Starity

Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 12. 19:14 #81
- törölt felhasználó -    
ugyan az mint Miley Cyrus, pucérkodik és füvezik mégis mindenki leszarja és nem szídák annyian.. szánalmas, hogy ezt a csajt nem ócsárolják mint Mileyt ugyan arra a viselkedésre.
2013. november 12. 19:22 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kittuka96 @ 2013.11.12. 18:48)
Melyik híresség nem drogozik? Most komolyan? Ezen fenn akadni?

Tudod, most,hogy a nagyközönség ismét megkedvelte és népszerűvé vált megint, mert amit csinál az most valóban jó, kellett 1 cikk ahol le lehet szólni, meg bemocskolni, ilyen egyszerű. A másik meg az, hogy nem k*rva mindegy, hogy mit csinál, te a zenéjét hallgatod, aki meg jobban bírja/szereti, az meg úgy is elfogadja, igazából nincs is mit elfogadni, teljesen normális, aki ilyen hibbant művész mint ő,... kitelik. Itt elég sok apáca meg szerzetes van egyébként.. Vagy ez csak az ilyen kamuduma? Meztelenkedéssel tudja magát eladni? Madonna azért csinálhatott lemezt, mert mutogatta magát fűnek-fának, xDDD mutogatta? na jó, szóval ilyenért nem kell elítélni senkit, legnagyobb sztárok mind különcök: Jackson, Madonna,... GAGA.
2013. november 12. 19:39 #83
- törölt felhasználó -    
Miért kell rögvest neki esni? Tudni illik mindenki másban leli a bánat elfojtását. Gaga az egyik rossz utat választotta, ami tényleg nem a legjobb megoldás, és ami nem példaértékű, de ne itélkezzünk felette, mert senki se tudja jobban azt, amit ő át élt a 27 év alatt. Igen. Vannak rosszabb sorsú emberek is, akik nem nyúltak drogokhoz, de akit már elcsábitott a drog, annak nem lehet már súlyos problémája? Tudom, hogy Gagának nem volt aranyélete, és olyan pocsék se, mint az éhező gyermekeknek, de biztos volt rá oka, hogy rászokott az idők során. Akit fogságban tart a kábitószer az gyenge és könnyen megvezethető személyre utal. Gaga pont ilyen, és aki ebbe a csapdába esik, annak el kéne a segitség, mert egymagának nincs akkora akaratereje, hogy ezt legyőzze.. Szóvak mindenki nézzen magába mélyen, és gondolkozzon el, hogy magában is van hiba, mint bennem, a szüleimben, és mindenkiben a világon, csak nem feltétlen ez.. Én remélem, hogy azért Gaga egyszer és mindenkorra túl jut ezen a sötét korszakán, mert aki a drogba menekül, az nagyon nehezen szökik ki belőle.
2013. november 12. 19:55 #84
cissssss
cissssss
visszatérő vendég
 
StátuszStay Strong Becaus You're Unbroken!! :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.10.
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 208845
Offline offline
Miley és Gaga, mint két tojás!!
2013. november 12. 20:03 #85
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Nagyot néztem az olyan jellegű kommenteken, hogy hűt "Füvezik. Na és?". Ilyenkor mondom azt, hogy én ebbe az elkorcsosult gusztustalan társadalomba nem vagyok hajlandó gyermeket szülni. Hihetetlen, hogy egyes tagoknak annyira haldoklik az agysejtjük, hogy nem képesek vagy szimplán nem akarják felfogni azt a tényt, hogy a marihuána, joint, Cannabis vagy meg tököm tudja milyen szinonimák vannak rá, de KÁBÍTÓSZER. Nem hiába tiltott szer szerte a világban, kivéve ugyebár a becses Hollandiában, valamint nem hiába adják végső stádiumban járó tumoros betegeknek, akik már csak úgy bírják ki a fájdalmakat, hogy a Cannabist is igény beveszik a morfium mellett. Tudatmódosítószer és punktum, akárhogy erőlködtök, de ezen nem lehet változtatni. Remélem, hogy a kedves egyének is itt, akik támogatják eme tevékenységet, szétdrogozzák az agyukat úgy, hogy a belsőszerveiket még MRI-vel sem lehet felismerni. Lehet jönni azzal az ostobasággal, hogy "Jajj, hát neki az alkotáshoz kell!". Pff... alkotáshoz? 110.gif Egy igazi művész, egy olyan, aki profi és akinek a vérében van, nem kell drog vagy alkohol, hogy maradandót tudjon alkotni. Gaga ismét megerősítette bennem az alábbi tényt: kiégett, és nem tud már mit kezdeni magával. Talán az egészben az a legirritálóbb, hogy egyik pillanatban az állítja, hogy nem él a szerrel, míg a másikban hirtelen őszinteségi roham jön rá és bevallja, hogy éjt nappallá szív, mert annyira sz*r az élete. Néztem is, amikor olvastam a nyilatkozatot - sz*r élet? Tényleg? ohmy.gif Az akkor mit szóljon, akit két gyerekkel munka nélkül kitettek az utcára, mert nem bírja fizetni a jelzálogot? Vagy mi van azzal, aki a napi 24 órából 20-at melózik, hogy legyen a gyerekeinek mit enni adni? És mi van a haldoklókkal? Annyira szeretem, amikor ezek a sztárocskák jönnek az iszonyatosan sz*r életükkel, közben pedig Isten egyszer sem tanította meg őket kesztyűbe dudálni. Szeretnék milliárdosként olyan sz*r életet, mint amilyen Gagának is van, és ezt halál komolyan mondom. unsure.gif Bár engem nem zavar, mindenki azt csinál amit akar és úgy drogozza szét az agyát, ahogyan csak akarja, hisz elvégre is, de nem az én életem. Csak tudjátok az a legdühítőbb az egészben, mikor egy ilyen semmirekellő büdös drogost előre helyeznek a transzplantációs listán, mert hát Ő a nagy sztár és állítása szerint alanyi jogon jár az új szerv, mondván sz*r élete vó't.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, Reija, _ToTo_, Pöttömke
2013. november 12. 20:09 #86
Esszty14
Esszty14
új tag
 
StátuszRock a vérem, metál a szivem.. <3 !
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.12.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 213333
Offline offline
Beyla
Ott a pont! smileeee.gif
2013. november 12. 20:22 #87
- törölt felhasználó -    
Miley miatt kicsit háttérbe szorult ezért kell egy kis média neki is. Tulajdonképpen mindenki azt kezd az életével amit szeretne de hangoztatni hogy milyen káros szenvedélyei vannak...csak a feltűnés miatt teheti valaki, ha átgondoljuk akkor az emberek többsége inkább titkolná hogy drogfüggő mintsem világgá kiáltaná. De ez manapság már természetes, a dalok többsége arról szól hogy szívjunk/rúgjunk be, feküdjünk le mindenkivel és szórjuk a pénzt. Vagyis bármit megtehetsz annak nem lesz következménye, pedig lesz pontosabban folyamatosan lehet érezni a hatását az embereken hogy nem teljesen tiszta nála valami, hamarabb meghal, plusz a hátralévő idejét is úgy fogja leélni hogy egy emberi roncs a drogok miatt, ha valakinek ez kell akkor csak nyugodtan. Amúgy a fájdalmakat gyógyszerekkel is lehet enyhíteni vagy drogként használni (de az még rosszabb mintha fűvezne).
2013. november 12. 20:25 #88
RihannaFan26
RihannaFan26
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.03.
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
Offline offline
Legalább őszinte biggrin.gif Ez az egyetlen pozitívum gagában, és véleményem szerint még az is hogy ő tényleg szereti és hálás a rajongóinak. smileeee.gif Nemugy mint Májlika aki még drogra is bíztatja a rajongóit, jah és a k.vulásra....szép kis példa, mondthatom, amugy igen Beylanak igaza van :/
2013. november 12. 20:56 #89
- törölt felhasználó -    
Egyik drogozik, másik korházba juttat, amaz pucérkodik... mi van itt??? Manapság a sztárok meghülyültek????!!!! O.O sleep.gif
2013. november 12. 21:14 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet ("compromise " @ ~)
Elég elfajzott világ ez, ha valaki szerint a pucérkodás csak a prűdeket zavarja. Menj ki egy szál zacsiban az utcára, kíváncsi vagyok, mennyi prűd ember szólna le. Ennyire görcsösen minek véditek ezt a nőt? Tök nyilvánvaló, hogy a hangi adottságaiból nem élne meg, ezért járatja le magát folyamatosan.


Látom nem érted amit mondtam. Ismered azt a fogalmat, hogy akt? Az akt MŰVÉSZET. Lady Gagáról is rengeteg AKT fotó készült, tehát senkinek nincs oka a felháborodásra, mert művészet. És nem ízléstelenül, egy szál bikiniben meg melltapaszban rohangál - mint mondjuk Rihanna - hanem úgy, mint egy művész, mert hogy az. Persze ízlések és pofonok, kinek mi tetszik, de könyörgöm, ezen miért kell fenn akadni? Amúgy meg ha meg is tenném, akkor se szólná le senki, nem mernék, csak bámulnának. De részemről a pucérkodás téma ezennel lezárva, nem koptatom a billentyűzetemet emiatt, nem tehetek róla hogy valaki nem tudja elkülöníteni a művészetet a provokációtól.

Idézet ("Beyla" @ ~)

Gaga ismét megerősítette bennem az alábbi tényt: kiégett, és nem tud már mit kezdeni magával. Talán az egészben az a legirritálóbb, hogy egyik pillanatban az állítja, hogy nem él a szerrel, míg a másikban hirtelen őszinteségi roham jön rá és bevallja, hogy éjt nappallá szív, mert annyira sz*r az élete. Néztem is, amikor olvastam a nyilatkozatot - sz*r élet? Tényleg? Az akkor mit szóljon, akit két gyerekkel munka nélkül kitettek az utcára, mert nem bírja fizetni a jelzálogot? Vagy mi van azzal, aki a napi 24 órából 20-at melózik, hogy legyen a gyerekeinek mit enni adni? És mi van a haldoklókkal? Annyira szeretem, amikor ezek a sztárocskák jönnek az iszonyatosan sz*r életükkel, közben pedig Isten egyszer sem tanította meg őket kesztyűbe dudálni. Szeretnék milliárdosként olyan sz*r életet, mint amilyen Gagának is van, és ezt halál komolyan mondom


A kommented többi része fölött úgy-ahogy elsiklok, ezt viszont nem hagyhatom szó nélkül. Egy embert szerinted csak a hírneve határozza meg? Meg nyilván minden a pénztől függ. Egy híres embernek is lehet szar az élete, mert a pénz nem minden, neki is vannak érzései, ugyan olyan ember mint te vagy bárki más, csak jöttök itt az idióta kifogásokkal, hogy hát de mindent megkap amit csak akar. Na és? Attól még neki is volt múltja, ő is lehet fáradt. Aláírom, hogy akiket leírtál bizonyára ezerszer rosszabb helyzetben vannak, de azért legyünk már tisztelettel másokra is. És nem, Gaga egyáltalán nem égett ki. Most jön majd a java.
2013. november 12. 21:19 #91
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.22.
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Offline offline
Idézet (Kittuka96 @ 2013.11.12. 18:48)
Melyik híresség nem drogozik? Most komolyan? Ezen fenn akadni?


Már bocsánat, de beb.szna, ha minden egyes híresség ezt csinálná! blink.gif Vannak olyanok, nem kis számban hála Istennek, akik nem élnek efféle szerekkel! És tudnak alkotni! Maradandót ráadásul!

