Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt
2013. november 02. 15:01
Egyetértek velük! Miley nagyon tehetséges és ezzel a meztelenkedéssel ezt eltakarja.. :/
2013. november 02. 15:09
hát a karrierjének jót tett a magánéletének semmiképp. Én csak a radikális frizuraváltást díjazom a többit viszont nem igazán.
2013. november 02. 15:38
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline |
Gáz mert megmutaja milye van? Tudtommal a testét még nem árulja, addig meg azt nem lehet rá modnani,hogy kurva. Pont szelenácska mondja ezt róla? Na, hát aki túlságosan prűd, annak nem kell néznie Miley-t szerintem tökéletesen tisztában van azzal mit csinál és okkal csinálja.
2013. november 02. 15:53
Selenának teljesen igaza van!Imádtam Mileyt!A Can't Be Tamed még elment de azóta vannak "más féle" klipjei.Egyszerűn gáz a csaj!
Teljesen igazad van
Teljesen igazad van
2013. november 02. 16:01
Úgy tűnik a szövegértési problémák léptek fel néhány embernél. Ahogy a cikkben is szerepel "Nemrég egy Selenához közel álló forrás árult el a részleteket.." tehát honnan gondolhatja az bárki is, hogy Selena azért mondta ezeket, hogy figyeljenek rá?
Szerintem van nekünk egy Miley Cyrusunk, akinek minden cselekvése indokolt. Aki pontosan tudja, hogyha nem tartaná fent a botrányos, polgárpukkasztó stílusa már rég a süllyesztőben lenne. Hiszen olyan oldalakon, tv műsorokban említik meg a nevét, ahol egyébként tudomást se vennének róla ..
Szerintem van nekünk egy Miley Cyrusunk, akinek minden cselekvése indokolt. Aki pontosan tudja, hogyha nem tartaná fent a botrányos, polgárpukkasztó stílusa már rég a süllyesztőben lenne. Hiszen olyan oldalakon, tv műsorokban említik meg a nevét, ahol egyébként tudomást se vennének róla ..
2013. november 02. 16:51
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline |
Hár igen... Miley-nak kicsit visszakéne vennie.
2013. november 02. 17:53
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Selenának mindig igaza van? tévedtek, most egyálltalán nincs igaza.....
2013. november 02. 18:08
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline |
Teljesen igaza van Selenának és Katy-nek .
2013. november 02. 18:27
Imádom Miley-t...de Selena-val egyet kell,hogy értsek.Annak ellenére,hogy én még mindig szeretem és szeretni is fogom a viselkedésével együtt és elfogadom,hogy 180°-os fordulatot tett...de ez a viselkedés mód csak azt mutatja meg,hogy némelyik nő túl könnyűvérű ahhoz,hogy a férfiak harcoljanak értük.
Már így is olyan hülyék a mai fiúk,túl elvakultak a nagy egójuk és a kicsi IQ- juk ellenállásba ütközik egymással,ha ez nem lenne elég,hülyén öltözködnek,kezdenek elbuzulni,az agyuk ezt a szöveg helyét "Nekem kell ez a lány..szükségem van rá...harcolok érte,bármi árán is!" kezdi át venni ez a mottó "Mért harcoljak nehezen egy ilyen lányért,ha egy jobbat megkaphatok könnyen is ?! " omg
És lassan eljutunk odáig,hogy a lányoknak kell kezdeményezni,udvarolni...Udvarolni ?! Hát némelyik azt sem tudja mi az...miket is beszélek.
Már így is olyan hülyék a mai fiúk,túl elvakultak a nagy egójuk és a kicsi IQ- juk ellenállásba ütközik egymással,ha ez nem lenne elég,hülyén öltözködnek,kezdenek elbuzulni,az agyuk ezt a szöveg helyét "Nekem kell ez a lány..szükségem van rá...harcolok érte,bármi árán is!" kezdi át venni ez a mottó "Mért harcoljak nehezen egy ilyen lányért,ha egy jobbat megkaphatok könnyen is ?! " omg
És lassan eljutunk odáig,hogy a lányoknak kell kezdeményezni,udvarolni...Udvarolni ?! Hát némelyik azt sem tudja mi az...miket is beszélek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.