Starity

ROBYNGIRL profilja

ROBYNGIRL  
  • Csatlakozott
  • 2013. november 07.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. augusztus 24.
  • Lakhely
  • Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Írás, TV nézés, PC játékok...
  • Imádom
  • Halálos Iramban filmek, Harry Potter, WWE, CM Punk, facebook, Éjjel-Nappal Budapest, Így jártam anyátokkal, Jurassic Park, Shrek, Ice Age, Monster Inc., Kill Bill, Hogy ne éld az életed, Family Guy, Cleveland Show
  • Utálom
  • Justin Bieber, Honey Boo Boo, AJ Lee, 1D blogok, telenovellák, Jade Handkammer
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Ride or die.. ♥

ROBYNGIRL
Utoljára aktív: 2014.01.30. 11:11Státusz módosítva: 2013.11.17. 16:04

Mi újság nála?

2015.03.15. 12:12ROBYNGIRL és noriszercsi mostantól barátok

2013.12.24. 00:12ROBYNGIRL és petranella15 mostantól barátok

2013.11.22. 15:03ROBYNGIRL és mostantól barátok

2013.11.21. 17:05ROBYNGIRL és Barbuska11 mostantól barátok

2013.11.19. 05:05ROBYNGIRL és mostantól barátok

Bemutatkozás


WELCOME TO MY WORLD, MELLON.

Mit is kellene most írnom? Fanni vagyok, 15 éves, nem az a íjáj-imádom-justint-meg-a-1dt típus, sőt én kifejezetten kerülöm ezeket a mai nyálas, semmitmondó zenészeket. Habár, megjegyzem, a One Directionnel semmi bajom sincs. A kinézetük miatt azt gondoltam a zenéjükről, hogy biztos valami Justin Bieberes visítozó srácok, de amikor láttam a TV-ben az X Faktoros vendégszereplésüket, őszintén megmondom, jó zenészek - de annyira nem, hogy szeressem is őket.

Mit is írjak?

Láttam egész szép bemutatkozásokat, szóval megmondom őszintén, nem nagyon tudom, hogy tudok-e olyanokat produkálni...
Kezdem akkor az egyik kedvenc időtöltésemmel, az írással. Nagyjából amióta az általánosban megtanultam írni, azóta érdekel ez a dolog. Emlékszem, állandóan Harry Potter novellákat írdogáltam a tanároknak, és az én 7-8 éves naiv fejemmel meg voltam róla győződve, hogy elküldik Angliába J. K. Rowlingnak és könyv lesz belőle. De szerintem valahol elkallódott a postán... Amikor pedig elkezdődött a Hannah Montana, Waverly varázslók mánia, állandóan leírtam a gépre egy-egy epizódot, és azt folytattam. Volt egy másfél, két éve egy Narnia Krónikái & Merlin Kalandjai crossover-es fanfiction-öm, de mivel nem volt időm és kedvem a bloghoz, abbahagytam, hiába volt meg a fejemben a sztori. Mostanában inkább úgy jellemezném az én írói stílusom, mint afféle forgatókönyv író, aki megírja egy adott film folytatását. Ugyanis az elmúlt időszakban azt vettem észre, hogy mivel - szerintem - jó vagyok a fanfiction írásban (SOHA NEM írok/írtam romantikus fanficet, és soha nem fogok, unalmasak, mind ugyanaz), állandóan, ha megtetszik egy film, jön az írói ihlet. Példának ott van a Halálos Iramban (hamarosan amúgy tervezem, hogy meglesz ennek a történetnek a blogja is) és Jurassic Park fanfictionöm, ami nemépp egy kiválasztott karakter szerelmi életét mutatná be. Híve vagyok a kaland és akció filmeknek, míg, gondolom rájöttetek, hogy meglehetősen taszítanak a romantikus, nyálas filmek, mint például az Alkonyat (Phujj!).

A másik nagy szenvedélyem, a WWE, avagy sport szórakoztatás/pankráció.
Állandóan látom, hogy mindeki fikázza, hogy "Minek nézni? Úgyis megrendezett az egész sz@r!". Először is, nem megrendezett; megjátszott. Úgy kellene rá tekinteni, mint egy filmre. Az ember a Gyűrű urát és a Harry Pottert is megnézi, és figyi, azok sem valódiak. A WWE akár lehetne egy filmstúdió is, ahol a színészeknek előkell adniuk egy szerepet, és akár egymás ellen is uszíthatják őket. A kulisszák mögött pedig lehet, hogy jó haverok - mert van ilyen. Vegyünk egy olyan példát, hogy egyik ismerősömnek mondtam, hogy szeretem a pankrációt, mire ő is fogta magát és szidta, mint Directioner Taylor Swiftet. Én erre annyit mondtam magamban: kutya is csak akkor ugat, ha valamit nem ismer. Amellett, hogy több millió rajongót szórakoztatnak világszerte, nem csak a ringben teljesítenek a pankrátorok remekül. A WWE Studios évente ad ki filmeket valamelyik pankrátoruk főszereplésével. Ott van a Tengerészgyalogos film széria. John Cena, Ted DiBiase és idén The Miz - főszerep. De akár ott van The Rock is, akit ugyan mint pankrátor majd annyira gyűlölök, mint Biebert, színészként viszont annál nagyobbra tartom, mert ott tényleg megdolgozik a sikerért, nem pedig azzal kap egy luxusvillára valót, hogy énekel meg gitározik a ringben aztán ezért bajnoki övet tolnak a kezébe. Én azt mondom, The Rock vonuljon vissza és maradjon a színészetnél. A WWE emellett tagja a Make a Wish Foundationnek, ami beteg gyermekek vágyait teljesítik. John Cena - míly meglepő - a vezető a ranglétráján, mivel összesen több, mint 300 beteg kiskölykött tett boldoggá. A legnagyobb kedvencem, CM Punk igaz nem igazán tartozik a rajongókat ölelgető barátságos palik közé, de viszont annál nagyobb és tehetségesebb pankrátor. Rendkívül tisztelem azért, amit csinál. Tetszik ezt a Straight Edge-es dolog (amit akkor mondhatsz magadra, ha nem iszol, nem drogozol és nem szexelsz - bár utóbbi szerintem rá nem igaz, mivel kapcsolatban él :P), és imádom a sztorikat, amiket kap. Ezenfelül nagyon jó promókat tud csinálni, és fáj bevallani, de igazán jót tett neki, hogy Paul Heyman menedzselte hónapokig. Bár tudom, hogy nem épp a legszebb dolog élő adásban lekövérezni, pofán vágni és azt üvölteni egy férfinak, hogy vaginája van - nem ugyanaz a férfi -, mégis ezek nekem valahogy eltörpülnek azok mellett, amiket elért. Én, mióta rákaptam a pankrációra, mindig is bírtam Punkot, talán ez a lázadó, se jó-se rossz stílusa tetszik. Rólam egyébként jó tudni, hogyha valaki nekem beszél arról, hogy mennyire sz@r dolog a WWE vagy a pankráció, esetleg egy általam kedvelt pankrátort (főleg CM Punkot) ócsárol, akkor... harapok.



Nem igazán tudom, hogy mit tudnék még írni. Úgyhogy, ennyi. :)

Fanni × ROBYNGIRL

Kedvenc sztárok

1 Phil Brooks
2 Matt Schulze
3 Vin Diesel
4 Jordana Brewster
5 Michelle Rodriguez
további kedvencek

Barátok

Ladike 007
Ladike 007

új tag

noriszercsi
noriszercsi

új tag

Barbuska11
Barbuska11

új tag

petranella15
petranella15

új tag

Üzenőfal

ROBYNGIRL Szia:DD Juj látom igen, név tesók vagyunk. :)

2013.11.17. 16:04

Fanny Holt Szia jelöltelek mert szimpatikusnak tűnsz és van pár közös kedvencünk! ;) Amúgy meg én is Fanni vagyok! :D

2013.11.17. 16:04