Én is ismerek pár olyat. A homi pedig azt jelenti hogy meleg.
Óóh, köszönöm. Nem jöttem volna erre rá, hogy "homi"-ra lehet rövidíteni a homoszexuális szót.
Most már csak azt nem értem, hogy a másiknak mi a baja a melegekkel.
Ha meg majd ott marad holtan a sok drogtól, édes drága szülei meg majd nyilatkoznak, hogy mennyire bánják, hogy hagyták Miley-t így viselkedni... Ez már nem is arról szól a csajszinak, hogy kibontakozik, hanem már feltűnési viszketegsége van. -.-
Először is szeretném leszögezni, hogy Amszterdamban volt megtartva a gála, ahol legális a fű. Azonban akkor is igaz, hogy ez nem mentség, hiszen emberek - leginkább befolyásolható tinik - milliói néznek fel rá. Ma már mindenhol csak ezt a viselkedést látja az ember, ezért lenne jó, ha akadna egy jó példakép, aki visszatereli a tiniket a megfelelő irányba. Viszont ha már a példaképük is ezt mutatja nekik, nem csoda, hogy elfajul minden. Persze nem azt mondom, hogy ez csak a példaképük hibája. Leginkább a szülőké (ahogy ez a Cyrus családnál is látható), mert nekem is 7 évig Miley volt a példaképem, de mégis volt hozzá eszem, hogy még időben "váltsak". Nem érdekel, ha emiatt majd azt mondjátok, hogy akkor nem is voltam igaz rajongója. Mondjátok csak, én igenis tudom, hogy az voltam. Amikor csak tudtam kiálltam mellette. Megvettem minden albumát, hogy támogassam, végig mellette voltam, egészen addig, amíg úgy éreztem, hogy megérdemli a támogatásom. Igaz, én se vagyok szent, ahogyan senki sem, ezért szeretem még mindig Miley-t (mert ő is ember), de már nem lenne helyénvaló a példaképemnek nevezni. Már nem is lennék büszke rá, ha őt mondanám annak. Mindenesetre azért aggódok érte és szeretném, ha újra visszatalálna a helyes útra. Ha már a családja nem, legalább a barátai segítenék, de azok is csak siker és pénzéhes, kétszínű emberek, csak kihasználják. Jó lenne, ha felnőne vagy felébredne és észrevenné, hogy ez így nem mehet tovább.
Nem olvastam el a cikeet de lattam tegnap a hiradoba engem nem izgat hogy drogozott vagy valami akkor is szeretni fogom ahogy van am szeretem a hiradoba nmeg a fokuszba hogy mindig csak a botranyokat tudjak be mutatni de ha valami jot is csinálnak ha még nem is sokat de akkor is azokat miért nem tudjak be mutani?! na mind1 :DDD
Jó persze nektek minden nem normális.. de érdekes.. mégis mennyien imádják kint, és mennyien örülnek a sikerének.. de itt mindenki csak lehúzni akarja a másikat.. istenem.. annyira más.
Jó persze nektek minden nem normális.. de érdekes.. mégis mennyien imádják kint, és mennyien örülnek a sikerének.. de itt mindenki csak lehúzni akarja a másikat.. istenem.. annyira más.
Ne legyél már ennyire naiv A világ nagyobb részének tele van a töke Miley-val és a mindennapos dolgaival, csak ti, rajongók vagytok elszállva tőle, hogy milyen marha menő és merész.
gratulálok az egész díjátadó gálának! a műsor színvonala halad lefele a sűlyesztőbe mert komolyan amiket megengednek maguknak a Miley félék is..igen így van! tegyék belefele a sok marhát a műsorba mert az intelligensebbik része már nem menő....már unalmas 2013-ban egy kúltúrált műsort a tv-ben leadni!! és már nem menő normálisan se felöltözni díjátadó gálához méltóan...öltözz egy szál fecskébe!! ez a véleményem...