Őszintén,nem mindegy miért tette?Ha megint valami botrányos dolgot tett volna,akkor meg az lenne a probléma
A hangsúly azon van,h ott volt és segített.Az pedig,h ez az ő,vagy a menedzsere agyából pattant ki,szerintem teljesen lényegtelen.Attól ő még ugyanúgy tett valami jót.Erről a kislányról is sokat beszélt az utána készített videójában,számomra határozottan jó pont volt ez a megmozdulása.
Nem ez az első ilyen,örülök,h megint erről lehet olvasni.Az utóbbi időszakban én úgy vettem észre,h határozottan normálisan viselkedik,aminek nagyon örülök.Kedves a rajongóival,a zenére fókuszál és nem csinál "butaságokat".Számomra pedig ez a fontos.
Justin Bieber iskolát épít
2013. október 30. 16:51
Ne hidjétek, hogy akkora hős!
3z a cipős sztori se ekkora szám mint amennyire hiszitek! Emberek ezrei adományoznak ruhákat nap mint nap! Úristen odaadta egy guatemalai srácnak a cipőét! És? Máris szentté kell avatni? Hallottatokmár arról a pincérnőről aki a saját pénzéből fizette ki a vendégek ebédjét? Vagy azokról az emberekről akik több ezrek életét mentik meg? Ez a tett ahoz képest lópikula. Miért lennék féltékeny egy olyan személyre aki a rajongóit köpdösi és felmosóvörbe végzi a dolgát?
Na mindegy, számomra akkor is médiafogás. Olyan könnyen összeáll a kép: Justin botrányosan élt kb. 3-4 hónapig mert teljesen kasu. A rajongók szülei nem veték meg a lányuknak a JB-CD-t mert nem szerethet a lányuk egy botrányhőst. Ugrottak a CD bevételei, ezért Justinnak jól kellett cselekednie, hogy megmutassa milyen jó ember.
Persze lehet hogy én vagyok flepnis és/vagy túl élénk a fantáziám , de vagy ez történt vagy tényleg megnormult. De ettől még nem hős.
3z a cipős sztori se ekkora szám mint amennyire hiszitek! Emberek ezrei adományoznak ruhákat nap mint nap! Úristen odaadta egy guatemalai srácnak a cipőét! És? Máris szentté kell avatni? Hallottatokmár arról a pincérnőről aki a saját pénzéből fizette ki a vendégek ebédjét? Vagy azokról az emberekről akik több ezrek életét mentik meg? Ez a tett ahoz képest lópikula. Miért lennék féltékeny egy olyan személyre aki a rajongóit köpdösi és felmosóvörbe végzi a dolgát?
Na mindegy, számomra akkor is médiafogás. Olyan könnyen összeáll a kép: Justin botrányosan élt kb. 3-4 hónapig mert teljesen kasu. A rajongók szülei nem veték meg a lányuknak a JB-CD-t mert nem szerethet a lányuk egy botrányhőst. Ugrottak a CD bevételei, ezért Justinnak jól kellett cselekednie, hogy megmutassa milyen jó ember.
Persze lehet hogy én vagyok flepnis és/vagy túl élénk a fantáziám , de vagy ez történt vagy tényleg megnormult. De ettől még nem hős.
2013. október 30. 17:10
OsnapitzAriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 3 Azonosító: 212934 offline |
Ez kedves tőle.
2013. október 30. 17:30
Kedves gesztus stb.stb. Majd akkor nevezném segítőkésznek ha az egyik albuma teljes bevételét odaadná a szegényeknek.(erre van egy remek példa csak az árvízi eset volt és a Green Day adakozott...) Ha majd ezt megteszi jószívűnek és segítőkésznek titulálom de addig ugyanúgy egy feltűnési viszketegségben szenvedő kölyök marad aki inkább a botrányairól híres mindesem a jótetteiről. Ebből igazából az jött le nekem hogy a ráragadt leköpte a rajongóit / megvert egy DJ-t cimkék alól kicsit kibújjon, de hát mindenki inkább a baklövésekre emlékezik mintsem a jótettekre főleg az olyan embereknél akik sokszor olyanok mint a pávián hátsófele, nagy , undorító és feltűnő pont mint Bibőrke.
2013. október 30. 17:30
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline |
Na ilyenkor felnézek Justinra!