Egyébként rohadtul a plafonra mászom ettől a baromságtól, hogy szorong, meg feszültségoldásra kell... Na hagyjál... Mi lenne tényleg, ha kétkezű melót végezne 8-10 órában, vagy mondjuk felsőoktatásba járna és széjjel vizsgázná az agyát?! Mit gondol, minden 3. hallgató ezekkel a szerekkel tartja össze magát?! Nyilván nem, te jó ég! Komolyan, ez a szöveg a halálom! Nem kell hírességnek lenni, ha nem bírja lelkileg! És mi lenne vele, ha mondjuk beteg lett volna és óriási műtétek előtt állt volna?! Az ilyen emberek szerinte nem szoronganak, nem feszültek 1-1 életmentő-műtét előtt? Dehogynem! Mégsem ezzel oldják meg a problémát, csessze meg! Vagy akinél folyamatosan fennállnak ilyen meg olyan betegségek... Azok az emberek egyfolytában be lehetnének állva ennyi erővel, csak mert szoronganak... wub2.gif Egy óriásibbnál is óriásibb taslit érdemelne meg, semmi mást - rögtön nem szorongana! Én tényleg nagyon csípem a lökött buráját, de komolyan a falnak ugrottam ettől a barom szövegétől!
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, Reija, SmileyZ, _ToTo_, Beyla
2013. november 12. 21:44 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (HB08 @ 2013.11.12. 21:14)
Látom nem érted amit mondtam. Ismered azt a fogalmat, hogy akt? Az akt MŰVÉSZET. Lady Gagáról is rengeteg AKT fotó készült, tehát senkinek nincs oka a felháborodásra, mert művészet. És nem ízléstelenül, egy szál bikiniben meg melltapaszban rohangál - mint mondjuk Rihanna - hanem úgy, mint egy művész, mert hogy az. Persze ízlések és pofonok, kinek mi tetszik, de könyörgöm, ezen miért kell fenn akadni? Amúgy meg ha meg is tenném, akkor se szólná le senki, nem mernék, csak bámulnának. De részemről a pucérkodás téma ezennel lezárva, nem koptatom a billentyűzetemet emiatt, nem tehetek róla hogy valaki nem tudja elkülöníteni a művészetet a provokációtól.

Cikk 1, cikk 2, cikk 3. Én pedig arról nem tehetek, hogy valaki az ízléstelenséget és a közönségességet művészetnek tudja be.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77, Reija, _ToTo_, Beyla
2013. november 12. 21:49 #93
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™
 
Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.02.
Hozzászólás: 8797
Csatolások: 218127
Azonosító: 59785
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2013.11.12. 20:03)
Nagyot néztem az olyan jellegű kommenteken, hogy hűt "Füvezik. Na és?". Ilyenkor mondom azt, hogy én ebbe az elkorcsosult gusztustalan társadalomba nem vagyok hajlandó gyermeket szülni. Hihetetlen, hogy egyes tagoknak annyira haldoklik az agysejtjük, hogy nem képesek vagy szimplán nem akarják felfogni azt a tényt, hogy a marihuána, joint, Cannabis vagy meg tököm tudja milyen szinonimák vannak rá, de KÁBÍTÓSZER.


nagyon adlak... ezt már én is eldöntöttem egy párszor meghajolo.gif
egyébként biztos van olyan sztár, aki nem drogozik... nem feltétlenül kell a dalszerzéshez beszívni... aki enélkül nem is tud maradandót alkotni, annak semmi keresnivalója a zenevilágban...
elhiszem, hogy a sztároknak is vannak problémái, de messze nem annyira súlyosak, mint a hajléktalanoké vagy az éhező afrikai gyerekeké... ők sem feltétlenül fűvel oldják meg a problémájukat mad.gif ha meg szorong, akkor vonuljon vissza egy darabig a köztudatból és ennyi a történet -.-
egyébként a cikkre rátérve, ha napi 15-20 szálat elszív évek óta, akkor nem kellene már lerobbantabban kinéznie? vagy csak én gondolom úgy? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. november 12. 21:50 #94
- törölt felhasználó -    
compromise:
Oké, elismerem, hogy Gaga szereti botránkoztatni a népet, DE azért hasonlítsd már össze a Cikk 1-ben lévő öltözéket, mondjuk Miley Cyrus VMA-s latex bikinijével. A többi nekem se tetszik, bár kétségkívül Gagás. Az meg hogy kinek mi az ízléstelen...értékrend kérdése.
2013. november 12. 22:45 #95
Dicci
Dicci
visszatérő vendég
 
Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.12.
Hozzászólás: 360
Csatolások: 0
Azonosító: 169110
Offline offline
Sajnos ezekből leszűrődik, hogy Gaga sem igazán felnőtt és kényelmesebb neki ezt az ösvényt választani. Mondjuk legalább nem tagadja, ez mindenképpen jó, de emlékszem, hogy anno még családalapításról írtak, szerintem ezek mellett nem összeegyeztethető. Mindenesetre művészileg nagyon jó amit csinál és semmiképpen sem keverendő össze Mileyval, aki erőltetett és mindenféle nemiszerv jön ki fülén-orrán stb...
2013. november 12. 23:09 #96
bogica0901
bogica0901
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.11.
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 215129
Offline offline
pedig le kéne szoknia róla
2013. november 13. 03:29 #97
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Most a drogozás témába nem megyek bele, de a kommenteknél valami nagyon szemet szúrt, előre is bocsi az offért.
Ezt a felfogást annyira nem szeretem, hogy aki nem éhezik, meg nem az utcán él, meg nem erőszakolják meg, az kussoljon, mert annak nem lehet problémája, mert másoknak rosszabb. Ilyenkor azért gondoljatok már bele, hogy ti mennyi olyan dolog miatt panaszkodtok, ami ezekhez képest röhejes semmiség. És mégis panaszkodtok, akkor hogy van ez? Vagy ennyi erővel akkor ehhez a cikkhez sem kell felháborodó kommentet írni, mert Gaga drogozása rohadtul nem fontos az afrikaiak helyzetéhez képest, arról meg nem írogatunk. Ugye milyen értelmetlen felfogás?
Mindennél van rosszabb, még az általatok említett helyzeteknél is, akkor most ők se panaszkodjanak, mert nem nekik van a legszrabb életük? Mindenkinek más a problémája és máshogy dolgozza fel. Szerintem még soha senkinek nem oldódott meg a saját problémája, vagy sikerült túllépnie rajta amiatt, mert nem az ő helyzete a legrosszabb. Nyilván hogy mindenkit a saját problémája érdekel a legjobban és érint a legérzékenyebben, ezzel van egy sanda gyanúm, hogy ti is így vagytok.
2013. november 13. 06:28 #98
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty
 
StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.10.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Offline offline
janet7 egyetértek.
Sajnálom, hogy drogokhoz nyúlt, lehet ha nem tette volna, nem lenne annyi botránya. De ki tudja. Az ő dolga.
2013. november 13. 12:30 #99
- törölt felhasználó -    
Nekem is meg vannak a magam gondjaim, szorongásaim, mégsem nyúltam sosem drogokhoz, és nem is szeretnék.
Az nagyon elszomorít, hogy egy nagy világsztár szinte megoldásként kínálja az emberek felé ezt a piti menekülési útvonalat, ami éppenhogy nem oldja meg a problémákat, hanem pluszba gyárt egyet. Énszeritnem a függőség a leggyengébb emberi tulajdonság (a lustaság mellett). Tudnék mondani olyan énekesnőt (benne van a kedvenceim top 5-jében), aki tényleg a dalszerzést használta terápiaként a lelki problémáira. Visszafogott, normális életet él, sosem drogozott (nem is tudnám kinézni belőle, hogy "kiderülne" róla hogy mégis), botrányoktól mentesen él... Épp ezért (is) inkább őt tartom példaképemnek, mint Gaga-t, és inkább az ő zenéjéből merítek erőt.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 13. 14:32 #100
hidasicaszandra
hidasicaszandra
 
StátuszSummer°°/^˝ ♥ Big Time Rush ♥ Igaz barátok = ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.08.
Hozzászólás: 513
Csatolások: 83
Azonosító: 208582
Offline offline
Szerintem nem kelet volna hozzá nyulnia a droghoz, de látcik hogy ő tudja mitcsinál az életével, nekem azért nyolc hisz én nem rajongok Lady Gagáért.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok