Idézet (Bettyke94 @ 2013.11.11. 15:55)
Azért az már nevetséges hogy a cikk írója mennyire nyíltan állást foglal a cikkben szereplő sztárok között, és próbálja negatívan állítani be azokat. Bár szerintem ez egy nyilvános hírközlési oldal, nem egy saját blog, ha negatív véleményt akarunk alkotni azt ne itt sugározzuk már, hanem mondjuk egy saját blogban vagy mit tudom én. Azért ez már nekem kicsit magas.
A díjátadóról meg csak annyit hogy gratulálok a győzteseknek, biztosan megdolgoztak a díjért.
A díjátadóról meg csak annyit hogy gratulálok a győzteseknek, biztosan megdolgoztak a díjért.
Körülbelül háromszor olvastam el a cikket, de én egy mondatban nem találtam a cikkíró negatív, szubjektív véleményét az esettel kapcsolatban. Lehet velem van a baj. Azt a tényt, hogy a csaj rágyújtott a színpadon, nem lehet burkoltan és árnyékoltan közölni. Megtette, a cikkíró meg leírta.
Amúgy hihetetlen, hogy mennyire elkeseredett ez a csaj. Szegénykém csak erőlködik, meg kapálózik a figyelemért. Figyelemre vágyik, és ameddig megkapja, mint ahogy ezt a kommentelők fröcsögése is bizonyítja, addig teszi az ehhez hasonló baromságokat. Mert tudja, hogy ezzel sikerül etetnie a népet, és róla beszélnek. Nem tudom, meddig sikerül még ilyen dolgokkal a köztudatban maradnia. Vagyis de, tudom: szembe kéne röhögni és figyelmen kívül hagyni a kapálózását.