Egyre gyakoribbak és kedveltebbek az erőszakos filmek, ám a mentális zavarokkal küzdőket könnyedén hidegvérű gyilkosokká változtatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét film, ami bűntényre inspirálta az embereket
2013. november 04. 20:43
2013. november 04. 20:48
Ezért rossz a filmes besorolásos rendszer. Sok érzelmileg éretlen ember meg tudja nézni a számára nem megfelelő filmeket csak azért, mert már betöltötte azt a bizonyos életkort.
2013. november 04. 20:48
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hát vannak hülye emberek az tény. De szerintem nem kell mindent a filmekre fogni. Annyi erővel semmilyen filmet ne adjunk ki,mert az ember utánozza.Szerintem ez nema film hibája,hanem pár emberé,akiknek valami gond van ott fent...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. november 04. 20:52
Én akárhányszor nézek egy horrort, általában eltűnődöm, hogy mi van, ha valamelyik beteg rajongó leutánozza a gyilkost. Sajnos vannak ilyenek, durva.
2013. november 04. 20:56
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szerintem ezek az emberek a filmek nélkül is betegek voltak..
2013. november 04. 21:02
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline |
Hát ezt..jó tudni..
Kimaradt belőle az a nő aki a 'The Ring' c. film példájára zsákot húzott kislánya fejére és a kútba dobta...
nagy az Isten állatkertjte..
Kimaradt belőle az a nő aki a 'The Ring' c. film példájára zsákot húzott kislánya fejére és a kútba dobta...
nagy az Isten állatkertjte..
2013. november 04. 21:05
Érdekes cikk! Kicsit ijesztő az a tény, hogy ennyire befolyásolható emberek is vannak... :/
2013. november 04. 21:07
Nem hinném, hogy a filmek hatására cselekedtek, ilyen rettenetes dolgokat, bár közrejátszik a film is, de szerintem az elkövetők alapból ilyenek voltak.
2013. november 04. 21:07
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline |
ez beteges,de érdekes dolgok:)
2013. november 04. 21:11
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A jó kifogás sose rossz gondolják ezek a véglények. Egyetértek Candy love hozzászólásával. Az életkor betöltése még nem jelenti azt, hogy minden 18 vagy 16 éves értelmileg felfogja azt, hogy amit lát az fikció és a film végeztével egy normális ember nem öl meg senkit. Legyen bármilyen szörnyű is az adott film képi világa, a vér művér és a legyilkolt szereplők utána hazamennek.
2013. november 04. 21:11
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Hogy lehetnek ilyen retardáltak az emberek?
2013. november 04. 21:16
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Ezek az emberek nem fanok, hanem betegek! Nem a filmet kell hibáztatni, hanem őket! Mert, ha a filmek lennének a hibásak, akkor hányan leigáztak volna már több várost a filmek hatására!
Én azt mondom: Nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítése! -.-
Én azt mondom: Nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítése! -.-
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. november 04. 21:21
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
te jó ég o.O .... felvágta a csaj a száját? ..meg kiszívta a barátnője vérét?! .. szüzanyám o.O
mind jó film..nahde azért... nemtom mire jó ezeknek az embereknek... hogy egyszercsak hip-hop pszychopat lesz az amugy rendes emberekből.. ez egy kissé ilyesztő o.O
mind jó film..nahde azért... nemtom mire jó ezeknek az embereknek... hogy egyszercsak hip-hop pszychopat lesz az amugy rendes emberekből.. ez egy kissé ilyesztő o.O
2013. november 04. 21:33
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Senkit sem fogok megérteni, aki azt hiszi, hogy a filmek bármilyen kivetülést mutathatnak a mi világunkra. Ez olyan mint a Bloody Mary esete. Álljatok a tükör elé, és mondjátok háromszor, hogy "Bloody Mary". Én kismilliószor csináltam már, mert van elég eszem ahhoz, hogy tudjam, a tükör csak egy fényt megtörő felület, aminek köszönhetően láthatjuk azt, ami előtte van. Nem él benne semmilyen kísértet... -.- És néhány ember kivételével én azt is tudom, hogy a Bloody Mary egy koktél is. Csak a félelem az, ami miatt az emberek nem merik megtenni, azért, mert a harmadik Bloody Mary előtt megfordul a fejükben az, hogy "mi van, ha mégis".
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.