Az AMA vörös szőnyeges ruhái
2013. november 25. 18:56
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Rihanna ruhája szokatlan, de ha azt vesszük, önmaga benne. Kendall kinézete nekem bejön, Kendall sikkes megjelenése is klassz. A fenti listán nekem a következő Jennifer Hudson ruhája: üde, nyárias színek, jól kombinálta a pinket és a narancsot, ráadásul a ruha szabása is tetszik, valamint a cipője is csodás. Ariana most is, mint mindig, azt az ostoba, ijedt fejet vágta. Régen, a Victoriousban is állandóan ez ment. A ruhája tényleg, olyan mint egy Disney meséből lépett volna ki, annyi különbséggel, hogy rajta sehogy sem áll. Xtina remekül fest, az alakja nagyon szép, a ruha is jól áll neki. Miley végre jól nézett ki, bár én nem ilyen szabású nadrágot vettem volna fel. Taylor kivételesen sz*rul festett, hiába a "báj". JLo meg befejezhetné ezeket a testszínű, csillámos ruhák viselését, unalmas, és a legtöbb nem is áll jól neki. Ez az este sem a ruhák miatt volt jó. Bár talán más miatt sem.
2013. november 25. 18:58
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline |
Christina csodálatosan szép...Miley...mi van veled? Rád sem lehet ismerni...persze jó értelemben!
2013. november 25. 18:59
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline |
Miley ruhája eléggé visszafogott, az eddigiekhez képest!
2013. november 25. 18:59
Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Kesha és Taylor gyönyörű volt, a többi nem annyira tetszik Egyébként Ariana tekintete mindig olyan szomorú, nem értem miért... Taylor haja csak szerintem sötétebb árnyalatú?
2013. november 25. 19:12
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Sziasztok!
Hiába írtam/küldtem be helyesen, a cikkhez valamiért nem lett csatolva több sztár, valamint a főképet is megváltoztatták, aminek a cseréjét kértem a Hírszerkesztők topikjában.
A kellemetlenségekért az ő nevükben is elnézést Tőletek!
ui. Remélem tetszik a cikk!
Hiába írtam/küldtem be helyesen, a cikkhez valamiért nem lett csatolva több sztár, valamint a főképet is megváltoztatták, aminek a cseréjét kértem a Hírszerkesztők topikjában.
A kellemetlenségekért az ő nevükben is elnézést Tőletek!
ui. Remélem tetszik a cikk!
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2013. november 25. 19:17
Ke$ha, Miley, Christina és Taylor ruhája nagyon tetszik. Ariana ruhája se rossz, de sajnos tényleg nem áll jól neki.
2013. november 25. 19:35
Jordin, Ciara és Xtina gyönyörűek voltak! Valamint én még Naya Rivera ruháját is imádtam. )
2013. november 25. 19:40
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Igazából egyik ruha sem nyerte el annyira a tetszésemet. Jordin Sparks ruhája tetszene, ha a ruha felső része nem ilyen lenne, de a szoknya és a cipő nagyon jó. Miley is szép volt, csak ez a bokalengető nadrág nem jön be.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.