Zayn Malik feldühödött egy paparazzira
2013. november 21. 20:26
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
de megütném az összes ilyen élettelen lesifotóst basszameg..
2013. november 21. 20:26
Idézet (MercuryFan @ 2013.11.21. 20:09)
Ez a Nájöll szörnyen kétszínű, most panaszkodik, mert a hülye paparazzi miatt nem láthatja a fanokat a múltkor meg minden azért panaszkodott, hogy a fanok fojtják meg xd Katasztrófa
Niallnek kell írni, de ne zavarjon, mellesleg pedig miért lenne kétszínű? Egyszerűen nem bírja ha a rajongók fojtogatják, és a paparazzikat sem. Ebben mi lenne kétszínűség?
2013. november 21. 20:32
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Na, jó, a paparazzik néha tényleg túlzásba esnek, de csavarjunk egyet a történeten: belegondolt már bármelyik kedvencét méltató és védő kommentelő, hogy a paparazziknak ez a munkájuk?! Nekik egy jól elkapott, szaftos fotóért jár a fizetség, ha valahogy meg akarnak ebből élni, akkor rámenős médiahiénának kell lenniük. Ez van, ez az érem másik oldala.
Az meg gáz, hogy a srác a saját rajongójának pancsolt be. Pfff...
2013. november 21. 20:38
Soha nem lennék paparazzi ._. olyan megaláztató lehet...
2013. november 21. 20:42
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (Diala @ 2013.11.21. 20:32)
Na, jó, a paparazzik néha tényleg túlzásba esnek, de csavarjunk egyet a történeten: belegondolt már bármelyik kedvencét méltató és védő kommentelő, hogy a paparazziknak ez a munkájuk?! Nekik egy jól elkapott, szaftos fotóért jár a fizetség, ha valahogy meg akarnak ebből élni, akkor rámenős médiahiénának kell lenniük. Ez van, ez az érem másik oldala.
Én most itt nem szállnék vitába mellesleg részben igazad van. Ha az a paparazzi nem rántotta volna le Niallt a földre sztem Zaynnek sem szakadt volna el a cérna. vegyük figyelembe hogy te meg a legjobb barátod kerül hasonló helyzetbe valószínüleg nem egyből bepancsolnál a fotósnak hanem legszívesebben elfutnál.
Gondolom Zayn nem a rajongójának szeretett volna behúzni egy nagyon csak lehet a fotós volt olyan cseles hogy kitért Zayn ökle közül és így a mögötte álló fant ütötte meg.
2013. november 21. 20:42
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (hazza08 @ 2013.11.21. 20:42)
Én most itt nem szállnék vitába mellesleg részben igazad van. Ha az a paparazzi nem rántotta volna le Niallt a földre sztem Zaynnek sem szakadt volna el a cérna. vegyük figyelembe hogy te meg a legjobb barátod kerül hasonló helyzetbe valószínüleg nem egyből bepancsolnál a paparazzinek hanem legszívesebben elfutnál.
Gondolom Zayn nem a rajongójának szeretett volna behúzni egy nagyon csak lehet a fotós volt olyan cseles hogy kitért Zayn ökle közül és így a mögötte álló fant ütötte meg.
2013. november 21. 20:43
Mellesleg micsoda akció valahogy így tudom elképzelni:
2013. november 21. 20:49
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
Na végre Zayn! Jól tetted szerelmem <3 #proud ; )
2013. november 21. 20:50
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline |
GeesungChoi XD Pontosan...
2013. november 21. 21:12
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
ugyan mar paparazuik mindig is kellenek,csak nemelyik nem tudja,hol a hatar
2013. november 21. 21:26
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Teljesen érthető volt Zayn viselkedése.
Nap mint nap b*sztatják őket a fotósok, ami még nem is lenne nagy baj, mondhatnánk, hogy ,,ez a hírnévvel jár", de sajnos pár paparazzi nem tudja megkülönböztetni a szemétkedést és a munkáját.
Szerintem sokkal kiakasztóbb lett volna, ha Zayn simán belemosolyog a kamerákba, miközben az egyik rajongóját megütik, Niall-t pedig ellökik...
Nap mint nap b*sztatják őket a fotósok, ami még nem is lenne nagy baj, mondhatnánk, hogy ,,ez a hírnévvel jár", de sajnos pár paparazzi nem tudja megkülönböztetni a szemétkedést és a munkáját.
Szerintem sokkal kiakasztóbb lett volna, ha Zayn simán belemosolyog a kamerákba, miközben az egyik rajongóját megütik, Niall-t pedig ellökik...
2013. november 21. 21:51
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (hazza08 @ 2013.11.21. 20:42)
Én most itt nem szállnék vitába mellesleg részben igazad van. Ha az a paparazzi nem rántotta volna le Niallt a földre sztem Zaynnek sem szakadt volna el a cérna. vegyük figyelembe hogy te meg a legjobb barátod kerül hasonló helyzetbe valószínüleg nem egyből bepancsolnál a fotósnak hanem legszívesebben elfutnál.
Jesszus, ha zéjnnek ilyen dühkitörései vannak, akkor kezeltesse magát, még hozzá sürgősen! Annyi krízis helyzettel találkozunk nap, mint nap és nem csak ezek a majmok, hanem mindenki - te is, én is, anyukád is, apukád is, a legjobb barátnőd, sőt a másik hét milliárd ember a Földön rajtunk kívül. Emberek között vagyunk, előfordul, hogy olyan szituációba keveredünk, ami nem tetszik. Ilyenkor az a megoldás, hogy bántalmazunk másokat? Ez bűncselekmény, tudsz róla? Ha te bemosol valakinek, és az esetlegesen nyolc napon túl gyógyuló, akkor nagyon megszívod, ha feljelent. Attól, hogy ő zéjn málik a törvények rá is ugyanúgy vonatkoznak. Fizikai fájdalmat tud okozni a hihetetlen méreteket öltő naivságotok a hatalmas butaságaitokkal egyetemben.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.