Az év egyik legjobban várt albuma, az ARTPOP végre szerte a világon elérhetővé vált fizikai formátumban is, valamint a hozzá ígért applikáció is megjelent az IOS-, illetve Android-eszközökre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Lady Gaga legújabb albuma
2013. november 11. 18:41
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Gecis Punci
2013. november 11. 18:46
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e mersze újra 99 centért árulni a lemezt. Csak mert hatalmas szükség lenne rá.
2013. november 11. 18:47
Én nagyon vártam már hogy megjelenjen, mert kíváncsi voltam rá. A Born This Way-t imádtam, fantasztikus album volt, de ez nem tetszik, van rajta pár jó szám és ennyi. Gyenge lett.
2013. november 11. 18:52
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Nagyon jó! A kedvencem a Donatella, Fashion!, G.U.Y., Venus, Gypsy, Applause... na jó mindet imádom!
2013. november 11. 18:57
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Hát nincs rajta olyan szám ami akkora sláger lehetne mint anno a Bad romance, de nincs rajta olyan szám sem, ami rossz lenne, vagy unalmas! Mindegyiket élveztem miközben hallgattam és nem gondoltam egyiknél sem azt, hogy "na ennek mikor lesz már vége?"
Az összes nagy visszatérőnek ellenben végig untam az albumát egy két számot kivéve!
Szerintem összességében kellemes jó album lett, ami nekem nagyon tetszik róla az a Dope!
Az összes nagy visszatérőnek ellenben végig untam az albumát egy két számot kivéve!
Szerintem összességében kellemes jó album lett, ami nekem nagyon tetszik róla az a Dope!
2013. november 11. 19:07
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
GaGa mindig is jó zenéket és albumokat adott ki..!!
2013. november 11. 19:39
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
tök jók lettek
2013. november 11. 19:42
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Tetszik az új album,már hallgattam.
2013. november 11. 19:45
Eszméletlen jó album lett, ma hallgattam először de teljesen levett a lábamról.
2013. november 11. 19:50
99 cent és vettek 100 000-et belőle 99 centért, ami eleve nem érte meg a boltnak,csak összeomlott a weboldaluk, azóta 8 milliónál tart a Born This Way, ami messze az egyik legkiemelkedőbb album a popszakmában 2000 óta, de ezt leírta minden hozzáértő kritikus, ti nem vagytok azok, (én sem)...
visszatérve ide, 2 részre tudom osztani az ARTPOP-ot, van a bulis rész, ami igazából tömegcucc lett majdnem, mégis gaga egyénisége valami olyan különleges dolgot csinál az egész zenével, hogy semmi máshoz nem hasonlítható, ezért is jó ő, mert már a jelenléte is más. A donatella, swine, aura,G.U.Y, fashion nekem ilyen dalok, amik egész jók, jó hangulatot csinál velük, de igazából töltelék, amúgy élveztem ezeket is, meg szeretem is. Aztán ott a többi, amiket meg imádok, szeretem a J&D-t is mert az nem gaga stílusa, de jól áll neki. Mary Jane Holland, Gypsy, Dope nagyon jó dalok lettek,... ARTPOP dal, az annyira Gaga...szóval gratulálok gagának, szerintem 90%-osan teljesített, bocsi az utalásért, de ha már az applause-t meg a roart hasonlítgatja mindenki, akkor itt most azt kell mondjam, nincs mit hasonlítgatni, a prism egy tömegcikk, amit egy euróvíziós előadó is tud csinálni, ócska dallamokkal, lerágott csont, 1 téma az egész albumban, a "szerelem" a két hónapos házasságával együtt mehet... na szóval, gaga sokmindenről írt az albumon, rajongói, szereleme, divat, vallás, szexualitás, média, drogok és pia is, de igazából engem nem zavar, nem kell jönni majd azzal, hogy mit terjeszt a zenéjével. Kb. az egyén szabadságát és a szenvedélyek élvezését, erről szól a zenéje, és ennek maximálisan eleget tesz.Lehet mások ezt másképp látják,de igazából mind1 is nekem xDD Jahh a kedvencem a DWUW xDD tiszta Miami Vice.
visszatérve ide, 2 részre tudom osztani az ARTPOP-ot, van a bulis rész, ami igazából tömegcucc lett majdnem, mégis gaga egyénisége valami olyan különleges dolgot csinál az egész zenével, hogy semmi máshoz nem hasonlítható, ezért is jó ő, mert már a jelenléte is más. A donatella, swine, aura,G.U.Y, fashion nekem ilyen dalok, amik egész jók, jó hangulatot csinál velük, de igazából töltelék, amúgy élveztem ezeket is, meg szeretem is. Aztán ott a többi, amiket meg imádok, szeretem a J&D-t is mert az nem gaga stílusa, de jól áll neki. Mary Jane Holland, Gypsy, Dope nagyon jó dalok lettek,... ARTPOP dal, az annyira Gaga...szóval gratulálok gagának, szerintem 90%-osan teljesített, bocsi az utalásért, de ha már az applause-t meg a roart hasonlítgatja mindenki, akkor itt most azt kell mondjam, nincs mit hasonlítgatni, a prism egy tömegcikk, amit egy euróvíziós előadó is tud csinálni, ócska dallamokkal, lerágott csont, 1 téma az egész albumban, a "szerelem" a két hónapos házasságával együtt mehet... na szóval, gaga sokmindenről írt az albumon, rajongói, szereleme, divat, vallás, szexualitás, média, drogok és pia is, de igazából engem nem zavar, nem kell jönni majd azzal, hogy mit terjeszt a zenéjével. Kb. az egyén szabadságát és a szenvedélyek élvezését, erről szól a zenéje, és ennek maximálisan eleget tesz.Lehet mások ezt másképp látják,de igazából mind1 is nekem xDD Jahh a kedvencem a DWUW xDD tiszta Miami Vice.
2013. november 11. 20:12
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Nem vagyok oda Gagáért, de azért nincsenek rossz számok az Artpop-on. Ez tényleg kicsit más lett, és király.
2013. november 11. 20:29
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
grat
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.