Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyese, Bozsek Márk a mai nap folyamán arra az elhatározásra jutott, miszerint otthagyja az élő showt!
A teljes cikkhez kattints ide!
Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 08. 20:51
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. november 08. 20:54
Nem tudom mi lehet az oka, nem nézem a műsort, de így belegondolva, elvette más tehetséges ember elől a lehetőséget... :/
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. november 08. 20:55
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
hallelujah... hát nekem nem volt szimpi. jobb is így,maradjon Barátok közt.
2013. november 08. 20:56
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline |
sajnálom,mert szerintem tehetséges. nem tökéletes,de az adottságai megvannak. és nekem tetszett a múlt heti produkciója is.
....azért jó lenne,ha a BTW visszajönne...... egyébként azon sem lennék meglepve,ha ez (is) meg lett volna rendezve....
....azért jó lenne,ha a BTW visszajönne...... egyébként azon sem lennék meglepve,ha ez (is) meg lett volna rendezve....
2013. november 08. 20:57
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
biztos nem hoznak vissza senkit.
2013. november 08. 20:59
kicsit sajnálom, bár a műsorban nem szerettem Márkot, de , durva, hogy csak így feladta!!
2013. november 08. 21:00
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Remélem tényleg nem látom a pofáját többet a Faktorális Ikszben, nem pedig csak dumál.
2013. november 08. 21:01
Hihetetlen! Szinte az egyetlen ember akire azt mondtam, hogy igen, ez a hapsi ide való! És akkor tessék! Mindegy, inkább nézem a BK-ben mint heti egyszer szombaton..
2013. november 08. 21:01
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Számolja össze valaki hányan anyáznak most rá azok közül akik kiestek, de még ott lennének, akik kiestek a mentorházban, de ott lenneének az élő adásban - féreg egy húzás volt részéről.
2013. november 08. 21:02
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Engem már az a hír ledöbbentett, mikor meghallottam, hogy valaki ki lép. Szinte gondoltam, hogy Márk lesz az. Nagyon sajnáltam, mert az egyik kedvencem volt és bárki bármit is mond neki is ugyanolyan joga volt ott lenni, mint mondjuk Szabó Ádámnak, vagy tavaly Jimmyfia Krisztiánnak. Igen, a múlthéten siralmas volt a produkciója, de egyébként nagyon jó hangja van és tehetséges. Csak ugye egy-két élő show után ha továbbjut így is-úgy is Ő lett volna a rossz és a szemét, mert ismert meg mit tudom én. Ezt a Márk tudta és inkább megkímélte magát, mert ráfogták volna arra, hogy a BK-s Szabira szavaztak az emberek, meg ezt ő sem akarta, hogy csak az miatt szavazzanak rá.
Azért milyen vicces, hogy Ő legalább jól énekelt és volt tehetsége, amíg ZK legjobb szereplése sem ütötte meg azt a szintet, amit Márknál rossznak lehetett mondani. Mennyire boldog lett volna mindenki ha legalább fele úgy eltolja a dalt mint Márk szombaton. Milliószor tehetségtelenebb volt Jimmyfia Krisztián mégis képes volt tavaly a műsor feléig gátlástalanul elmenni.
Tuti, hogy holnapra visszahozzák a ByTheWay-t, de akkor fejjel megyek a falnak.
Azért milyen vicces, hogy Ő legalább jól énekelt és volt tehetsége, amíg ZK legjobb szereplése sem ütötte meg azt a szintet, amit Márknál rossznak lehetett mondani. Mennyire boldog lett volna mindenki ha legalább fele úgy eltolja a dalt mint Márk szombaton. Milliószor tehetségtelenebb volt Jimmyfia Krisztián mégis képes volt tavaly a műsor feléig gátlástalanul elmenni.
Tuti, hogy holnapra visszahozzák a ByTheWay-t, de akkor fejjel megyek a falnak.
Láttam és sajnáltam is ,hogy így döntött :| Na lemerem fogadni ,hogy a Báájdővééj visszajön..
Hát az igaz,hogy jobb szinész,mint énekes,de azért kár hogy ki lép!
;(..pedig ő volt a kedvencem..akkor engedjék vissza ByTheWay-t.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.