Starity

Földönkívüliek: higgyünk-e bennük vagy sem?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 26. 09:27 #61
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.22.
Hozzászólás: 3094
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Offline offline
Az emberiség imád rettegni és szeretné azt hinni, hogy nála undorítóbb lények is léteznek a univerzumban. biggrin.gif Szép álom, keserű az ébredés.
2013. november 26. 12:08 #62
Nórii_xd
Nórii_xd
 
StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.08.
Hozzászólás: 510
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
Offline offline
devilrose-van bene igazság! biggrin.gif
De most gondoljatok bele a világűr végtelen ugyebár és az milyen lenne már h csak a mi naprendszerünkben van élet?? wink.gif
2013. november 26. 14:13 #63
viki1995
viki1995
 
StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.12.
Hozzászólás: 1966
Csatolások: 0
Azonosító: 191436
Offline offline
Lehet,hogy hülyének fogtok nézni,de szerintem léteznek UFOK-k!
2013. november 26. 16:25 #64
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥
 
StátuszKORN
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.28.
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Offline offline
Lucyan:
Ha lenne benned annyi életerő, hogy gondolkodj kicsit, akkor visszavonnád a második mondatot. Ha jobban belegondoltok, az emberi faj még mély sötétségben ül, és igazából hiába kutatnak, még jó párezer évig abban is marad. Még nem tudja gyógyítani a rákot, a többi "gyógyíthatatlan betegséget", nem tud utazni (nem kiutazni, utazni) az űrben, vagy épp az idő különböző síkjaiban, nem ismeri a saját tengerei, óceánjai mélyét, a holdját, a naprendszerét, a saját testét, a saját rendszereiket nem tudjá felfogni, nem tudja a válszt egy csomó "miért"es kérdésre, logikátlan tényeket alkot (pl. minden szám nulladik hatványa 1), a saját szabályait rúgja föl önös érdekekben, ugyanezért tönkreteszi az élőhelyét, megöli a fajtársait, pedig az esetek 80%-ban nem kell féltenie az életét. Feleslegesen kötődik felesleges dolgokhoz, egy reménymodellt alkot, hogy legyen kinek elmondani a saját hibáinkat, majd aztánrákenni. Én nagyon egyszerűen ateista vagyok. És néha hatalmas tudatlanságnak tartom, hogy kötődünk valamihez, aminek még csak a létezéséről sem vagyunk biztosak. A hitben és a reményben keresik azt a kibúvót, ami annyi embernek okoz fájdalmat. Egyszóval, még egy E.T. is intelligensebb nálunk, és mindenkinek nagy figyelmébe ajánlom a Poul című filmet. Bármire le mernék fogadni, hogy az univerzumban van még bőven hel sok-sok más életformának is, persze az is kérdés, hogy ezek intelligensek-e, vagy sem, de kétlem, hogy mi, emberek annyira intelligensek lennénk.

Igazából hozzászólásodnak csak egy részét szeretném kommentálni.Nem vitanyitás kedvéért,csak a véleményemet akarok kinyilvánítani.
Lehetetlen, hogy a megfoghatón kívül semmi más ne létezzen.Elég egy nagyon közeli példát megvizsgálni. Ez pedig az emberi lélek.Az állatok is éreznek,persze,de leginkább az ember. Te el tudod képzelni, hogy ez olyan tökre természetes dolog,hogy szeretünk,hogy fáj,ha megaláznak,ha bántanak (lelkileg)? Ez egy baromira összetett dolog. Oké,hogy van az idegrendszer stb. (nem vagyok otthon a témában,ezért inkább hülyeségeket nem irkálok),de azt még senki nem tagadta meg,hogy az embernek lelke van. Én nem hiszek abban,hogy szimplán ez csak lett,és van. Anno az előember meg az ősember feltehetőleg nem táplált ilyen komoly és mély érzelmeket.Aztán ez szépen lassan átalakult. Miért? Hogyan? Egyszerűen kell,hogy legyen valami, ami átlépi az emberi test és a "megfoghatóság" határait. Nem az a lényeg,hogy ez a valami most angyal,vagy Isten,vagy Allah,vagy Jézus! Nem az számít,minek hívjuk ezt,csak az,hogy létezik. A létezik talán nem is jó szó ide, mert tulajdonképpen a létezés határait feszegetjük.
Csupa véletlen lenne az a milliónyi példa,amikor természetfelettit véltek látni gyermekek,sőt,akár még intelligens,felnőttek is? Odaképzelte talán? Bocs,számomra ez még nagyobb baromság.Szerintem,hacsak valaki nem illuminált(XD) állapotban,vagy éhesen-szomjasan,szóval egészségesen lát valamit,akkor az ott van. Nem hiszem, hogy az agyunk ilyesfajta kivetítésre képes lenne ilyen állapotban.
A másik dolog,amit előttem Beyla is írt,az a hit. Egy nagyon kis egyszerű,kicsit butácska példával állnék elő, ami a sajátom.Nagyon kis pirulós voltam, ha beszéltem egy felnőttel, vagy valamit elhibáztam,mindjárt lángba borult az arcom,és e miatt piszkáltak is nagyon sokat, ami miatt csak még gyakoribbak és intenzívebbek lettek ezek.Nagyon elkeseredtem, úgy éreztem,kilógok a sorból,és ez ellen nem tehetek semmit. És egyik nap,amolyan végső elkeseredésemben, kipróbáltam valamit,ami a hiten alapszik. Egyszerűen csak elképzeltem egy gyertya lángját, és azt,hogy ez a tulajdonságom elég a lángban,megszűnik.Én ezt elhittem.Azóta szinte teljesen megszűntek az elpirulásaim. smileeee.gif Ez is ennyire egyszerű dolog lenne, hogy ha hiszünk valamiben, akkor az bizonyos keretek között bekövetkezhet? Ez több,mint láthatóság és megfoghatóság.Elég a dolgok mögé látni, és hihetetlen dolgokat tud felfedezni az ember.Az a baj azokkal,akik semmiben sem hisznek,hogy kicsit csőlátásúak,és nem nyitottak a dolgokra.Aki csak egy dologban is hisz,ami több,mint emberi,az sokkal nyitottabb minden irányba.
Kicsit hosszúra sikeredett a kommentem, igazság szerint tudnék még oldalakat írni, de nem hiszem, hogy lenne értelme wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, tothbianka
2013. november 26. 16:58 #65
- törölt felhasználó -    
AZ 1947 történetet elolvastam valahol, egy interjút és az baromság, mert eléggé bénán hazudtak (és én naiv vagyok). A véleményem ugyan az maradt mind eddig. biggrin.gif
Lehet, hogy vannak UFO-k akik ezerszer fejlettebbek mint mi emberek, vagy épp dínókra hasonlító lények. Nem tudni. Egyes emberek (pl. Era 1807) csinálnak mű ufokat, híresztelik, hogy látták, holott elég béna a sztorik nagy része, mert így az ufo kutatók lehet, hogy az igazit szalasztják el (bár nincs látogató UFO aki jön országokba..). Nem jöttek látogatóba UFO-k. Ezt mindenki tudja, hogy az országok felett van egy légvédelem. És azok akkor egyből lecsapnának rájuk. Ilyenről pedig az egész világnak tudni kell (ahogy a hazug ufo jelenésekről is). És a légvédelem MINDIG ott van, nincs olyan, hogy alszanak (váltják egymást)! Földönkívüliek lehet, hogy léteznek, de naprendszerjáró földönkívüliek már nem, mert ha egy is igaz lett volna, akkor azt is bejelentenék, hogy ott volt a légvédelem. És ez nem arról szól, hogy létezik-e Isten, vagy nem. Mert miért ne teremthetett volna Isten földönkívülieket? Megvan neki tiltva?
De az ember imád rettegni..
2013. november 26. 17:21 #66
Vadmacska
Vadmacska
visszatérő vendég
 
Státuszcorazón sangrante❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Csatlakozott: 13.08.25.
Hozzászólás: 189
Csatolások: 0
Azonosító: 210411
Offline offline
Szerintem egyáltalán nem léteznek!
2013. november 26. 18:58 #67
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, bár én nem hiszek a földönkívüliekben.
2013. november 26. 20:41 #68
vasasreka8
vasasreka8
rebecca
 
Státusz-
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.12.
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Offline offline
Én őszintén szólva egyik tábort sem erősítem. laugh.gif Rengeteg érv-ill. ellenérv is van velük kapcsolatban.. Pl. jó kérdés, hogy az univerzumban a 8 bolygóból miért pont csak a Földre teremtett volna életet a Teremtő? A többi hét csak úgy dísznek van ott? Na persze, ez már attól is függ, hogy a hitet vagy a tudományt tartsuk inkább szem előtt. Én mindkettőben legalább ugyanannyira hiszek. Ha a tudományt vesszük figyelembe, akkor lehetséges, hogy más bolygókon nincsenek megfelelő körülmények az élet kialakulásához. Viszont akkor megint felmerül a kérdés, hogy ha már nincsenek megfelelő körülmények, akkor egyátalán miért vannak? Ez az a kérdés, amire nem kapom a választ. Amúgy ezekben az elrablásokban egyátalán nem hiszek. Nem tudom, hogy miért találták volna ki ezeket az emberek, nem kérdőjelezem meg annak a valószínűségét sem, hogy az ufók kísérletezni akartak rajtuk, kicsit megvizsgálni őket, de nekem ez így egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ezek a lények, akik beszélni se tudnak, valamilyen módon pont rákényszerítették azokat az embereket, hogy menjenek velük. Szóval, én inkább nem foglalok álláspontot ebben a témában.
2013. november 26. 20:47 #69
mimike567
mimike567
visszatérő vendég
 
Státusz"If you're lost and alone or you're sinking like a stone,carry on." - Fun.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.27.
Hozzászólás: 372
Csatolások: 4
Azonosító: 196897
Offline offline
A nevadai uton az na z ,,izé,, ami ott fekszik az nek igaz,láttam rola egy filmet,hogy csak gumibol van
2013. november 26. 21:52 #70
Era0817
Era0817
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.25.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 215879
Offline offline
Symor! Felküldtem Budapestre a felvételt az ufó központba! Hogy megerösítést kapjak arról ami történt velem! Rövid email levelezgetés után, egyértelmüen leírták,söt elküldték nekem ki nagyítva is!!hogy valóban ufot rögzitettem! Ez után a tv2 Folyamatosan hívott hogy riportot szeretnének késziteni velem!de nem vállaltam! sad.gif pontosan a munkám miatt, sem illetve az ismeretlen emberek gúnyos megjegyzéseitöl hogy megkíméljem magam! Tudomásúl kellene venni,hogy nem vagyunk egyedül!!! De 1 NAP Ez már nem lesz titokban !
2013. november 26. 22:13 #71
Era0817
Era0817
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.25.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 215879
Offline offline
Symor ! 2012 nyarán fényes nappal egy ember nagyságu ovális buborékot láttam a mint át ment elöttem a zebrán! Örület! De követtem a szememmel amíg tudtam!emberek mentek át oda-vissza !és nem értem, nem látták?????Sok ismerösömnek elmondtam! De senki nem tudott értelmes magyarázatot adni. Képzeld El hogy mennyi minden van amiröl,vagy amit felsem tudunk fogni! Mert amit nem fogunk meg , nem látunk fizikailag az számunkra nincs!
2013. november 27. 12:58 #72
ColorBird
ColorBird
くそくらえ
 
Státuszstan LOOΠΔ stan talent
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.06.
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Offline offline
Én azt gondolom, hogy más életek persze, hogy léteznek más bolygókon, de miért jönnének ide?
Én hiszek bennük, mert tényleg vannak, de nem ufók, hanem..... Más lények. rohog.gif
Vannak, és ennyi. Nem mi vagyunk egyedül.
2013. november 27. 14:49 #73
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.02.
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Offline offline
Lehetséges, hogy máshol is van élet, de szerintem nem feltétlenül olyan, mint a mi bolygónkon. Ezekben a klasszikus ufó-sztorikban én nem hiszek, de elképzelhető, hogy egysejtűek vagy még nagyon kezdetleges élőlények vannak máshol is.
2013. november 27. 16:00 #74
Szandííí992
Szandííí992
visszatérő vendég
 
StátuszI guess always isn't forever after all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.04.
Hozzászólás: 165
Csatolások: 0
Azonosító: 208247
Offline offline
Na..Ufók..hát ööö..tulajdnoképpen én ugy vagyok ezzel a dologgal h..igen..miért is ne?! ha létezik ember, állatok, novények...miért ne lehetnének más élolények más bolygon? lehet h vannak..csak épp nem tudunk roluk..legalábbis eddig még nem jutott olyan konkrét informáciora..hogy na..igenis láttam egy ufot..bocsánat..élolényt..láttam a saját szememmel..ilyen még nemvolt biggrin.gif és sztem ez ígyis fog maradni míg nincs vlmi bizonyíték arra..hogy ezek a lények nem léteznek smileeee.gif
2013. november 27. 16:03 #75
lolike99
lolike99
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.12.
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 189581
Offline offline
Hát.Biztos van máshol is élet,csak nem jönnek mindig ide.de ne picsogjunk mi se megyünk sehová! biggrin.gif
2013. november 27. 17:00 #76
- törölt felhasználó -    
mikor hallom ezeket a stzorikat meg a kepeket arra gondolok h most akk mivan? sosem tudom eldonteni h leteznek e mert neha feltetekezem h igen de mikor latom h a kepeket amik allitolag bizonyitekok ps-ek vagy amit elmeselnek nem hisznek az emberek a tanuknak akk teljesen ossze vagyok zavarodva. En rengeteg dokumentfilmet neztem mar ezekkel az UFOs bizonyitekokkal es be kell valljam h elhiszem oket mert van ami igencsakk elgondolkoztato...ah de mind1 az is jo lenne ha verfarkas vagy csupakabra bizonyitekot is talalnanak mar biggrin.gif
2013. november 27. 17:43 #77
SuperRusso
SuperRusso
visszatérő vendég
 
Státusz"By the power of truth, I, while living, have conquered the universe"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.25.
Hozzászólás: 170
Csatolások: 0
Azonosító: 159230
Offline offline
http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2010/166/3/6/Mk__IV_Haunebu_by_terraluna5.jpg
2013. november 27. 18:50 #78
tothbianka
tothbianka
valhalla
 
Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.11.01.
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
Offline offline
Idézet (Eszti0305 @ 2013.11.26. 16:25)
Lucyan:
Ha lenne benned annyi életerő, hogy gondolkodj kicsit, akkor visszavonnád a második mondatot. Ha jobban belegondoltok, az emberi faj még mély sötétségben ül..

Mind a hárman tök jól összefoglaltátok. Bár én sem hiszek egy kimondott "Istenben", mert szerintem ha magadban van hited, akkor nincs szükséged arra hogy ezt máshol keresd. Valakinek kell az hogy tartozzon egy közösséghez és hogy higgyen valami felsőbbrendűben..a szellemek meg az ufók megint más téma, mert ahogy írtátok tuti hogy nem csak állatok, növények, gombák, protoctiszták, blabla léteznek. Főleg hogy még tényleg nem fedeztük fel az óceánok és az űr egy kis töredékét sem. De szerintem soha nem is fogjuk. Előbb következik be még egy ősrobbanás-szerű változás és hal ki az ember és jön egy felsőbbrendű..de persze ez már megint más téma biggrin.gif A szellemek-gyerek kapcsolathoz még annyit, hogy egyszer olvastam hogy jobb még a periférikus látásuk, a retinájuk (és ezzel a látásuk( még nem kezdett el romlani, károsodni mint nekünk ahogy egyre öregszünk és így többet tudnak észlelni (aurákat is). De tényleg van hogy csak "képzeletbeli barátokat szerez", vagy csak az idegrendszere űz gúnyt belőle egy-két film megnézése után (no komment a mai rajzfilmekkel kapcsolatban..). Imádom az ilyen rejtélyes dolgokat, de eléggé parázok is, ahogy így elgondolkozom ezeken a dolgokon. biggrin.gif
2013. november 27. 20:10 #79
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.03.
Hozzászólás: 1428
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Offline offline
Én nem hiszek bennük!!!!!!!!!
2013. november 27. 21:33 #80
zsazsa73
zsazsa73
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.01.
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 190749
Offline offline
Biztos más bolygókon is van élet, mert ha a Földön mi ki tudtunk így fejlődni, akk más bolygó(kon) is ki lehet. De nem hiszem h az "ottaniaknak" csápjaik vannak, és zöldek.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!