Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát
2013. november 12. 16:43
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
A vak is látta, hogy függő. Ha nem éppen szív, akkor gyógyszerfüggő. Látszik rajta, megy tönkre egyre jobban. Íme, a példás Gaga! Nem volt titok, hogy anno benne volt a drogban. Jött a hírnév, a nyomás és tádám, nem mostanában fog kilábalni ebből.
2013. november 12. 16:52
Die for Me
ja mert Gaga nem az mi? attól h nem bírod Gagát még ő is az. tudom h nehéz elfogadni a tényt, de hát ez van :'D
ja mert Gaga nem az mi? attól h nem bírod Gagát még ő is az. tudom h nehéz elfogadni a tényt, de hát ez van :'D
2013. november 12. 16:52
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Mert egy nagy fuggo kurva ... hihihi
2013. november 12. 16:59
"mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb." <- Ez a mondat mi akar lenni? Könyörgöm, mivel botránkoztatta meg a népet mostanában Gaga a pucérkodáson kívül, ami csak a prűdeket zavarja? Mindegy hagyjuk... De mi az hogy celeb? VV Krisztofel és degenerált társai, na ők jelentéktelen kis celebek, ne hozzuk már párhuzamba őket Gagával.
És meg tudom érteni. Nem helyeslem, de megértem. És ő ezt nem azért mondta, mert megbotránkoztatni akart a népet - Mileyval ellentétben, aki nyilvánosan is rágyújtott - hanem mert őszintén beszélt az életéről. Azért remélem ez nemfajul tovább esetleg a heroinra és társaira, Gaga túl értékes ember ahhoz hogy fiatalon meghaljon.
És meg tudom érteni. Nem helyeslem, de megértem. És ő ezt nem azért mondta, mert megbotránkoztatni akart a népet - Mileyval ellentétben, aki nyilvánosan is rágyújtott - hanem mert őszintén beszélt az életéről. Azért remélem ez nemfajul tovább esetleg a heroinra és társaira, Gaga túl értékes ember ahhoz hogy fiatalon meghaljon.
2013. november 12. 17:13
Annyira hidegen hagy ez a dolog, hogy azt el sem tudom mondani. Az Artpop pedig kegyetlenül jó album lett.
2013. november 12. 17:16
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Nem gondoltam volna GaGa-ról hogy droghoz nyúl valaha is...!!
2013. november 12. 17:18
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Adrienn21 @ 2013.11.12. 16:58)
_ToTo_
azért az elég gáz, hogy ennyire mencinek érzed magad amiért admin vagy, hogy minden egyes ártatlan kommentelőnek személyeskedős kommenteket írsz. megnézném hogy élőbe is így beszélnél-e az adott emberekkel. ja, persze h nem, mert valószínűleg a Föld magmájáig döngölnének. és az is gáz, h mindenkit kitiltasz, aki egy kommentbe akár csak egy olyan szót is ír, ami neked nem tetszik, dehát "van aki hülye, az is marad és úgy is hal meg". csak hogy a te szavaidat idézzem lol
azért az elég gáz, hogy ennyire mencinek érzed magad amiért admin vagy, hogy minden egyes ártatlan kommentelőnek személyeskedős kommenteket írsz. megnézném hogy élőbe is így beszélnél-e az adott emberekkel. ja, persze h nem, mert valószínűleg a Föld magmájáig döngölnének. és az is gáz, h mindenkit kitiltasz, aki egy kommentbe akár csak egy olyan szót is ír, ami neked nem tetszik, dehát "van aki hülye, az is marad és úgy is hal meg". csak hogy a te szavaidat idézzem lol
Ebből is látszik mennyi eszetek van, nem én kezdtem a személyeskedést - olvasd csak vissza, amit ezúttal be is lehet fejezni mindenkinek. Vergődtök csak, mert már nem tudtok mit reagálni értelmesen. Te vagy aki 'mencizel' itt, mindenkit kioktatsz és leszólsz akinek más a véleménye - elég csak ebben a cikkben visszaolvasni mit, kiknek és milyen hangnemben irkálsz. Vagy olvasd vissza a korábbi kommentjeidet, fikázol és mocskolódsz, itt meg te akarod megmondani kinek mi legyen a véleménye.
2013. november 12. 17:25
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
én is azok táborába tartozom aki eggyetért őszintedirectionerrel!!
2013. november 12. 17:27
Idézet (MachineMagic @ 2013.11.12. 14:11)
"(...) mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb." Már nem azért, de úgy látszik a cikk írója még nem hallotta Gagát élőben vagy egyáltalán... Mi az, hogy nem a tehetségéről híres (= nem tehetséges?!) - több, mint 60 millióan (sőt még többen) mást állítanak, de azért biztos igaz...
Ha mutatsz nekem egy olyan cikket az elmúlt nem tudom hány évből, ami konkrétan arról szól, hogy ilyen meg olyan szépen énekelt, akkor visszavonom azt, hogy a botrányairól ismert. De amíg az ilyen drogos nyilatkozataival, a csoffadt testével és embertelen sminkjeivel hívja fel magára a figyelmet, addig tartom.
Idézet (HB08 @ 2013.11.12. 16:59)
"mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb." <- Ez a mondat mi akar lenni? Könyörgöm, mivel botránkoztatta meg a népet mostanában Gaga a pucérkodáson kívül, ami csak a prűdeket zavarja? Mindegy hagyjuk... De mi az hogy celeb? VV Krisztofel és degenerált társai, na ők jelentéktelen kis celebek, ne hozzuk már párhuzamba őket Gagával.
Elég elfajzott világ ez, ha valaki szerint a pucérkodás csak a prűdeket zavarja. Menj ki egy szál zacsiban az utcára, kíváncsi vagyok, mennyi prűd ember szólna le. Ennyire görcsösen minek véditek ezt a nőt? Tök nyilvánvaló, hogy a hangi adottságaiból nem élne meg, ezért járatja le magát folyamatosan.
2013. november 12. 17:38
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline |
Igaz,hogy már sokan bántották őt,és mondta is,le i van írva,hogy nehéz híresnek lennie,meg úgy kiállni több milliók elé,hogy boldognak tettesd magad,de önmagában nem az,stb,de ettől még nem kéne drogfüggőnek lenni,a végén még a koporsóban végzi ilyen fiatalon...
2013. november 12. 18:09
na jó, de ezt bevallása nélkül is lehetett tudni, már az első megjelenésétől kezdve
2013. november 12. 18:16
Valahogy sejtettem, hogy a nagy fanok még a füvezésében is csak a példamutatást látják. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy szeretné. Lehet, hogy most még "csak" füvezik, de később ki tudja, mi lesz vele. De mit számít, ha őszintén beszél róla, hiszen példát mutat vele a fiataloknak.
Eléggé elvakult itt egy-két ember, akik észérvekkel nem tudják alátámasztani azt, amit állítanak, hanem csak arra képesek, hogy elkezdjenek személyeskedni. És ez a szánalmas, nem az, ha valaki 40 évesen "osztja az észt". Néha azért a nagy litlömánsztörök is elgondolkodhatnának csak egy kicsit.
Eléggé elvakult itt egy-két ember, akik észérvekkel nem tudják alátámasztani azt, amit állítanak, hanem csak arra képesek, hogy elkezdjenek személyeskedni. És ez a szánalmas, nem az, ha valaki 40 évesen "osztja az észt". Néha azért a nagy litlömánsztörök is elgondolkodhatnának csak egy kicsit.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Szandi0820
2013. november 12. 18:31
Most, hogy hirtelen nem tud új botrányt kitalálni magának, amivel felkelthetné mindenki figyelmét, előrukkolt egy ilyen, tök egyértelmű infóval. Talán ez feltűnési viszketegség. Arról nem beszélve, hogy így másokat is erre biztat.
2013. november 12. 18:50
Lynettevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207108 offline |
Istenem,az egyik pucérkodik a másik drogfüggő....Szánalmas. Gaga azzal is felhívhatná magára a figyelmet,hogy mondjuk jótékonykodik,és nem drogozik!!! Ha így folytatja akkor szerintem Amy Winehouse sorsára fog jutni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.