Lady Gaga elveszítette a kiskutyáját
2013. október 31. 19:14
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Sajnálom, hogy el kellett altatni.
2013. október 31. 19:18
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Szegény Gaga!Sajnálom
2013. október 31. 19:56
Nem bírom Gagát, de egy kutya elvesztése tényleg nehéz. Még x millió évvel ezelőtt én is elveszítettem a kutyámat, de minden percére emlékszem amikor megtudtam a hírt.
2013. október 31. 19:56
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
A Lady X Factor-os fellépése csodálatos volt. Hiányoltam is a cikket, ha már arról is olvashatunk itt starity-n, hogy Harry Styles milyen középkorú nőciket akar felszedni vagy hogy milyen roppant szellemes beszólásai vannak éppen. Olyan show-t lenyomott egyszál magában egy zongorával a Do What U Want alatt, hogy az elképesztő. Mondjuk nekem a Venus előadása jobban tetszett, már csak a dal miatt is. Annyira imádom.
Egyébként sajnálom a kutyust, meg persze Gagát is, hasonlóban nekem még (lekopogom) nem volt részem, de biztosan szörnyű lehet.
Egyébként sajnálom a kutyust, meg persze Gagát is, hasonlóban nekem még (lekopogom) nem volt részem, de biztosan szörnyű lehet.
2013. október 31. 20:14
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline |
Szegény kutyus! Viszont Gaga,te egy kicsit visszafoghatnád magad,mert most már a rajongóid is kezdenek megutálni a botrányos viselkedésed miatt! Szerintem Lay Gagának a hangja jó,de a csajt nem bírom nézni...
2013. október 31. 20:44
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Nagyon sajnálom!
Kitartást Lady Gagának!
Kitartást Lady Gagának!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.