November 15-én, ma jelent meg Samantha Jade-nek sorban a harmadik kisfilmje, a Soldier.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Samantha Jade — Soldier
2013. november 15. 17:17
Skleita ês Mirrors teljesen egyezèrtek veletek èn se halottam még róla
2013. november 15. 17:29
Én sem tudom ki ez.... De ettől függetlenül egész jó szám.
2013. november 15. 18:23
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Fogalmam sincs,hogy ő ki,de jó szám lett.
2013. november 15. 18:32
Samantha a 2012-es ausztrál X-Factor győztese. de ahelyett, hogy ide leírjátok, hogy nem tudom ki "ez", simán rákattinthatnátok a profiljára vagy beírjátok a google-be a nevét egyébként pedig a Firestarter-höz hasonlóan ez a szám is nagyon jó lett alig várom már az albumát!
2013. november 15. 19:50
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
nekem nagyon tetszik a dal
2013. november 16. 16:20
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Ezeket a "nem tudom ki ez" kommenteket sose fogom megérteni, csak rá kell kattintani az adatlapjára és már is megtudhatod. De nagyjából a cikkbe is benne van...
Mindenesetre szerintem jó szám, nekem nagyon tetszik. Bár a Firestarter-t nem körözte le, viszont a klip mérföldekkel jobb lett. Samantha pedig nem mellékesen gyönyörű.
Mindenesetre szerintem jó szám, nekem nagyon tetszik. Bár a Firestarter-t nem körözte le, viszont a klip mérföldekkel jobb lett. Samantha pedig nem mellékesen gyönyörű.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. november 16. 23:00
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline |
Akárki, ha végigolvassa a cikket látja, hogy ki "ez"? Egyébként ha tetszik a szám, akkor úgyis utána néz mindenki, hogy ki az előadó. Ha meg nem tetszik akkor nem tök mindegy? A cikk majdnem legalján: "A tavalyi év X-Factor-nyertese" kicsit lentebb: "az INXS ausztrál bandáról szóló minisorozatban is szerepel, ahol Kyle Minogue bőrébe bújik"
Tehát kiderül, hogy az ausztrál x-factor tavaly nyertese. Egyébként pedig nem ki ez? Hanem ki ő?
Tehát kiderül, hogy az ausztrál x-factor tavaly nyertese. Egyébként pedig nem ki ez? Hanem ki ő?
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2013. november 16. 23:05
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Gabor28 @ 2013.11.16. 16:20)
Ezeket a "nem tudom ki ez" kommenteket sose fogom megérteni, csak rá kell kattintani az adatlapjára és már is megtudhatod. De nagyjából a cikkbe is benne van...
Tudod, kell nekik a hozzászólás a kitüntetéshez.
Tetszik a dal, fülbemászó és van benne erő (nem alszok el rajta, mint egyes slágerlistás énekesnőcskék dalain). És maga a csaj is igen dekoratív.
2013. november 17. 19:23
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.16. 23:05)
Tudod, kell nekik a hozzászólás a kitüntetéshez.
Tetszik a dal, fülbemászó és van benne erő (nem alszok el rajta, mint egyes slágerlistás énekesnőcskék dalain). És maga a csaj is igen dekoratív.
ja igaz el is felejtettem, hogy az mennyire egy fontos dolog!
Nem értem őt miért nem kapják fel, mert modern anyagot csinál, még élőben is van hangja, szerintem jobb a legtöbb általad említett slágerlistás énekesnőknél... Talán majd egyszer...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.