Justin Bieber iskolát épít
2013. október 30. 13:54
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Ó de cuki! Rendes volt tőle!
2013. október 30. 14:02
Szerintem nem normális, hogy egyszer nagyon botrányos máskor iskolát épít... nekem nagyon nem tetszik a viselkedése... szerintem álszent és milliomos rengeteg pénze van és cipőt ad egy gyereknek?? Lehetne nagyvonalúbb is... és mióta nem jutott eszébe semmi, jó ötlet volt a menedzserétől, mert sok mindenkit megtévesztett...
2013. október 30. 14:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jéééé, bíbőr tud ilyet is?
Eddig én is reménytelennek láttam a srácot, ám azt be kell vallanom, hogy kellemesen csalódtam benne. Akár a menedzsment gondolata, akár nem, azért csak adott egy valagnyi pénzt, hogy Guatemala egyik nyomornegyedében legalább egy iskola legyen. Mondjuk valóban úgy lenne igazi hős tett úgymond, ha a saját fejéből pattant volna ki, ám szerintem júsztínának ennyi ész azért nem jutott ki. Nagy a valószínűsége, hogy sokkal inkább egy menedzsment tím által beiktatott jótékonykodási program az egész. Most, hogy odaadta a saját cipőjét... én is odaadtam volna, pedig közöm sincs a gazdag melléknévhez. Mondjuk, ha találok itthon valami kis csecsebecsét, aminek tudom, hogy egy beteg gyermek örülne a kórházban, akkor beviszem. Talán 4-5 hete vittem be a gégészetre egy állandóan beteg kislánynak egy szimpla karkötőt. Felbecsülhetetlen volt ajándékot adni és mosolyt csalni az arcára. Szobrot emiatt nem állítanék neki, de tény, ez most valóban kellemes megmozdulás volt a részéről. Ha a közel jövőben csulázás és vödörbe hugyozás helyett ilyen cselekedetekkel kerül címlapra, akkor még szimpátiát is fog bennem kelteni, annak ellenére, hogy nem tartom hatalmas tehetségnek a zenét illetően.
2013. október 30. 14:27
Na, végre!!! Ez az a Justin, akit én megszerettem
Nagyon aranyos volt tőle, és főleg az tetszik, hogy rájött, az Ő problémái azért az ilyen gyerekek problémáihoz képest sehol sincsenek.
2013. október 30. 14:32
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Aha, mert amúgy nem is a botrányairól volt híres. Nem nőtt fel, nem nyílt fel a szeme, biztos ez csak az egyik jó pillanata. Kicsit sem érdekes, hogy az egyik nap köpköd,verekszik és felmosóvödrökbe vizel, a másik nap meg iskolát épít. Gyerekek kérlek, ezt még ti sem hihetitek el. Odaadta a cipőjét? Mindjárt szobrot állítok fel neki. És még itt is csak mutogatja magát. Biztos nem bírta volna ki felsőben mint a többi ember.
2013. október 30. 14:41
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Mindig is tudtam hogy Justinak nagy szíve van..!!!
És ezt tisztelem is .!!
♥ ♥
2013. október 30. 15:05
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
na végre!!
itt volt az ideje hogy ne csak a botrányairól halljunk...!!!
2013. október 30. 15:17
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
valami hasznosat is csinál
2013. október 30. 15:24
imádom biebert, de van egy olyan érzésem hogy csak kép erejéig ált oda és csinált úgy mintha valamit is csinálna.. :S <3
2013. október 30. 15:36
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Nocsak nocsak már nem ő ami botrányhősünk??
2013. október 30. 15:51
|
|
RebivsArianaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 210416 offline
|
nagyon arriii
2013. október 30. 16:05
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2013.10.30. 14:40)
ööö. úgy, hogy ami a szívemen, a számon? nekem szokásom kimondani és felvállalni a véleményemet. egyébként hidd el, többet letett az asztalra, és többet tett az emberekért, de nem fogom leállni neked megmagyarázni, pár hozzád hasonlónak már próbáltam, falrahányt borsó, ezért csak próbálom ignorálni a kedvencemet tárgyaló sorokat - aki mellesleg már akkor énekelt, amikor Justin meg sem született, éppen ezért nincs ilyen apróságokra szüksége csak hogy róla beszéljenek.
egyébként szerintem "elvakult szemecskéről" nem az én esetemben szükségszerű beszélni - tudod, ha nem vagy elvakult valaki irányába, elismered mondjuk a hibáit, mert az mindenkinek van -, de higgy amit akarsz, nyilvánvalóan bieberke az, aki a leginkább megtiszteli a rajongóit. végül is lehet, hogy az ő világában a tisztelet egyenlő azzal, hogy leköpi az embereket, mindenkibe beleköt, rugdossa az útjába kerülőket, a rajongóin csak nevet, ésatöbbi.
nem az mutatja meg, milyen ember, hogy a menedzsere parancsára épp milyen jó dolgot csinál alkalmanként, hanem a folyamatosan visszatérő kis ügyei. elismerem, hogy ez rendes volt tőle - boldog vagy? - de az eddigi viselkedését figyelembevéve nem önszántából, ha meg mégis, akkor maximum egy kellemes és meglepő csalódás az én véleményemmel egyetértő emberek számára.
a kérdésedre válaszolva pedig van olyan "jó" hangom, csak bennem van annyi lelkiismeret és önkritika, hogy nem kínzom vele az embereket. a szépség relatív, én pedig bármit teszek, nem kerülök a címlapokra, úgyhogy eléggé ostoba kértéssort tettél fel, már ne haragudj meg. a tiszteld az idősebbet alapon pedig nem kérek a válaszodból, köszönöm.
egyébként szerintem "elvakult szemecskéről" nem az én esetemben szükségszerű beszélni - tudod, ha nem vagy elvakult valaki irányába, elismered mondjuk a hibáit, mert az mindenkinek van -, de higgy amit akarsz, nyilvánvalóan bieberke az, aki a leginkább megtiszteli a rajongóit. végül is lehet, hogy az ő világában a tisztelet egyenlő azzal, hogy leköpi az embereket, mindenkibe beleköt, rugdossa az útjába kerülőket, a rajongóin csak nevet, ésatöbbi.
a kérdésedre válaszolva pedig van olyan "jó" hangom, csak bennem van annyi lelkiismeret és önkritika, hogy nem kínzom vele az embereket. a szépség relatív, én pedig bármit teszek, nem kerülök a címlapokra, úgyhogy eléggé ostoba kértéssort tettél fel, már ne haragudj meg. a tiszteld az idősebbet alapon pedig nem kérek a válaszodból, köszönöm.
Kár fárasztanod magad ilyen hosszú kommentekkel, akik értik miről van szó, úgy is tudják. Akiknek meg szólna, úgy is elvesztik a fonalat a második sor közepén
2013. október 30. 16:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2013.10.30. 15:24)
imádom biebert, de van egy olyan érzésem hogy csak kép erejéig ált oda és csinált úgy mintha valamit is csinálna.. :S <3
Nicsak, itt egy rajongó, akinek nem csak mosogatólé van az agya helyén.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: