Mint már korábban is adtunk hírt róla: idén októberben ünnepli a Nirvana utolsó albumának, az In Uterónak a megjelenését; ebből a jeles alkalomból pedig Kurt Cobain zenésztársai után az egykori kollégák is visszaemlékeztek a legendás zenészre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kurt Cobainre emlékeztek a zenész egykori kollégái
2013. október 31. 18:15
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 31. 18:29
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ritkán hallgatok a nirvanát,amikor apám hallgatja.
2013. október 31. 18:53
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (girls80 @ 2013.10.31. 18:48)
most komolyan,egy hülye album megjelenési évfordulóját lehozzák cikkbe,River Phoenix halálának évfordulóját meg nem.. pff -'_-
Az a hülye album egy legendás zenész bandájának remekműve. Riverről írhattál volna cikket, ha neked fontos.
Szandiiii
2013. október 31. 19:03
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Pont a Nirvanás - Kurtös pólóm van rajtam + a Nirvanás csuklószorítóm Annyira szeretem őket... de nekem még mindig a Nevermind a kedvenc albumom tőlük. Minden alkalommal, amikor arra gondolok, hogy Kurt halott, meghasad a szívem...
Szandiiii
2013. október 31. 19:04
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Remek cikk!
2013. október 31. 19:39
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
"Zeneileg nagyon izgalmasak voltak, és nagyon tökéletesek."
Azért ez elég nagy túlzás, még úgy is, hogy szeretem a zenéjüket.
In Utero párti vagyok én is, de a Nevermindnál még a Bleachet jobban kedvelem.
Jó cikk lett
In Utero párti vagyok én is, de a Nevermindnál még a Bleachet jobban kedvelem.
Jó cikk lett
Pöttömke
2013. október 31. 19:50
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (janet7 @ 2013.10.31. 19:39)
"Zeneileg nagyon izgalmasak voltak, és nagyon tökéletesek."
...Köszönöm drága...
Bármilyen hihetetlennek tűnik (Guns N' Roses rajongóként) de szeretem a Nirvana zenéjét, és Kurt-tel is szimpatizálok. Noha tény, hogy Kurtnek sem énekesi, sem gitáros képességei nem voltak kiemelkedőek. Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy rossz énekes/gitáros lenne, de nem is volt a legjobb. Dave Grohl-t tartom a legtöbbre a Nirvanából. A Foo Fighters egy baromi jó banda lett. Bár szeretik hangoztatni a nagy Nirvana rajongók, hogy csak egy utó-Nirvana a FF, és hogy nem lett olyan jó. Ez szerintem nem így van. A Fighters is egy remek együttes. Dave csak még jobban kibontakozott ott. Az In Utero tényleg karrierjük csúcspontja szerintem.
Nyugodj békében Kurt!
És Lexi! Jó cikk lett ismét.
2013. október 31. 21:00
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Hasznos cikk.
Nyugodj békében.
Nyugodj békében.
2013. október 31. 21:01
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline |
Hatalmas köszönet a cikkért Lexi!
Enyhén könnyes szemmel olvastam végig a cikket...
Pannyicska999: A hosszúhétvégére eltutaztunk a családdal, és mi volt az egyetlen ruhadarabom, amit képtelen lettem volna otthonhagyni? Még szép, hogy a Kurtös pólóm. Két nappal indulás előtt is az volt rajtam, de persze kimostam, és imádkoztam, hogy megszáradjon. Amúgy illik a Nirvana logós körmeimhez.
Hallani Kurt hangját, még a mai napig is olyan, mintha kést forgatnának a szívemben, de nem bírom megállni, hogy ne hallgassam!
Pöttömke: Hálás vagyok, hogy leírtad a Foo Fightersös dolgot. Én hatalmas Nirvana rajongó vagyok, de sosem hasonlítottam a Foo-t a Nirvanahoz. Márpedig az FF szorosan a Nirvana mögött van a kedvenceim sorában. Nem is ragozom tovább a témát, teljesen igazad van!
Nyugodj békében drága Kurtöm!
Enyhén könnyes szemmel olvastam végig a cikket...
Pannyicska999: A hosszúhétvégére eltutaztunk a családdal, és mi volt az egyetlen ruhadarabom, amit képtelen lettem volna otthonhagyni? Még szép, hogy a Kurtös pólóm. Két nappal indulás előtt is az volt rajtam, de persze kimostam, és imádkoztam, hogy megszáradjon. Amúgy illik a Nirvana logós körmeimhez.
Hallani Kurt hangját, még a mai napig is olyan, mintha kést forgatnának a szívemben, de nem bírom megállni, hogy ne hallgassam!
Pöttömke: Hálás vagyok, hogy leírtad a Foo Fightersös dolgot. Én hatalmas Nirvana rajongó vagyok, de sosem hasonlítottam a Foo-t a Nirvanahoz. Márpedig az FF szorosan a Nirvana mögött van a kedvenceim sorában. Nem is ragozom tovább a témát, teljesen igazad van!
Nyugodj békében drága Kurtöm!
Szandiiii
2013. október 31. 21:40
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Az, hogy kinek mi a tökéletes szubjektív. Hiába énekel és gitározik valaki tökéletesen, ha se düh, se kisugárzás nincs benne. Kurt Cobain nem vette túl komolyan magát, sem a rocksztárságot. Számomra tökéletes muzsikát alkotott, sosem állította, hogy ő Leonard Cohen. Az általa írt dalok érzelmeket váltanak ki a hallgatóból, legyen az szomorúság vagy tombolhatnék. A Guns-nak van néhány jó száma, volt pár jó évük. Ami 1995 óta megy, azt inkább nem kommentálnám. Szeretem őket, azonban Axl egyáltalán nem tiszteli a rajongóit. Aki ott volt a budapesti koncertjén egy 2006 május 31.-ei napon a Papp László Budapest Sportarénában az tudja, hogy miről beszélek. Önmaga paródiája az az ember. Kérdés, hogy mi a jobb: időben kiszállni( így vagy úgy) esetleg régi önmaguk árnyékaként közröhej tárgyává lenni? Kurt Cobain jól döntött, egyszerre adott mindent, majd egyszerre el is vette. Nem volt zenei mélyrepülés, sem a rajongók évekig való hülyítése. Sokkot hagyott maga után, értetlenséget, a mai napig nem értik, hogy egy sikeres életet miért dobott el magától. Nem tudok kedvenc albumot választani, de az In Utero az elejétől a végéig hullámvasút. Alig fél év és egy még szomorúbb évforduló következik.
Szandiiii
2013. október 31. 22:06
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Az, hogy zeneileg mi a tökéletes és az új, érdekes azért nem szubjektív. Az, hogy milyen hatással van az emberre, hogy "jó"-e, az szubjektív. Amit leírtál (és amivel egyetértek) az is arra vonatkozik, nem a zeneiségre. Nekem is vannak olyan kedvenceim, akikről elismerem, hogy zeneileg bizony nem tökéletes és nem óriási dolog, mégis többet vált ki belőlem, mint ami tökéletes, de nincs stílus, egyéniség benne.
2013. november 01. 10:46
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Nagyon jó cikk lett! Én is mostanában egyre többet hallgatok Nirvanat és a legendák szerintem soha nem hallnak meg! ////Nugodjon békében!///
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.