Ma tették közzé az Oscar-díj hivatalos oldalán azt a listát, mely az esélyes meséket tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
19 mese indulhat a 86. Oscar-gála díjáért
2013. november 06. 05:41
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
2013. november 06. 07:04
Biztos, hogy mindegyik nagyon jó lehet. Kíváncsi vagyok, hogy melyik fogja megnyerni.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. november 06. 08:14
Nem láttam mindegyiket,de biztos nagy jó.Nem tudom ki nyeri meg.
2013. november 06. 08:46
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Croodéék...
meg Hupikék törpikék 2
Nagyonjó mindkettő, mondjuk még nem láttam mindet, de biztos van még olyan amit szeretni fogok.
2013. november 06. 08:49
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Úúú szerintem Crodék + Grúúú minyonok <3<3<3
2013. november 06. 09:19
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Köszönöm a publikálást!
Én személy szerint nagyon meglepődtem ezen a listán, hiszen több mese is hiányzik róla, köztük a Walking with Dinosaurs, ami azért nem lesz annyira rossz, hogy ne lehessen előjelölt sem. Vagy jövőre meg indulhat? Kétlem.
Mivel ezek alapján idén valószínűleg 5 végleges jelölt lesz, így szerintem: A zöld urai, Croodék, Jégvarázs, Szörny Egyetem és a The Wind Rises lesznek a befutók.
Hogy ki nyeri meg? Na, ez legalább akkora rejtély, mint tavaly, bár szentül hittem, hogy adnak végre egyet a Rontó Ralphnak, mert akkor az már jobb volt, mint a Merida. Úgy gondolom, hogy Miyazaki még meg is érdemelne egy Oscart, de minekutána ez már a 20. alkalom, hogy visszavonul, talán ideje lenne ezt a hülye díjat a Jégvarázsnak adni. Főleg mivel kritikailag eddig elég jól fogadják és az elkövetkezendő évek terveihez mérten egyelőre erősebbnek is tűnik. Persze lassan nincs olyan film, amire a Pixar ne kapna Oscart, úgyhogy már azon sem lepődnék meg, ha a Szörny Egyetem kapná...
A Croodékat és A zöld urait sajnos még nem láttam, de az eddig hallottak alapján tetszeni fognak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy ők is jelöltek lesznek.
Számomra az év kérdése: Kedves Disney! Miért lőtted bokán saját magadat??
Nem lehetett volna a TWR-t egy évvel később indítani?
(Jövőre amúgy sem lesz ilyen erős a mezőny, bár kérdezzetek meg egy év múlva.
)
Én személy szerint nagyon meglepődtem ezen a listán, hiszen több mese is hiányzik róla, köztük a Walking with Dinosaurs, ami azért nem lesz annyira rossz, hogy ne lehessen előjelölt sem. Vagy jövőre meg indulhat? Kétlem.
Mivel ezek alapján idén valószínűleg 5 végleges jelölt lesz, így szerintem: A zöld urai, Croodék, Jégvarázs, Szörny Egyetem és a The Wind Rises lesznek a befutók.
Hogy ki nyeri meg? Na, ez legalább akkora rejtély, mint tavaly, bár szentül hittem, hogy adnak végre egyet a Rontó Ralphnak, mert akkor az már jobb volt, mint a Merida. Úgy gondolom, hogy Miyazaki még meg is érdemelne egy Oscart, de minekutána ez már a 20. alkalom, hogy visszavonul, talán ideje lenne ezt a hülye díjat a Jégvarázsnak adni. Főleg mivel kritikailag eddig elég jól fogadják és az elkövetkezendő évek terveihez mérten egyelőre erősebbnek is tűnik. Persze lassan nincs olyan film, amire a Pixar ne kapna Oscart, úgyhogy már azon sem lepődnék meg, ha a Szörny Egyetem kapná...
A Croodékat és A zöld urait sajnos még nem láttam, de az eddig hallottak alapján tetszeni fognak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy ők is jelöltek lesznek.
Számomra az év kérdése: Kedves Disney! Miért lőtted bokán saját magadat??
(Jövőre amúgy sem lesz ilyen erős a mezőny, bár kérdezzetek meg egy év múlva.
2013. november 06. 09:44
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szörnyű, hogy egyiket sem láttam. Nagyon szeretem a meséket, de ha moziba megyek, akkor nem azt nézek általában, így az új mesékről eléggé lemaradtam...
Lindsay019
2013. november 06. 12:02
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Janie én is így vagyok.
2013. november 06. 12:49
|
|
Hazelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 477 Csatolások: 32 Azonosító: 167208 offline
|
Frozen, azaz Jégvarázs és a Zöld urai
Lindsay019
2013. november 06. 13:28
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Gru2,epic,szörny egyetem,turbo,croodék,the smurfs 2 ezeket láttam és szinte az össze tetszett!
A többit még nem láttam!
2013. november 06. 13:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem tudom, nyilván bennem van a hiba, mert én egy-két kivételtől eltekintve nem szeretem ezeket a vadiúj, hiperszuperül megszerkesztett, 3D-s meséket. Valahogy nekem a régiek voltak az igaziak, a régi Dreamworks és Pixar mesék.
De ha választani kell, akkor a The Smurfs 2.
De ha választani kell, akkor a The Smurfs 2.
2013. november 06. 13:46
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Csak remélni merem, hogy Hayao Miyaziki nem gondolta komolyan ezt a bejelentését!
Gondolom nélküle is menne tovább a Ghibli studió, de akkor sem lenne ugyan az!
Nem igazán ismerem ezeket a meséket, de hallottam már róluk!
Gondolom nélküle is menne tovább a Ghibli studió, de akkor sem lenne ugyan az!
Nem igazán ismerem ezeket a meséket, de hallottam már róluk!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.