Nektek nem idegesítő, hogy minden nap van valami Májliról?
Komolyan, nem több ez a lány, mint egy botrányhősnő, és ezek a hírek, nyilatkozatok, egytől egyig reklámfogások. Azt akarják elérni, hogy beszéljenek róla.
Ha valakiről elkezdenek pletykálni, onnantól fogva irányítani lehet a közönséget.
Nem tűnik fel ez nektek?
Miley Cyrus őszintén mesél kaotikus életéről
2013. november 20. 14:18
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
hát igen Caroline_30
2013. november 20. 14:19
Idézet (Orsi29 @ 2013.11.20. 12:11)
Szóval önmagát adja? Ez lenne ő? A valódi énje? Mekkora vicc. Ezeket vagy komolyan mondta (amitől én dobok egy hátast, ha tényleg így gondlja ezeket a dolgokat) vagy jól tud hazudni...
A címlap amúgy egész jó lett...
A címlap amúgy egész jó lett...
Teljesen egyetértek!
2013. november 20. 14:37
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Árad belőle az őszinteség xd
2013. november 20. 14:50
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline |
Szóval Miley egy idióta rib*nc, aki a pucérkodást tartja terápiának? Mert nekem ez jött le. És hogy mindig önmagát adja? Először közli hogy úgy érzi tönrement az élete aztán boldog, majd újra mély önsajnálatba merül. Szerintem nem kéne felvágnia azzal hogy mindenki róla beszél, mert attól hogy a fél világ ****nak nézi, nem kéne örülnie .
2013. november 20. 15:09
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Fura ez a Miley,de szeretem! <3333
2013. november 20. 15:13
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Én már nem tudom mit higgyek el neki.Mint mindig most is "ŐSZINTÉN" nyilatkozott,csak mindig az ellenkezőjét mondja. -.-
2013. november 20. 15:26
Én teljesen támogatom Mileyt, tetszik a stílusa, imádom a számait, és gyönyörű a hangja! ..
2013. november 20. 15:27
Szerintem is nagyon igaza van Mileynak,bár én nem hinném hogy ez lenne az igazi énje!
2013. november 20. 15:27
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Nem érdekel ki mit mond róla, ő lesz a legjobb a világon, és én mellette leszek mindvégig. <333333
2013. november 20. 15:34
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline |
Szóval Miley egy idióta rib*nc, aki a pucérkodást tartja terápiának?
-.- hát akkor most azonnal menj vissza 1.-be vagy ülj be az alsósokhoz egy szövegértés órára a ZENE me a VIDEOKLIP két külön dolog az egyik kíséri a másikat oké de ő azt nyilatkozta hogy a zenéje számára a terápia nem a pucérkodás am nem nagyon értem miért vagy kiakadva ezen komolyan hány videoklippben pucérkodtak már a sztárok mégsem kezdte el utálni őket mindenki -.- jah és kívánom hogy ennek a bántásnak a 100x kapd vissza az élettől -.-
-.- hát akkor most azonnal menj vissza 1.-be vagy ülj be az alsósokhoz egy szövegértés órára a ZENE me a VIDEOKLIP két külön dolog az egyik kíséri a másikat oké de ő azt nyilatkozta hogy a zenéje számára a terápia nem a pucérkodás am nem nagyon értem miért vagy kiakadva ezen komolyan hány videoklippben pucérkodtak már a sztárok mégsem kezdte el utálni őket mindenki -.- jah és kívánom hogy ennek a bántásnak a 100x kapd vissza az élettől -.-
2013. november 20. 15:35
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Miley, Miley, itt csak te áltatsz mindenkit nem ártana a nyilatkozataidat leírni, mert akkor nem cáfolnád meg egyik kijelentéseddel a másikat
"És, hát kit érdekel, mit mond rólad a média, ha Kanye West azt mondja rád, hogy menő vagy?"
ez a mondat kiütötte a biztosítékot... mintha mindenki annak az arrogáns... khm, embernek a véleményére adna
régebben szerintem sokkal inkább magát adta... most inkább úgy csinál, mint aki 0-24 órában méregerős kávét iszik és ettől bekattant
"És, hát kit érdekel, mit mond rólad a média, ha Kanye West azt mondja rád, hogy menő vagy?"
ez a mondat kiütötte a biztosítékot... mintha mindenki annak az arrogáns... khm, embernek a véleményére adna
régebben szerintem sokkal inkább magát adta... most inkább úgy csinál, mint aki 0-24 órában méregerős kávét iszik és ettől bekattant
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.