Kirabolták Miley otthonát a születésnapja előtt
2013. november 24. 10:07
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű. Nevetséges, hogy ma már milyen emberek vannak, de egyébként az itteni tagok is ki tudnak borítani. Az egyik hozzászólásban olvastam valami olyasmit, hogy 'tök mindegy, mert úgyis vagy pénze'. Hát oké. Lehet, hogy van pénze, de valúszínű, hogy ezek között a személyes holmik közt, amiket elvittek, egy csomó olyan volt, ami nagyon fontos Mileynak. Azt most vegye újra, mert van pénze, vagy mi? Az is elég siralmas, hogy még egy ilyen helyzetben is Őt 'cseszitek le', mert 'lehetne elővigyázatosabb is'. Szerintem minden alkalommal, mikor elmegy otthonról, eszébe jut, hogy 'b*sszus, ide kéne állítanom egy őrt a ház elé'. Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen kommentelők mennyiszer gondolnak az elővigyázatosságra. Szép szülinap...
2013. november 24. 10:10
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát sajnálom pont a szülinapja előtt hát erre sajnos örökké emlékezni fog!
2013. november 24. 10:25
neha mar a konyokomon jon ki a Mileyrol szolo cikkek mert enyhen szolva utalom de azert nem kivannam senkinek meg akit utalok se h pont a szulinapja elott raboljak el az ekszereit a hazbol..ez nagyon "boldog" szulinap lehetett neki..:/
2013. november 24. 10:31
Tudom milyen érzés amikor betörnek és kirabolnak...:/ nyáron volt szerencsém megtapasztalni.. Nem bírom a csajt de azért sajnálom...
2013. november 24. 10:33
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Sajnálom :/ most az egyszer
2013. november 24. 10:40
Uh.. Durva.. De úgyis van elég pénze.. Majd felújítja..
2013. november 24. 10:45
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerencséje van annyiból,hogy nem rongáltak. Én sajnálom,mert azért mégis személyes holmikról beszélünk,ami neki lehet,hogy sokat jelentettek.
2013. november 24. 11:11
Nem igazán kedvelem Mileyt, de most nagyon sajnálom!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.