Jennifer Love Hewitt férjhez ment és édesanya lett
2013. november 27. 15:54
Nagyon gratulálok Jennifernek és biztosan remek anyuka lesz Hajrá Jennifer
2013. november 27. 16:12
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Annyira örülök nekik!
2013. november 27. 17:08
Idézet (Kazuo @ 2013.11.27. 15:28)
Az itt található emberek nagy része meg az ilyen típusú, értelmes kommentekre nem kíváncsi, mégis még mindig élünk és semmi bajunk nincs. Könyörgök, hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú? Látom, te se vagy tisztában azzal, hogy milyen csodálatos dolog az, ha az embernek van/lesz gyereke.
Tisztában vagyok vele köszönöm, van unokahúgom.
Rosszindulató lehet de legalább én nem vagyok k mint ez a nő és nem is gyaláztam meg Audrey Hepburn-t egy hibás életrajzi filmmel, amiben a nemlétező színészi képességem akartam villogtatni. Ez meg sajna rá igaz
2013. november 27. 17:12
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Gratula nekik, sok boldogságot meg egészséget a 'kiccsaládnak'. (:
2013. november 27. 18:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.11.27. 15:28)
Az itt található emberek nagy része meg az ilyen típusú, értelmes kommentekre nem kíváncsi, mégis még mindig élünk és semmi bajunk nincs. Könyörgök, hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú? Látom, te se vagy tisztában azzal, hogy milyen csodálatos dolog az, ha az embernek van/lesz gyereke.
Már múltkor valamelyik Jennes cikknél is firkált valami bicskanyitogató hozzászólást, de aztán úgy voltam vele, hogy annyira elvakult és rosszindulatú, hogy amúgy is falrahánytborsó lenne, ha reagálnék, szóval inkább ignoráltam a gusztustalan megjegyzését. Egyébként mindenhol mocskolta Jennifert, ahol csak tudta - érdemes elolvasni a róla írt véleményét az adatlapján. Én is rühellek néhány cölöböt, de sokszor csak azért kommentelek, hogy ugrassam itt a jó népet (az utóbbi pár napban megint borzoltam pár cikk alatt a kedélyeket), de ez a tag, mintha csak ezért járna fel. Furcsa. Az azért rendesen odab*sz, hogy Jennifert fikázza, holott az ikonján lévő hölgyike színészi tehetsége a béka valaga alatt van.
Topikhoz szólva, én csak gratulálni tudok nekik! Valóban csodálatos dolog az anyává válás, és örülök neki, hogy már a terhesség alatt sem vette félvállról a dolgokat. Szerintem jó anya lesz belőle, a frigyhez pedig szintén gratulálok!
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Kazuo
2013. november 27. 18:59
Idézet (Beyla @ 2013.11.27. 18:23)
Már múltkor valamelyik Jennes cikknél is firkált valami bicskanyitogató hozzászólást, de aztán úgy voltam vele, hogy annyira elvakult és rosszindulatú, hogy amúgy is falrahánytborsó lenne, ha reagálnék, szóval inkább ignoráltam a gusztustalan megjegyzését. Egyébként mindenhol mocskolta Jennifert, ahol csak tudta - érdemes elolvasni a róla írt véleményét az adatlapján. Én is rühellek néhány cölöböt, de sokszor csak azért kommentelek, hogy ugrassam itt a jó népet (az utóbbi pár napban megint borzoltam pár cikk alatt a kedélyeket), de ez a tag, mintha csak ezért járna fel. Furcsa. Az azért rendesen odab*sz, hogy Jennifert fikázza, holott az ikonján lévő hölgyike színészi tehetsége a béka valaga alatt van.
Topikhoz szólva, én csak gratulálni tudok nekik! Valóban csodálatos dolog az anyává válás, és örülök neki, hogy már a terhesség alatt sem vette félvállról a dolgokat. Szerintem jó anya lesz belőle, a frigyhez pedig szintén gratulálok!
Imádom Audrey Hepburn filmjeit és szerintem Ő egy ikon, ennyi a válaszom arra hogy gusztustalan és elvakult vagyok Jenniferrel szemben, igazad van ebben és sosem lesz róla más véleményem, de nem ezért járok fel, minden nap olvasok cikkeket starity-n, ha nem is kommentelek, mivel mindenhol 1 a 100 közül a véleményem, de ez a nő egy túlértékelt fé..r.e ..na most írjak csúnyát? (g)
Amúgy nem olyan szórakoztató hogy -ugratod a népet- csak azt hiszed
Demi már jó ideje nem színészkedik,, ő énekes és abban tehetséges... egyébként miért kell őt felhozni? unalmas már.
a cikkhez szólva: szép és hosszú életet annak a szegény kislánynak és remélhetőleg nem lesz olyan mint az anyja ...
2013. november 27. 19:00
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Én személy szerint rendkívül örültem a hírnek, hogy megszületett a baba! Remélem, nagyon-nagyon boldogok lesznek!
Btw egyesek milyen érzéketlenek! A családját, barátait, ismerőseit és a rajongóit minden bizonnyal érdekli a dolog, úgyhogy máris bukta a szöveg, hogy nem kíváncsiak rá. Mellesleg olyan mi a sz.rnak írogat, akit nem érdekel? o.O Ennyire ne unatkozzon senki... Valakit pl. egy másik színésznő terhessége nem érdekel, de ettől még nyilván nem p.fázik h.lyéket az illető csak azért, mert nem érdekli.
Btw egyesek milyen érzéketlenek! A családját, barátait, ismerőseit és a rajongóit minden bizonnyal érdekli a dolog, úgyhogy máris bukta a szöveg, hogy nem kíváncsiak rá. Mellesleg olyan mi a sz.rnak írogat, akit nem érdekel? o.O Ennyire ne unatkozzon senki... Valakit pl. egy másik színésznő terhessége nem érdekel, de ettől még nyilván nem p.fázik h.lyéket az illető csak azért, mert nem érdekli.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.