Gondoltam nyitok egy BMTH-s topikot mivel láttam hogy vannak egy páran akik szeretik ezt az együttest. Én személy szerint még csak ismerkedek velük és jelenleg ezt a számot szeretem tőlük ezt is a barátnőm mutatta.
Bring Me The Horizon
2013. november 13. 18:18
Hello mindenkinek!
Gondoltam nyitok egy BMTH-s topikot mivel láttam hogy vannak egy páran akik szeretik ezt az együttest. Én személy szerint még csak ismerkedek velük és jelenleg ezt a számot szeretem tőlük ezt is a barátnőm mutatta.
Megpróbálok csatoltatni mindenkit. Jó szórakozást, képeket, videókat egyszóval minden ami az együtteshez kapcsolódik ide kerülhet.
2013. november 13. 20:06
*nem érdekel, hogy szarul mozog, BMTH integetős gif : 3*
2013. november 15. 16:37
|
|
rawwrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 50 Csatolások: 1 Azonosító: 213343 offline
|
Végre egy BMTH-s topic!
Nos, én csak fél éve ismerem őket, de mára már az egyik kedvenc együttesem:) A kedvenc számom tőlük:
A kedvencem Lee, szerintem ő a leghelyesebb és nagyon tehetséges^^
Nos, én csak fél éve ismerem őket, de mára már az egyik kedvenc együttesem:) A kedvenc számom tőlük:
2013. november 18. 20:27
Böngésztem YouTube-on a BMTH feldolgozások között, és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e vele, de nekem nem tetszenek az ilyen csajszis feldolgozások (x) (x) (x) Ezzel egyedül vagyok, vagy más sem szereti Taylor Swifthez hasonlító feldolgozásban hallani a srácok számait? ._.
Ja, meg akkor hoztam egy képet is. Oli, OMG. : 33
Ja, meg akkor hoztam egy képet is. Oli, OMG. : 33
2013. november 19. 17:05
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
Idézet (rawwr @ 2013.11.15. 16:37)
Végre egy BMTH-s topic!
legjobb számuk sztem ha szar kedvem vok v ideges vok v bármi mindig ezt hallgatom és jobb kedvem lesz tőle (:
2013. november 19. 17:24
végre van ilyen topic is *--*
én is kb. fél éve ismerem őket, bevallom, először nem szerettem a zenéjüket, de aztán valahogy megtetszett, azóta imádom
több kedvenc számom is van tőlük, pl ez
Linkelt szöveg
kedvenc tagom Oli, olyan cukin tud nézni #.#
én is kb. fél éve ismerem őket, bevallom, először nem szerettem a zenéjüket, de aztán valahogy megtetszett, azóta imádom
több kedvenc számom is van tőlük, pl ez
Linkelt szöveg
kedvenc tagom Oli, olyan cukin tud nézni #.#
2013. december 17. 21:03
Idézet (mogyi96 @ 2013.12.17. 16:28)
Huh, én is most akartam kirakni. : D BMTH Volton, BMTH Volton. *örömtánc : 333*
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.

6 felhasználónak tetszik: