Lányok milliói irigyelhették eddig is Kendall Jennert, ám most újabb okkal bővült a lista. A nemrég a 18. születésnapját ünnepelt lányt maga Harry Styles vitte el randizni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jennert vitte randira Harry Styles
2013. november 21. 17:19
2013. november 21. 17:21
Szerintem cukik együtt. Ha nem lenne olyan vége, mint a Taylor ügynek örülnék nekik együtt.
2013. november 21. 17:25
Nem tűnnek valami boldognak.. Egyébként, ha tényleg együtt vannak(kétlem), akkor sok boldogságot kívánok.
2013. november 21. 17:26
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline |
Nem kell egyből azt mondani egy együtt vannak . Lehet nem is randi volt de ha mégis akkor én örülnék neki mert Hary végre találni valakit aki szép is
2013. november 21. 17:26
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 143 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline |
hát... a második képen olyan a csaj mint egy bábú!és nem illenek össze!
2013. november 21. 17:30
Most pedig 1126324 tinipi**a nyávogni fog.
csajsziloveselena; csúnya? ahahha vicces vagy fiam, attól hogy ilyen pillanatban kapták kapták lencsevégre még nem az.. mindenkiről lehet szar képet csinálni. De egyébként mert herícske annyira jól néz itt ki nem? nevetségesek vagytok.
csajsziloveselena; csúnya? ahahha vicces vagy fiam, attól hogy ilyen pillanatban kapták kapták lencsevégre még nem az.. mindenkiről lehet szar képet csinálni. De egyébként mert herícske annyira jól néz itt ki nem? nevetségesek vagytok.
2013. november 21. 17:39
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
Hát ha ez igaz sok boldogságot Haroldnak is kijár a boldogság de egy találkozásból és egy közös autózásból nem biztos ,hogy egy pár nem kell mindjárt kombinálni
2013. november 21. 17:41
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Annyira birom hogy itt mindenki teljesen biztos a saját faszságában..!
2013. november 21. 17:43
Idézet (Debby12 @ 2013.11.21. 17:34)
Már bocsi de nem Harry esete a csaj!Harry az olyan lányokat szereti akiknek göndör hajuk van,neki meg tök egyenes!!
Ha nem tetszene neki akkor nem vitte el volna randira.(fucklogic..) miért ő ezt mondta neked? : D meg téjlornak is göndör a haja? komolyan már, ne legyetek már ilyen buták.
2013. november 21. 17:49
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Hát igen máris mindenki kombinál. Én csak akkor hiszem el ha ők mondják, hogy együtt vannak addig, nem. Amúgy én nem tudom elképzelni Kendall-t Harry mellett, valahogy furcsa, én inkább egy nem híres lányt tudnék mellette elképzelni. De én nem szólhatok bele, az ő élete, ő dönt, ha vele boldog akkor elfogadom, és nem borulok ki mint az "egyesek" teszik.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.