"Átvette a legjobb klipnek járó díjat, miután milliók szeme előtt előkapta táskájából füves cigijét és rágyújtott, aztán emelt fővel lesétált a színpadról. Hatalmas tapsvihar és ováció kísérte őt magasztos léptein."
öhm... ok. ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus
2013. november 11. 17:22
2013. november 11. 17:27
Idézet (compromise @ 2013.11.11. 17:11)
Amúgy dicsérni kéne őt? Dobok neki jutalomfalatot.
az ikonok mint pl MJ és Madonna (bár ő mostanában nagyon gáz) tényleg jobbak de amúgy szinte senki.
2013. november 11. 17:29
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:27)
az ikonok mint pl MJ és Madonna (bár ő mostanában nagyon gáz) tényleg jobbak de amúgy szinte senki.
Ha most elkezdeném begépelni azoknak a nevét, akik jobbak, mint Miley, itt ülhetnék ítéletnapig a billentyűzetem előtt.
2013. november 11. 17:32
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Hogy abból a képeből, hogy tudtátok pont azt kivenni, amit odaírtatok...xDD de ez nem meglepő Amszterdamban a fű legális
am már alig vártam ezt a cikket... xDDD
mondjuk mindenkinek kell hobbi...siralmas, hogy nektek az, hogy mikor tudjátok mégjobban lejárni Mileyt
am már alig vártam ezt a cikket... xDDD
mondjuk mindenkinek kell hobbi...siralmas, hogy nektek az, hogy mikor tudjátok mégjobban lejárni Mileyt
2013. november 11. 17:32
NiallHoranLove4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214476 offline |
hát nagyon durva!!!!
De ha ilyenek csinál az emberek nem fogják továbbra szeretni!!!!!
De ha ilyenek csinál az emberek nem fogják továbbra szeretni!!!!!
2013. november 11. 17:33
Idézet (ZomBitch @ 2013.11.11. 17:29)
Ha most elkezdeném begépelni azoknak a nevét, akik jobbak, mint Miley, itt ülhetnék ítéletnapig a billentyűzetem előtt.
akkor soroly mondjuk 3mat
2013. november 11. 17:34
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Idézet (Lambika @ 2013.11.11. 17:13)
az elfogultság szól belőled, de abbahagytam
Nem az elfogultság szól belőlem, mert nem vagyok valami nagy Adam rajongó. Csak képes vagyok józan ésszel összehasonlítani a két helyzetet.
Abbahagytad? Könnyű csata volt.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 11. 17:35
namitmondtam-.-" kevés jobb énekes van mileynál azért nem is tudsz mondani
2013. november 11. 17:36
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:07)
Utálkozni a legkönyebb. Valszleg a ti favoritjaitok se jobbak nála mivel kevés jobb van szóval ne szidjátok Miley-t! Annyira unalmas már hogy mindnehol csak szidják őt!
Kevés jobba hát persze! Talán a már megemlített Christina Aguileraról vagy Amy Winehouseról hallottál? És Michael Jacksonról? Tessék itt a 3 példa!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 11. 17:36
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Nem tudom, hogy miért ássa el valaki magát, ha nem ismeri ezt a bizonyos Afrojacket. Én is csak egyszer-kétszer hallottam még a nevét, de valahogy nem hiányzik az életemből. Miley meg megint elérte a célját, azt, hogy a jónép felháborodjon és beszéljenek róla. Látom, nagyon erőltetik ezt a fenőttéválós szart. Szerény véleményem szerint a felőttes viselkedés sehol sem egyenlő azzal, hogy eljátszod a kiégett drogost. De mindegy is, mivel a negatív reklám is reklám. Az a lényege ennek az egész r*bancos történetnek, hogy állandóan téma legyen a megrendezett botránya, semmi több. Furcsa, hogy még van, aki kiakad májlin, mert én már pattogatott kukoricával a kezembe vígadnék a útszéli imázsán és az azt erősítő csodás dolgain, meg a megrendezett botrányain. Májlit csak simán ignorálni kell, és nem kéne foglalkozni vele, vagy a képébe röhögni, mert ezzel, amit most csinálunk, csak adjuk alá a lovat. Egyébként tiszta kabaré ez a zeneipar, meg ezek a díjátadók.
