Noah Cyrus is követte Miley példáját
2013. november 09. 15:35
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline |
Ebben nem feltétlen kellett, hogy Miley inspirálja... sokaknak van levágva ilyen fazonra a hajuk...viszont azt nem értem, hogy egy 13 évesnek ezt hogy lehet engedni...
2013. november 09. 15:45
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline |
Nem csak neki van ilyen haja, hanem már minden ötödik embernek, akivel találkozok az utcán. Angliában már régóta divat ez, gondoljatok csak Cher Lloyd-ra, akinek a With Ur Love c. videóklippében volt ilyen a haja. Ez nem hír. Ennyiből már abból is hírt lehetne csinálni, hogy az osztálytársamnak ilyen a haja. De ki nem sz*rja le? Nem mindegy? Nem a te fejed, nem a te hajad. Akkor nyávogj, ha a te frizurád is ilyen, pedig nem is akartad. -.-
2013. november 09. 15:46
Mindenki azt csinál, amit akar. Bár szeritem nem pont Miley-tól vette, lehet, hogy mástól, ezer embernek van ilyen haja... De 13 évesen szerintem maradhatna gyerek.
2013. november 09. 15:49
Ha én 13 éves létemre ilyen frizurával hazaállítanék, anyám úgy lecsapna, mint egy taxiórát.
2013. november 09. 15:49
Még mindig azon gondolkozok, hogy hogyan képes két felnőtt ember ilyen elcseszett gyerekeket nevelni??
Ebből a khm... "kislányból" is ugyan olyan r*banc lesz mint a nővére, csak ő 13-14 évesen kezdi majd... Taps a "szülőknek"!!
Ebből a khm... "kislányból" is ugyan olyan r*banc lesz mint a nővére, csak ő 13-14 évesen kezdi majd... Taps a "szülőknek"!!
2013. november 09. 15:51
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline |
jessszusom! nem is tudtam hogy mileynak van húga . :DDD de durva. a hajáról meg csak annyit hogy szerintem tök mindegy hány éves vagy ez a frizura szerintem mindig is béna marad :/
Nem feltétlenül Mileyt utánozza, nagy divat lett most ez a haj stílus,tudnék sztárokat mondani,akiknek ilyen vagy ehez hasonló frizurája van.Az emberek meg rém gonoszak , hogy ilyeneket irkálnak neki.Arról nem is beszélve,hogy a nővérének teljesen más frizkója van.
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
Én igazából eléggé sajnálom, mert olyan szép volt a haja!!! De végül is azt csinál amit akar!
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
egyre jobban hasonlit Mileyra. marmint egyre jobban kiveszem az arcat belole. Mindkettojuknek fura orra van amugy meg mar nem olyan kis csunyacska lany. De azt meg mosse mondom hogy oda vagyok erte de azt nem mondom hogy 13 evesen ilyeneket megengedhettem volna magamnak
2013. november 09. 15:57
nem szeretem Miley-t valoszinuleg ezert nem tudtam eddig h neki van egy huga xDD nem mondom h koveti Mileyt de azert ilyen hajat 13 evesen..nem normalis..mindossze annyiban hasonlit a noverere h a rossz ut fele halad o is lassan..
2013. november 09. 16:01
Istenem, sokan úgy kezelitek ezt, mintha legalább a saját húgotok állított volna haza ilyen frizkóval. Mit kell vele foglalkozni, ez csak haj, visszanő, nem kopasztotta meg magát
2013. november 09. 16:05
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline |
és ez kit érdekel?vagyis értem hogy valakik szeretik,de ő élete,azt csinál amit akar.nemtudom ti mit szólnátok ha mindig mindenki dicsérne/leszólna mindenért amit csináltak
2013. november 09. 16:07
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.09. 15:51)
Ő élete mi a francot szóltok bele? -.-
Már ne is haragudj, de ha ország, világnak mutogatja az új frizuráját, szerintem elég jogunk van véleményt alkotni róla. És szerintem ő se azért tette közzé a képeket, hogy vállat vonjunk..
2013. november 09. 16:27
Ez történik akkor ha valaki tehetségtelen kis ribizli és nem tudja máshogyan felhívni magára a figyelmet. A szülők hibája is mert a istenségnek tartják Mileyt a testvéreit meg elhanyagolják. /Unalmas már az hogy egy nap 3 Mileyval kapcsolatos cikk megjelenik az holt biztos, tudom ha nem érdekel ne olvassam el. Csak az a bökkenő hogy míg a szemetet leközlik míg az értékes emberekről szóló cikkekre magasról tojnak. .__. /
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.