Amennyire megdöbbentő volt frigyük, annál várhatóbb volt az elválásuk. A Halálsoron gonosz börtönőrét alakító 53 éves Doug Hutchison és 19 éves felesége most bejelentették szakításukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válik Doug Hutchison és tinifelesége
2013. november 02. 19:02
2013. november 02. 19:08
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
huuuuuuuuuu de joooooooo
2013. november 02. 19:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, de tudtam, hogy ez lesz, amikor anno itt olvastam a házasságukról. Nem vagyok rosszmájú, de akkor is megállapítottam a csajról, hogy koravénsége mellett egy ordas nagy r*banc is ráadásul. Értetődő a minta szerintem: a csaj hozzáment a f*szihoz, mert sok a lóvéja. Felkapták a rielitisó miatt, és rájött, hogy kell a fenének az ágyba egy nagypapi, holott kaphatna sokkal fiatalabb csávókat is. Ennyit arról a hatalmas szerelemről!
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. november 02. 19:13
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Jézusom...Ilyen nőt vett feleségül?
...Nem is csodálom, hogy elváltak, ez már a házasság elején tény volt.
2013. november 02. 19:16
A csaj a sok sminktől inkább néz ki harmincnak, valamint kicsit sem volt átlátszó ez a házasság, tényleg...
2013. november 02. 19:20
Várható volt..
Nagyon durva ez a korkülönbség...
A csaj meg kinéz vagy 30-nak...
Nagyon durva ez a korkülönbség...
A csaj meg kinéz vagy 30-nak...
2013. november 02. 19:36
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Lehetett sejteni....
2013. november 02. 19:37
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Az a bizonyos ismerős konkrétan megmondta hogy a ribizli öribarija azért ment hozzá a fószerhoz, hogy legyen min felkapaszkodnia, Doug meg kapott az alkalmon, amiért kell egy fiatal nőnemű lénynek. Nem tudom sajnáljam-e, mert ennyi idősen még nem találta meg a nagy őt (már ha van ilyen), és megelégedett egy félkegyelmű cafkával, vagy megvessem, amiért ilyen naiv volt és bedőlt a repedtsarkúnak.
2013. november 02. 19:41
Egyszer ugyis vege lett volna de azon meg dobbentem hogy ez a csaj 19 eves azt hittem kb. 40!
2013. november 02. 19:48
Ez a nő úgy néz ki, mint egy kiégett 40 év körüli k__va. Neki is csak a pénz kellett. Most, hogy van máshonnan pénze, már leszarja. Milyen kedves.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.