Nina Dobrev újabb vámpírral jár?
2013. október 30. 14:42
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
nem hinném ,hogy eggyutt lennének ,de ha igaz ,akkor nagyon orulnék neki illenek szép pár lennének elobb utobb ugy is ki derul ,hogy mi a helyzet
2013. október 30. 15:16
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
nagyon cukik
2013. október 30. 15:21
Ne értsetek félre, imádom a vámpírnaplókat, Ninát, Iant és Pault de ha összejönnek én annyira kinevetem, vagy csak szimplán szánalmas. A sorozatba még úgymond elnéző hogy egyszer ezzel egyszer azzal kicsit, mivel ez a szerepe és emiatt is szeretem a sorozatot, de nem gondolja hogy kicsit szánalmas lenne ha először Iannal járna utánna megy Paul-al?! de végülis az ők dolguk, oldják meg. <3
2013. október 30. 15:28
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Szerintem Iannel arik voltak! De Paulal is helyesek de nem hisszem hogy együtt vannak!!
2013. október 30. 15:39
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline |
Pault is nagyon bírom de szerintem az köztudott hogy Ian-nal jobban összeillik. Bár ha vele boldog akkor csak örülni tudok .
2013. október 30. 15:44
ki tudja igaz-e a hír, de én örülnék nekik! Ian számomra sose volt szimpatikus. bár a lényeg az, hogy Nina boldog legyen.
egyébként pedig nem értem, miért lenne Nina r*banc. azért mert évekig Ian-nel járt, szakítottak majd randizgatni kezdett mással?! vagy azért mert feltöltött egy képet egy pasival?! nekem nagyon nem úgy tűnik mint aki annyira a magánéletével szeretne szerepelni a médiában... arról meg igazán nem ő tehet, hogy a paparazzók állandóan követik...
egyébként pedig nem értem, miért lenne Nina r*banc. azért mert évekig Ian-nel járt, szakítottak majd randizgatni kezdett mással?! vagy azért mert feltöltött egy képet egy pasival?! nekem nagyon nem úgy tűnik mint aki annyira a magánéletével szeretne szerepelni a médiában... arról meg igazán nem ő tehet, hogy a paparazzók állandóan követik...
2013. október 30. 15:49
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
HAHA... Nina kicsit túlzásba viszi a pasizást.. nem gyors ez? Lehet hogy csak Ian-t akarja féltékennyé tenni!
2013. október 30. 16:00
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Nina nekem eddig a végtelenségig szimpatikus volt,de ahogy a sorozat ellaposodott,úgy csökkent az iránta való rokonszenvem is.Régen nagyon szerettem,de ma már hidegen hagy a létezése is.
Cikkhez hozzászólva,mióta szakítottak Iannel,pasi pasit követ nála.Már nem azért,de ha valakit komolyan szerettél,akkor a szakítás után nem tudzs ilyen gyorsan továbblépni..Bár lehet csak én vagyok túl érzelgős,nem tudom.
Amúgy szerintem pletyka az egész,nekem is van olyan fiúbarátom,akivel számtalanszor összeboronáltak csakazért,mert sokat lógunk együtt.Szóval erről ennyit.
Cikkhez hozzászólva,mióta szakítottak Iannel,pasi pasit követ nála.Már nem azért,de ha valakit komolyan szerettél,akkor a szakítás után nem tudzs ilyen gyorsan továbblépni..Bár lehet csak én vagyok túl érzelgős,nem tudom.
Amúgy szerintem pletyka az egész,nekem is van olyan fiúbarátom,akivel számtalanszor összeboronáltak csakazért,mert sokat lógunk együtt.Szóval erről ennyit.
2013. október 30. 16:26
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Én örülnék nekik ♥ Én mindig is Stefan-Elena párti voltam, cuki lenne ha Paul és Nina alkotna egy párt
2013. október 30. 17:18
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Persze, azért mert együtt szórakoznak, a pletykalapok máris összeboronálják őket. Azért, mert most épp egymásra találtak, nem biztos, hogy együtt is járnak. Mindkettőnek most ért véget a kapcsolata, próbálják feldolgozni, támaszt nyújtani egymásnak.
Bár hogy pontosan mi van a háttérben, azt ugyebár csak ők tudják.
Bár hogy pontosan mi van a háttérben, azt ugyebár csak ők tudják.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni