Miley szülinapi partija botrányosabb lesz, mint a VMA
2013. november 10. 16:35
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
21. születésnapján... elég demotiváló
2013. november 10. 17:26
Végül is...mégis csak nagykorú lesz és az ilyen csak egyszer történik meg az emberrel.Csak egyszer lesz nagykorú.Hát tegye.
Aki szereti annak ennek ellenére is szeretnie kell.Habár semmi sem kötelező.
Aki szereti annak ennek ellenére is szeretnie kell.Habár semmi sem kötelező.
2013. november 10. 17:29
Orsi29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 192355 offline |
Nem találok szavakat! Bár...mivel Mileyról van szó, már szinte meg sem lepődöm Gratulálok amúgy neki, hogy ilyen mélyre süllyed(t) (és itt nem csak erről a buliról beszélek) -.-" Asszem, lejjebb nem is mehet, bár ki tudja, Mileytól minden kitelik.
2013. november 10. 17:35
Mi történt a régi Mileyval?! Aki nem rég még arról írt hogy sosem drogozna és nem cigizne..Erre most itt áll egy lány akiről el sem hinném hogy évekkel ezelőtt Ő volt sokaknak a példaképe!!! Köztük nekem is! De ha neki így jó,akkor jó!! Elfogadom Őt ilyennek amilyen... De remélem hogy egyszer visszatér a régi Mileyink :peace:
2013. november 10. 17:43
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline |
Mibe fogadunk, hogy min. egy haláleset is lesz?
2013. november 10. 17:46
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
Hát jó...tegyen ahogy gondolja, nem szerettem, most sem szeretem, úgyhogy tök hidegen hagy, ha ő így akarja megünnepelni, hogy érettebbnek (kéne lennie)...
2013. november 10. 17:58
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Mindig azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb, de Miley mindig bebizonyítja, hogy tud lejjebb is süllyedni. Gratulálok a 'fantasztikus' bulitervekért és őszintén remélem, hogy senkinek nem lesz baja.
2013. november 10. 18:17
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline |
Ahogy a címet elolvastam,arra gondoltam,hogy ez egy Nemzetközi Nudiparti lesz.És tényleg.De én ezzel már nem foglalkozok.
2013. november 10. 18:22
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Egészségedre Miley drága.
2013. november 10. 18:29
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline |
Hadjuk már ezt a Miley dolgot.!
Ez az ő szülinapja,azt csinál amit akar,azt hív meg,akit akar.
Ebbe beleszólása,senkinek nincs.Nem minket fognak transzinak gondolni
hanem Mileyt.Ő veszti el a rajongóit.Részemről beszéltünk róla eleget.
Miley élete,nem a mi dolgunk.Ha ő elakarja rontani,hajrá.
Én többet ebbe bele nem szólok,és jó lenne,ha ti sem.
Néhány gonosz szótól,úgysem fog megváltozni.Ha nem tetszik,nem kel vele foglalkozni.
Hogy milyen legyen az élete,maradjon rá,mert ő írja.
Ez az ő szülinapja,azt csinál amit akar,azt hív meg,akit akar.
Ebbe beleszólása,senkinek nincs.Nem minket fognak transzinak gondolni
hanem Mileyt.Ő veszti el a rajongóit.Részemről beszéltünk róla eleget.
Miley élete,nem a mi dolgunk.Ha ő elakarja rontani,hajrá.
Én többet ebbe bele nem szólok,és jó lenne,ha ti sem.
Néhány gonosz szótól,úgysem fog megváltozni.Ha nem tetszik,nem kel vele foglalkozni.
Hogy milyen legyen az élete,maradjon rá,mert ő írja.
2013. november 10. 18:32
Lori_4_Everúj tag |
Idézet (Average Girl @ 2013.11.10. 00:14)
"közeli források" hmmm az ilyen jellegű dolgok nem biztos, hogy igazak, bár mondjuk egy ilyen vad dolgot kinézek Milesból simán de akkor is meg kell ennek várni a végét
De amúgy szerintem senkinek sincs semmi köze ahhoz, hogy ő milyen szülinapi bulit csinál. Nehogy már ti döntsétek el hogy ő hogy ünnepelje a saját születésnapját. Szabad akarata van, ahogy mindenki másnak ebben a kib*szott világban.
De amúgy szerintem senkinek sincs semmi köze ahhoz, hogy ő milyen szülinapi bulit csinál. Nehogy már ti döntsétek el hogy ő hogy ünnepelje a saját születésnapját. Szabad akarata van, ahogy mindenki másnak ebben a kib*szott világban.
Nagyon jól mondtad:D
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt