A 29. Independent Spirit-gálán a nagyok küzdenek a kicsikkel, és a 12 év rabszolgaság lehet a befutó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Independent Spirit Awards: íme, a jelöltek!
2013. november 26. 20:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Woody <3333333333
2013. november 26. 20:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nem is tudtam, hogy a 12 Years a Slave ilyen alacsony költségvetésű volt, hogy ide be lehetett szuszakolni. A színésznő felhozatal eléggé tetszetős, kár hogy ebből valószínűleg csak Blanchett kerül be majd az Oscar-bandába. Meg nyilván ezt is le fogja nyúlni, mert mindenki más esélytelen vele szemben.
Azt jól látom, hogy a színészeknél 6 jelölt lett?
Azt jól látom, hogy a színészeknél 6 jelölt lett?
2013. november 26. 21:01
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hurrááá!!!!!!!!!
2013. november 26. 22:12
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Örülnék McQueenék győzelmének, de nem nagyon kell a 12 év rabszolgaságért szorítani, végig fog tarolni mindent az Oscarig. A rendező eddigi munkáiból és a hihetetlenül erős pozitív kritikai visszhangból kiindulva valószínűleg jogosan. Nagyon várós film.
Amit Cate Blanchett a Blue Jasmineban mutat be, az jóformán leírhatatlan. Elképesztő egy nő, és nagyon elemében van a filmben, remélem ő is mindent elvisz majd ezért a szerepért. Magát a filmet is nagyon szerettem persze.
Túl sok mindent eddig nem láthattunk innen még, úgyhogy az olyan filmeket, mint mondjuk a Nebraska, az All Is Lost, a Mielőtt meghaltam, vagy éppen az Inside Llewyn Davis, már tűkön ülve várom.
Amit Cate Blanchett a Blue Jasmineban mutat be, az jóformán leírhatatlan. Elképesztő egy nő, és nagyon elemében van a filmben, remélem ő is mindent elvisz majd ezért a szerepért. Magát a filmet is nagyon szerettem persze.
Túl sok mindent eddig nem láthattunk innen még, úgyhogy az olyan filmeket, mint mondjuk a Nebraska, az All Is Lost, a Mielőtt meghaltam, vagy éppen az Inside Llewyn Davis, már tűkön ülve várom.
2013. december 05. 12:21
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
Don jon és a Dallas Buyers Club!!!!! :3 <3
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

1 felhasználónak tetszik: