A cikksorozat következő szereplője a svéd/dán melodikus metálpopot játszó banda, az Amaranthe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: Amaranthe
2013. november 18. 21:43
Szégyenszemre csak valamikor a nyáron ismerkedtem meg velük, de akkor rongyosra hallgattam a Nexust, júliusban végig az ordított nálam. Aztán jött a Leave Everything Behind, később fokozatosan a többi daluk. Sokaknak nem fekszik az a stílus, amit ők képviselnek Elize hangjával és a néha-néha popos beütéssel. Én valahogy imádom, talán azért, mert a (legalábbis számomra) igényes popzenétől sosem zárkóztam el teljes mértékben. A Nexus egy nagyon jó album lett, legalábbis nekem tetszik, úgyhogy gyártsák csak még a korongokat
Azon meglepődtem, hogy Tuomiék érdeklődtek Elize iránt az énekesnő helyére az NW-be 2006-ban. Talán őt nem fogadták volna akkora "lelkesedéssel", mint Anette-t...
2013. november 19. 11:47
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Én is csak nyáron ismertem meg őket egy barátnőmnek köszönhetően, de azóta folyton hallgatom őket
2013. november 19. 13:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tetszenek a számaik.
2013. november 19. 16:36
|
|
ElDorado666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185269 offline
|
Pont őket hallgatom, én nagyon szeretem őket, megyek is a koncertre!
2013. november 20. 15:38
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Valójában én is csak pár nappal ezelőtt ástam mélyebbre magamat a dalaik között..De hamar belopták magukat a szívembe, imádom őket.. Bár a tingli-tangli amik néha megjelennek a klipekben, abból azért lehetne kevesebb, de nem panaszkodom.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: