizenhárom éves, amikor a szüleim beköttették az internetet, habár akkor még javában nem volt se fészbukk, se IWIW, se Twitter, se Ask.fm és se egyéb ismerős kereső szájt. Nem talált meg pedómaci egyszer sem, habár az én agyam helyén nem mosogatólé volt már akkor sem, és nem is jártam olyan oldalakra vagy chatekre, ahol ilyenekbe akadhattam volna. Engem a szüleim mindig is az életre neveltek, és sosem b*sztak be a gép elé, hogy ne kelljen velem foglalkozniuk. Sőt, még kisebb koromban inkább internet-függő is voltam, hiszen ezresével gyűjtöttem kedvenceimről a fotókat. Újdonság volt a zeneletöltés, de a klipeket is ezrével szedtem le anno. Nem is tudom, ti, mai tinédzserek, mire használjátok a netet? Még tippem sem lehet egyébként. 0-24 fészbukk és csácsumi? unsure.gif Szerény személyem is csak azért van fent eme gusztustalan szájton, mert a sulis dolgok a csoportban keringenek és oda kerülnek fel. Gyakorlat változások, órarend változások, papírok, igazolások stb., így az ember kénytelen megtartani a fiókját, ha értesülni akar a dolgokról. Minap éjszaka sz*rul voltam és unalmamban felnéztem. Hála a jó Istennek, nekem a legfiatalabb ismerősöm is max 15 éves, szóval az ilyen 10-13 éves kis törpillák kimaradtak, ám az a mocsok gyerekek, hát néztem. blink.gif Magyarázza el nekem valaki, mert hótra kíváncsi vagyok rá: Elmegyek életem szerelmével mondjuk a budai várba, hogy romantikázzunk, akkor a b*zija miért írja ki fészbukkra? blink.gif Komolyan! Én vérig sértődnék, ha a párom elvinne egy ilyen helyre és elkezdene a telefonján ezzel a nyomorék oldallal szórakozni. Szóval, ha egy pár elmegy egy romantikus kirándulásra, akkor az abból áll, hogy nekiállnak fészbukkozni? Komolyan? mellow.gif Egyesek meg már azt is megosztják, hogy a reggeli székletük szalonképes e (eskü szín, szag, állag). Az ask.fmről meg ne is beszéljünk, mert valami iszonyat, ami ott megy. Amikor egy tizenhárom éves kislány agyilag odáig jut, hogy becses csecseiről és p*ncijáról fotókat tölt fel, mert a pedómacikák kanosak, hát ne haragudjatok, de undorító. Igazából ostoba, írni nem tudó p*csök és p*csák sztároltatják magukat. Tiszta szívemből, de leginkább őszintén sajnálom az olyan kislányokat és kisfiúkat, akik csak úgy érzik magukat embernek. Ez megint csak valami önértékelési hibában keresendő, abban, hogy a szülők nem foglalkoztak eleget a gyerekekkel, ők meg így élik ki magukat. Ez egyben szörnyű és brutális. Tini korom óta van netem és nem lett belőlem ilyen elfajzott degenerált ostoba liba, mint amilyenek a kislányok, kisfiúk zöme. Szóval talán mégsem az internet a hibás...

Teljes mértékben igazad van.
Erről a fészbukkozásról, még annyi jutott eszembe, hogy tavaly órán egy lány sírt, mert a barátja szakított vele. "Lány", inkább k*rvának nevezném... Na mindegy, és mivel a barátja is oda járt a suliba, a tanár kérdezi, hogy mi a neve? Erre a lány azt mondja, ja, azt nem tudja, mert a fészbukon csak úgy van fönt, hogy ..vagyok oszt cső. blink.gif Még a pasija nevét se tudta, de azért tök depis volt, mert szakítani akart. És szerintem alig járhattak egy hete, mert őt minden nap héten más fiúval láttam..
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fan-ily6889, Beyla, hayley4
2013. október 30. 10:55 #119
szabina2522
szabina2522
 
StátuszI love my life!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.06.
Hozzászólás: 1359
Csatolások: 0
Azonosító: 195503
Offline offline
Ezek szörnyű dolgok. Sosem értettem az ilyeneket.
2013. október 30. 11:10 #120
- törölt felhasználó -    
huhh, engem a 15 éves lány nagyon megérintett lelkileg ohmy.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!