Ma tették közzé az Oscar-díj hivatalos oldalán azt a listát, mely az esélyes meséket tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
19 mese indulhat a 86. Oscar-gála díjáért
2013. november 06. 05:41
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
2013. november 06. 07:04
Biztos, hogy mindegyik nagyon jó lehet. Kíváncsi vagyok, hogy melyik fogja megnyerni.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. november 06. 08:14
Nem láttam mindegyiket,de biztos nagy jó.Nem tudom ki nyeri meg.
2013. november 06. 08:46
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Croodéék... meg Hupikék törpikék 2 Nagyonjó mindkettő, mondjuk még nem láttam mindet, de biztos van még olyan amit szeretni fogok.
2013. november 06. 08:49
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Úúú szerintem Crodék + Grúúú minyonok <3<3<3
2013. november 06. 09:19
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Köszönöm a publikálást!
Én személy szerint nagyon meglepődtem ezen a listán, hiszen több mese is hiányzik róla, köztük a Walking with Dinosaurs, ami azért nem lesz annyira rossz, hogy ne lehessen előjelölt sem. Vagy jövőre meg indulhat? Kétlem.
Mivel ezek alapján idén valószínűleg 5 végleges jelölt lesz, így szerintem: A zöld urai, Croodék, Jégvarázs, Szörny Egyetem és a The Wind Rises lesznek a befutók.
Hogy ki nyeri meg? Na, ez legalább akkora rejtély, mint tavaly, bár szentül hittem, hogy adnak végre egyet a Rontó Ralphnak, mert akkor az már jobb volt, mint a Merida. Úgy gondolom, hogy Miyazaki még meg is érdemelne egy Oscart, de minekutána ez már a 20. alkalom, hogy visszavonul, talán ideje lenne ezt a hülye díjat a Jégvarázsnak adni. Főleg mivel kritikailag eddig elég jól fogadják és az elkövetkezendő évek terveihez mérten egyelőre erősebbnek is tűnik. Persze lassan nincs olyan film, amire a Pixar ne kapna Oscart, úgyhogy már azon sem lepődnék meg, ha a Szörny Egyetem kapná...
A Croodékat és A zöld urait sajnos még nem láttam, de az eddig hallottak alapján tetszeni fognak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy ők is jelöltek lesznek.
Számomra az év kérdése: Kedves Disney! Miért lőtted bokán saját magadat?? Nem lehetett volna a TWR-t egy évvel később indítani?
(Jövőre amúgy sem lesz ilyen erős a mezőny, bár kérdezzetek meg egy év múlva. )
Én személy szerint nagyon meglepődtem ezen a listán, hiszen több mese is hiányzik róla, köztük a Walking with Dinosaurs, ami azért nem lesz annyira rossz, hogy ne lehessen előjelölt sem. Vagy jövőre meg indulhat? Kétlem.
Mivel ezek alapján idén valószínűleg 5 végleges jelölt lesz, így szerintem: A zöld urai, Croodék, Jégvarázs, Szörny Egyetem és a The Wind Rises lesznek a befutók.
Hogy ki nyeri meg? Na, ez legalább akkora rejtély, mint tavaly, bár szentül hittem, hogy adnak végre egyet a Rontó Ralphnak, mert akkor az már jobb volt, mint a Merida. Úgy gondolom, hogy Miyazaki még meg is érdemelne egy Oscart, de minekutána ez már a 20. alkalom, hogy visszavonul, talán ideje lenne ezt a hülye díjat a Jégvarázsnak adni. Főleg mivel kritikailag eddig elég jól fogadják és az elkövetkezendő évek terveihez mérten egyelőre erősebbnek is tűnik. Persze lassan nincs olyan film, amire a Pixar ne kapna Oscart, úgyhogy már azon sem lepődnék meg, ha a Szörny Egyetem kapná...
A Croodékat és A zöld urait sajnos még nem láttam, de az eddig hallottak alapján tetszeni fognak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy ők is jelöltek lesznek.
Számomra az év kérdése: Kedves Disney! Miért lőtted bokán saját magadat?? Nem lehetett volna a TWR-t egy évvel később indítani?
(Jövőre amúgy sem lesz ilyen erős a mezőny, bár kérdezzetek meg egy év múlva. )
2013. november 06. 09:44
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Szörnyű, hogy egyiket sem láttam. Nagyon szeretem a meséket, de ha moziba megyek, akkor nem azt nézek általában, így az új mesékről eléggé lemaradtam...
Lindsay019
2013. november 06. 12:02
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Janie én is így vagyok.
2013. november 06. 12:49
Hazelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 477 Csatolások: 32 Azonosító: 167208 offline |
Frozen, azaz Jégvarázs és a Zöld urai
Lindsay019
2013. november 06. 13:28
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline |
Gru2,epic,szörny egyetem,turbo,croodék,the smurfs 2 ezeket láttam és szinte az össze tetszett! A többit még nem láttam!
2013. november 06. 13:42
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Nem tudom, nyilván bennem van a hiba, mert én egy-két kivételtől eltekintve nem szeretem ezeket a vadiúj, hiperszuperül megszerkesztett, 3D-s meséket. Valahogy nekem a régiek voltak az igaziak, a régi Dreamworks és Pixar mesék.
De ha választani kell, akkor a The Smurfs 2.
De ha választani kell, akkor a The Smurfs 2.
2013. november 06. 13:46
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Csak remélni merem, hogy Hayao Miyaziki nem gondolta komolyan ezt a bejelentését!
Gondolom nélküle is menne tovább a Ghibli studió, de akkor sem lenne ugyan az!
Nem igazán ismerem ezeket a meséket, de hallottam már róluk!
Gondolom nélküle is menne tovább a Ghibli studió, de akkor sem lenne ugyan az!
Nem igazán ismerem ezeket a meséket, de hallottam már róluk!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.