Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus
2013. november 11. 17:40
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:33)
akkor soroly mondjuk 3mat
Sztem nála ezerszer jobbak is vannak! Nem kell isteníteni! vannak neki is szép pillanatai de idézem a bravoval készített interjúját: "Nem bírok magammal és nem is akarok!". Lehet hogy a mi kedvenceink sem a legjobbak és talán nem jobbak Cyrus kisasszonynál de ha Mileynak ez lesz továbbra is a jelmondtata ne várj tőle sokat! És hát azért egy felnőtt nőtől többet várnánk nemde? Ha most beletiportam a lelkedbe akkor elnézést de el kell fogadni!
2013. november 11. 17:41
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:35)
namitmondtam-.-" kevés jobb énekes van mileynál azért nem is tudsz mondani
Szerintem rövidesen válaszol, csak még magához kell térnie az előző kommentedben vétett büdös nagy nyelvtani baki okozta sokkból.
De elkezdem a sort: Justin Timberlake, Christina Aguilera, Britney Spears - ők idáig jóval többet tettek le a művésznőnél az asztalra. De ott van Michael Jackson, Madonna, és ha csak nem pop-berkekben akarunk lenni, akkor a Rolling Stones, a Queen, Guns N'Roses... De ne is sértsük meg ezen előadókat azzal, hogy Mileyval hasonlítgatjuk őket össze.
15 felhasználónak tetszik:
ZomBitch,
MadHatter,
hazza08,
Jolie_77,
Szandi0820,
chelseagirl18,
Szandiiii,
Reija,
CandUs,
Emily O.,
Beyla,
Glamster,
Kazuo,
FruFruChan,
hayley4
2013. november 11. 17:42
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:38)
ember én magam mondtam az előbb Michaelt. És amúgy a Miley fanok nem utánozzák őt én különben is fiú vagyok de édesmindegy-.-" A smilerek sokkal értelmesebbek mint ti-.-
Az előbb nem voltam a gépnél. Tessék, a 3: Mariah Carey, Alicia Keys, Kelly Clarkson. (De még tudnék mondani sokkal többet is.)
Ha te, mint Smiler tényleg értelmesebb vagy, akkor fogadd el, hogy sokaknak nem tetszik, amit a kedvenced csinál, és ne hadakozz itt mindenkivel, aki nem ért veled egyet. Mert az intelligencia ott kezdődik, hogy elfogadod mások véleményét is.
10 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
hazza08,
Jolie_77,
Szandi0820,
Szandiiii,
Reija,
CandUs,
Emily O.,
Beyla,
FruFruChan
2013. november 11. 17:43
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:38)
ember én magam mondtam az előbb Michaelt. És amúgy a Miley fanok nem utánozzák őt én különben is fiú vagyok de édesmindegy-.-" A smilerek sokkal értelmesebbek mint ti-.-
Ki mondta hogy a smilerek utánozzák a példaképüket?
2013. november 11. 17:43
hazza08 |
Idézet (ZomBitch @ 2013.11.11. 17:42)
Az előbb nem voltam a gépnél. Tessék, a 3: Mariah Carey, Alicia Keys, Kelly Clarkson. (De még tudnék mondani sokkal többet is.)
Ha te, mint Smiler tényleg értelmesebb vagy, akkor fogadd el, hogy sokaknak nem tetszik, amit a kedvenced csinál, és ne hadakozz itt mindenkivel, aki nem ért veled egyet. Mert az intelligencia ott kezdődik, hogy elfogadod mások véleményét is.
2013. november 11. 17:45
Hát Miley megint alkotott...Mint mindig.Szerintem már kicsit túl sokat képzel ez a nő...Szerint már csak azért csinálja,hogy a központban legyen. o.o
2013. november 11. 17:47
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát ezen már meg sem lepődök!
2013. november 11. 17:53
A Paramore úgy debütált a Billboard 200 első helyén, hogy az énekesnő nem tette ki a kirakatba magát. Miley-nak úgy sikerült feljutni ugyanezen lista csúcsára, hogy hónapokon keresztül a melleit, a nemi szervét és mindenét megmutatta. Hmm? Meg azért ne keverjük már ide a Paramore-t. Hogy lehet ezt a kettőt egy hozzászólásban megemlíteni?
2013. november 11. 18:02
hála istennek (vagy a fáradságomnak xd) lemaradtam erről... mondjuk már meg se lepődök.
2013. november 11. 18:03
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline |
Amikor ezt tegnap élő adásban megláttam,tudtam hogy erről másnap cikkezni fognak.Én a Wrecking Ball-os előadását őszintén mondom,imádtam.A hangok rendjén voltak,meg minden.Egyedül a ruha nem tetszett.Viszont visszatérve a díj-átvételre.Már az furcsa volt hogy vitte magával a táskáját,mondom ebből valami nem jó fog kisülni.Amikor rágyújtott,ledermedtem.Nem számítottam erre,de Miley most szerintem mindannyiónknak meglepetést szerzett.
2013. november 11. 18:19
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
A fű nem rossz. De azért élő adásban tolni... Persze, Amsterdam, Hollandia meg minden, de ezt már a feltűnés miatt csinálja. Szánalmas. Szerencsétlen nem tud már mit kezdeni magával. Sajnálom...
mileyfanboy: SOROLY 3at? Ez milyen dialektus?
Amúgy a fellépők 90%-a jobb, mint Miley ember. Gondolkozz már.
mileyfanboy: SOROLY 3at? Ez milyen dialektus?
Amúgy a fellépők 90%-a jobb, mint Miley ember. Gondolkozz már.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
janet7
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.