Kirabolták Miley otthonát a születésnapja előtt
2013. november 24. 12:50
Hát,elég rossz lehet avval szembesülni hogy a szülinapod előtt kirabolbak...
2013. november 24. 12:59
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline |
bakker mekkora háza van!
2013. november 24. 13:03
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
icipicit talán sajnálom, de szerintem megérdemli.
2013. november 24. 13:14
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline |
törpe.: igazad van, de azért nem hiszem hogy más is örülne ha elvinnék a személyes holmiját! de amúgy igazad van
2013. november 24. 13:47
Idézet (törpe. @ 2013.11.24. 13:09)
És? Van elégg pénze.
Az igaz,hogy van elég,de neki se esik jól hogy betörtek a házába és ellopták a holmijait
2013. november 24. 13:48
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
törpe., nekem is egyet kell értenem, jót nevettem a kommenteden és teljes mértékben igaz. mondjuk azért valamennyire sajnálom mileyt is, mert azért ez mindenképpen rossz élmény...
2013. november 24. 14:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Uhh, ha ráérek, akkor majd megsajnálom ezt a gumicsirkét. Van elég pénze, és akkor azon nyafog a drága, hogy eltűnt pár személyes holmija? Örüljön neki, hogy csak pár személyes holmijának kélt lába, ugyanis Magyarországon - legalábbis a környékemből kiindulva -, ha valaki kirámolnak, akkor mindent elvisznek, és sokszor olyanokhoz törnek be, akik épp, hogy meg tudnak élni. Az meg, hogy rongálás nélkül távoztak... hát én inkább kalapomat emelem előttük. Kiiktattak egy komplett biztonsági berendezést (gondolom kamerák, mozgás- és hangérzékelők), a zárakat roncsolás nélkül törték fel, majd így is távoztak. Ez profi meló volt, már ha persze bármi is igaz ebből a történetből. Nekem nagyon gyanús az, hogy állítólag betörnek egy milliomos házába és személyes tárgyakat visznek el a nagy értékek helyett. Én lennék a hülye, ha mondjuk egy plazmatévét vinnék el egy fotó helyett? Sántikál a sztori, de persze az LAPD gőzerővel nyomoz májluska eltűnt tangucija miatt, míg ezzel szemben az emberek öldösik egymást, és gyerekeket adnak el szervkereskedőknek. Remek.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. november 24. 14:11
ki ilyen szemét, hogy kirabol egyáltalán valakit, és pont azsületésnapja előtt???
boldog születésnapot Mileynak
boldog születésnapot Mileynak
2013. november 24. 14:15
Tippa_23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 215710 offline |
Beyla.. Már nem azért, de ha az ember van egy csomó pénze, akkor is rossz, ha elviszik a személyes holmijait. Lehet, hogy azokhoz különböző emlékek kötődnek és biztos, hogy te se örülnél neki, ha betörnének hozzád, bár mennyi pénzed is van. Kíváncsi lennék, hogy mit szólnál, ha téged is kirabolnának, biztos, hogy nem járnál öröm táncot.
Ja, és szerintem nem Miley hívta fel az újságírókat, hogy írják meg, betörtek hozzá...
És nem tudom, hogy miért gondolod úgy, hogy mindenki az eltűnt holmik után nyomoz és mással nem törődnek. Nem értem, mit színezed át a történetet -.-"
Ja, és szerintem nem Miley hívta fel az újságírókat, hogy írják meg, betörtek hozzá...
És nem tudom, hogy miért gondolod úgy, hogy mindenki az eltűnt holmik után nyomoz és mással nem törődnek. Nem értem, mit színezed át a történetet -.-"
2013. november 24. 14:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Tippa_23 @ 2013.11.24. 14:15)
Beyla.. Már nem azért, de ha az ember van egy csomó pénze, akkor is rossz, ha elviszik a személyes holmijait. Lehet, hogy azokhoz különböző emlékek kötődnek és biztos, hogy te se örülnél neki, ha betörnének hozzád, bár mennyi pénzed is van. Kíváncsi lennék, hogy mit szólnál, ha téged is kirabolnának, biztos, hogy nem járnál öröm táncot.
Sajnos hagytam már el személyes holmit, ami közel állt a szívemhez, és bár sz*r érzés volt, sokat sírtam, mégsem rohantam a rendőrséghez, hogy ugyan már indítsanak nyomozást. Most, ha racionálisan belegondolsz, tegyük fel, hogy eltűnt egy sál, egy fotó és mondjuk egy nyaklánc. Hogyan találja meg a rendőrség? Komolyan! Az egy dolog, hogy állítólag nyomozást indítottak meg minden, de, ha nincsenek nyomok, akkor mi alapján induljanak el? Baromságnak tartom ilyenekre elpazarolni az adófizetők pénzét, míg ezzel egyhuzamban lehet, hogy valakit elraboltak vagy megöltek. Az már nem is számít, mert májlikának eltűnt pár személyes dolga? Örüljön annak is, hogy sem ő, sem a szerettei nem voltak otthon, mert akkor lehet, hogy temetést is szervezhetne. Szerintem kib*szott nagy mázlija volt, de, mint mondtam, nekem gyanús ez az egész, mert, aki véghez visz egy ilyen profin kitervelt melót, az nem fog elvinni pár személyes tárgyat. Valószínűleg kitalált kamusztori, hogy újabban a címlapokon viríthasson a lóp*fázmányú bambuci fejével. Amúgy ilyenekért nem igazán indítanak nyomozást még az Egyesült Államokban sem, ahol azért jobban odafigyelnek az emberekre és a közbiztonságra.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. november 24. 14:23
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Nem szeretem Miley-t de pont a születés napja előtt istenem...
2013. november 24. 14:35
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
szülinapja előtt.. (
remélem megtalálják, és becsukják vagy jol megbirságolják.. utolag is boldog szülinapot Miley <3 !
remélem megtalálják, és becsukják vagy jol megbirságolják.. utolag is boldog szülinapot Miley <3 !
2013. november 24. 14:35
Tippa_23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 215710 offline |
Beyla, honnan tudod, hogy mit loptak el tőle? SEHONNAN! És még mindig nem értem miért gondolod úgy, hogy az egész rendőrség Miley és az ellopott holmijai után nyomozik. És ő nem elhagyta, hanem betörtek hozzá. És ha valaki betör valahova, az valószínű, hogy máshova is befog és másnak is elviszi a cuccait.
2013. november 24. 14:39
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Szegéény! Hogy lehetnek ilyen parasztok valakik??
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.