Szerintem nem elfogult, mert van igazság abban, amit mond. Csak rá kell nézni a rajongókra tényleg. Adam rajongói többnyire már nem a 10-15 éves korosztályhoz tartoznak (legalábbis én ezt vettem észre), és nagy általánosságban érettebbek. Ezzel szemben májlinak pont olyan követői vannak, akik életük hajnalát élik, tehát éppen a legbefolyásolhatóbb korszakban járnak. És kitől fognak példát venni? Hát valószínűleg a becses májlikáról. Természetesen ez nem minden esetben van így, de nagyrészt ez a helyzet áll fent.
Egyébként annyira kapálózik ez a szerencsétlen (vagy a menedzserei), hogy már-már átüt nevetségesbe. Próbálják kicsikarni belőle az utosó pénzérmét is azzal, hogy a nép pofájába nyomják a csajt. Egy metál és rock zenével foglalkozó oldalon is láttam már májli kiélt, ám mégis kislányos orcáját, azaz inkább a két méteres nyelvét...
Hát az a helyzet, hogy gyakorlatilag mindenki jobb nála...
Idézet (Lambika @ 2013.11.11. 17:13)
az elfogultság szól belőled, de abbahagytam
Szerintem nem elfogult, mert van igazság abban, amit mond. Csak rá kell nézni a rajongókra tényleg. Adam rajongói többnyire már nem a 10-15 éves korosztályhoz tartoznak (legalábbis én ezt vettem észre), és nagy általánosságban érettebbek. Ezzel szemben májlinak pont olyan követői vannak, akik életük hajnalát élik, tehát éppen a legbefolyásolhatóbb korszakban járnak. És kitől fognak példát venni? Hát valószínűleg a becses májlikáról. Természetesen ez nem minden esetben van így, de nagyrészt ez a helyzet áll fent.
Egyébként annyira kapálózik ez a szerencsétlen (vagy a menedzserei), hogy már-már átüt nevetségesbe. Próbálják kicsikarni belőle az utosó pénzérmét is azzal, hogy a nép pofájába nyomják a csajt. Egy metál és rock zenével foglalkozó oldalon is láttam már májli kiélt, ám mégis kislányos orcáját, azaz inkább a két méteres nyelvét...
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:35)
namitmondtam-.-" kevés jobb énekes van mileynál azért nem is tudsz mondani
Hát az a helyzet, hogy gyakorlatilag mindenki jobb nála...
9 felhasználónak tetszik:
MercuryFan,
Jolie_77,
Szandi0820,
hazza08,
CandUs,
Emily O.,
Beyla,
baisée,
hayley4
2013. november 11. 17:38
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
mileyfanboy
ZomBitch írta:
Én szivesen irok, nem nehéz Katy Perry, Kings of Leon, Eminem, Imagine Dragons, Redfoo de ők csak a rendezvényről
ZomBitch írta:
Én szivesen irok, nem nehéz Katy Perry, Kings of Leon, Eminem, Imagine Dragons, Redfoo de ők csak a rendezvényről
2013. november 11. 17:38
Idézet (hazza08 @ 2013.11.11. 17:36)
Kevés jobba hát persze! Talán a már megemlített Christina Aguileraról vagy Amy Winehouseról hallottál? És Michael Jacksonról? Tessék itt a 3 példa!
ember én magam mondtam az előbb Michaelt. És amúgy a Miley fanok nem utánozzák őt én különben is fiú vagyok de édesmindegy-.-" A smilerek sokkal értelmesebbek mint ti-.-
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.