2013. október 30. 17:47
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline |
istenem de édes volt Justintól, ő annyira jó ember!! <3 imádom
sajnos látom vannak akik még mindig olyat hogy " oda ne rohanjak, vagy ez volt az első alkalom tőle hogy jót tett " csak hogy mindenki tisztában legyen vele, Justin sokat jótékonykodik, ha olvastátok volna bekerült a Guinness rekordok könyvébe mert ő az a sztár aki a legtöbbet jótékonykodik...mielőtt valaki le bunkózza vagy elitéli ismerje meg!!
# FOREVER BELIEBER!! <3<3:DD
sajnos látom vannak akik még mindig olyat hogy " oda ne rohanjak, vagy ez volt az első alkalom tőle hogy jót tett " csak hogy mindenki tisztában legyen vele, Justin sokat jótékonykodik, ha olvastátok volna bekerült a Guinness rekordok könyvébe mert ő az a sztár aki a legtöbbet jótékonykodik...mielőtt valaki le bunkózza vagy elitéli ismerje meg!!
# FOREVER BELIEBER!! <3<3:DD
2013. október 30. 18:22
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Végre egy szép dolog Justinától ^^
2013. október 30. 18:26
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Na végre,hogy valami értelmessel tölti el a drága szabadidejét.Nem tudom,hogy figyelemfelkeltés céljából vagy tiszta szívből tette e,de a lényeg,hogy segített,és most nem a botrányokhoz folyamodott.Talán valami sütnivalója mégis van,amit félve használ.
2013. október 30. 18:31
Idézet (lajla @ 2013.10.30. 08:35)
Egyemmeg:$$.Annyira kedves,aranyos hogy az már bűn..<3.Ti mikor csinálnátok ilyet hogy elutaztok tök messzire és utána meg építkezel,leveszed az ÚJ cipődet,te zokniba leszel és odaadod a kisgyereknek?? Hihetetlen hogy ebből is a rosszat akarjátok kihozni..Persze ha mittudomén más sztár csinálta volna olvadoznátok..-.-" Justin jó lelkű kedves ember.PROBLEM?-.-" <333 <33
Tudod nem mindenki lett a semmi miatt dúsgazdag, emiatt Ők nem tehetik meg, hogy akár egy napot hiányozzanak a munkahelyükről. És mi is szoktunk régi ruhát adni egy árvaháznak De legalább most valóban nem a botrányairól olvasni, ami kedves, és még a gyerekek is jól jártak
2013. október 30. 18:46
Izé.... Nem tudom miért is nagy olyan nagy cucc, hogy Justin épített egy iskolát amikor nem csak egyet építhetett volna. És nem olyan nagyot adakozott van olyan zenekar is (Green Day) aki egy CD-jének a bevételét adakozta el! Ahhoz képest ez semmi... Komolyan nem tudom miért van ez a nagy felhajtás, amikor csak Timike a menedzsere találta ki, mert Bíbor csigának annyi esze sincs mint másnak felesleg....
2013. október 30. 19:21
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Hát persze. Mivel őt is a jótékonykodásairól ismerjük...meg a segítőkészségéről. Hagyjuk már! Ez a pár kép csak azért készült, hogy a sok utáló azt higgye, milyen jószívű a srác, azt' sehol semmi. Ettől nem változik meg a véleményem, ugyanúgy utálom őt.!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 30. 19:26
Beyla ezer hála!
2013. október 30. 19:43
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Nem tudom rémlik-e még valami abból, amit egy hozzám kísértetiesen hasonlító moderátor írt pár héttel ez előtt a trollokkal való értekezésről?
Értem én, hogy Bieber így, meg Bieber úgy, hogy vagy szeretni lehet, vagy utálni, de ezennel én megalkotom a harmadik, nem érdekel csoportot, és értékelném, ha nem menne itt a szájkarate.
StephanieBieber, én egyáltalán nem lennék büszke arra, - hirdetni meg pláne nem hirdetném a tudatlanságomat - hogy nem ismerek olyan legendás zenészeket, mint Kurt Cobain, Janis Joplin, vagy Steven Tyler.
Értem én, hogy Bieber így, meg Bieber úgy, hogy vagy szeretni lehet, vagy utálni, de ezennel én megalkotom a harmadik, nem érdekel csoportot, és értékelném, ha nem menne itt a szájkarate.
StephanieBieber, én egyáltalán nem lennék büszke arra, - hirdetni meg pláne nem hirdetném a tudatlanságomat - hogy nem ismerek olyan legendás zenészeket, mint Kurt Cobain, Janis Joplin, vagy Steven Tyler.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.