Jennifer Love Hewitt férjhez ment és édesanya lett
2013. november 27. 19:05
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Gratulálok Jennifernek mind a babához (aki gyönyörű nevet kapott) mind pedig a házasságához! Nagyon kedvelem ezt a csajszit, sok boldogságot nekik
2013. november 27. 19:09
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (NoBigDeal @ 2013.11.27. 15:04)
Minden sztár most terhes vagy most szült, senkit nem érdekel ő. Kelly Clarkson is most ment férjhez és babát vár, Gwen Stefani, Olivia Wilde, Kate Winslet, Ginnifer Goodwin ők mind terhesek úgyhogy melléfogott ha azt hiszi hogy érdekel valakit a gyereke
Az, hogy téged nem érdekel a gyereke, nem jelenti azt, hogy mást sem... Egyébként meg minek írkálsz ide ha ennyire nem érdekel?
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889
2013. november 27. 19:41
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline |
nagyon szép neve van a babának!
2013. november 27. 19:52
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (NoBigDeal @ 2013.11.27. 18:59)
Imádom Audrey Hepburn filmjeit és szerintem Ő egy ikon, ennyi a válaszom arra hogy gusztustalan és elvakult vagyok Jenniferrel szemben, igazad van ebben és sosem lesz róla más véleményem, de nem ezért járok fel, minden nap olvasok cikkeket starity-n, ha nem is kommentelek, mivel mindenhol 1 a 100 közül a véleményem, de ez a nő egy túlértékelt fé..r.e ..na most írjak csúnyát? (g)
Amúgy nem olyan szórakoztató hogy -ugratod a népet- csak azt hiszed
Demi már jó ideje nem színészkedik,, ő énekes és abban tehetséges... egyébként miért kell őt felhozni? unalmas már.
a cikkhez szólva: szép és hosszú életet annak a szegény kislánynak és remélhetőleg nem lesz olyan mint az anyja ...
Amúgy nem olyan szórakoztató hogy -ugratod a népet- csak azt hiszed
Demi már jó ideje nem színészkedik,, ő énekes és abban tehetséges... egyébként miért kell őt felhozni? unalmas már.
a cikkhez szólva: szép és hosszú életet annak a szegény kislánynak és remélhetőleg nem lesz olyan mint az anyja ...
Vagy tíz tag küldött el az utóbbi két napban melegebb éghajlatra, csak, mert a véleményem nem tetszett nekik és nem ajnároztam a favorit cölöbjeiket. Szóval, azért egy nyersen megfogalmazott hozzászólásra ugranak a kislányok, mint legyek a tehén kaksira. Te sem bírtál ellenállni, holott a hozzászólást nem is neked címeztem.XD Én csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy úgysem fogod magadat kiművelni Jennifer munkásságát és bióját illetően. Én egy évig vittem róla egy fansite-ot Gportálon, sokat olvastam róla, és megjegyzem, hótra nem olyan, mint amilyennek te mindenhol előadod. A sok-sok hollywoodi sztár mellett Jennifer Love Hewitt az, aki bizony holnap Hálaadás ünnepekor - bár lehet, hogy most babázik inkább - kimegy ételt osztani a hajléktalanoknak. Minden évben szokott, csak, mert valahol valamerre olyat is írtál, hogy ő nem jótékonykodik. Azért kíváncsi vagyok, hogy te mennyit jótékonykodsz... gondolom semmit sem. Oscar-díjasnak nem Oscar-díjas színésznő, de bőven elvegetál egy limonádé szerepben a látottak alapján. Nekem speciel az If Onlyban nagyon tetszett az alakítása, de a Szellemekkel Suttogó Melindáját is nagyon kedveltem, pedig eléggé válogatós vagyok színésznők terén. Szóval mielőtt ténylegesen nekiállsz fikázni valamit, akkor tudd is, hogy miről beszélsz, ugyanis légből kapott baromságokkal dobálózol, ócsárolsz és vádaskodsz alaptalanul. Oké, neked nem tetszett egyik alakítása sem - rendben is van, hisz emberek vagyunk, de nem ismered, mint embert... honnan tudod, hogy olyan, amilyennek leírtad? Nem szimpatikus? Jenn az egyik legtiszteletreméltóbb, legbotránymentesebb és szerintem az egyik legszebb színésznő Hollywoodban. Attól még tarthatod normális embernek, mert a munkássága nem nyerte el a tetszésedet.
2013. november 27. 20:03
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Gratulálok Jen! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2013. november 27. 20:07
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.11.27. 19:52)
Vagy tíz tag küldött el az utóbbi két napban melegebb éghajlatra, csak, mert a véleményem nem tetszett nekik és nem ajnároztam a favorit cölöbjeiket. Szóval, azért egy nyersen megfogalmazott hozzászólásra ugranak a kislányok, mint legyek a tehén kaksira. Te sem bírtál ellenállni, holott a hozzászólást nem is neked címeztem.XD Én csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy úgysem fogod magadat kiművelni Jennifer munkásságát és bióját illetően. Én egy évig vittem róla egy fansite-ot Gportálon, sokat olvastam róla, és megjegyzem, hótra nem olyan, mint amilyennek te mindenhol előadod. A sok-sok hollywoodi sztár mellett Jennifer Love Hewitt az, aki bizony holnap Hálaadás ünnepekor - bár lehet, hogy most babázik inkább - kimegy ételt osztani a hajléktalanoknak. Minden évben szokott, csak, mert valahol valamerre olyat is írtál, hogy ő nem jótékonykodik. Azért kíváncsi vagyok, hogy te mennyit jótékonykodsz... gondolom semmit sem. Oscar-díjasnak nem Oscar-díjas színésznő, de bőven elvegetál egy limonádé szerepben a látottak alapján. Nekem speciel az If Onlyban nagyon tetszett az alakítása, de a Szellemekkel Suttogó Melindáját is nagyon kedveltem, pedig eléggé válogatós vagyok színésznők terén. Szóval mielőtt ténylegesen nekiállsz fikázni valamit, akkor tudd is, hogy miről beszélsz, ugyanis légből kapott baromságokkal dobálózol, ócsárolsz és vádaskodsz alaptalanul. Oké, neked nem tetszett egyik alakítása sem - rendben is van, hisz emberek vagyunk, de nem ismered, mint embert... honnan tudod, hogy olyan, amilyennek leírtad? Nem szimpatikus? Jenn az egyik legtiszteletreméltóbb, legbotránymentesebb és szerintem az egyik legszebb színésznő Hollywoodban. Attól még tarthatod normális embernek, mert a munkássága nem nyerte el a tetszésedet.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 27. 20:46
nahát, gratulálok a babához, még emlékszem pár évvel ezelőtt olvastam valahol, hogy reménykedik csak, hogy lesz kisbabája, legalább most még boldogabb lehet. Grat
2013. november 27. 21:06
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline |
Gratulálok neki! Nagyon szimpatikus színésznő, még anno a Garfieldban, majd a Szellemekkel suttogóban láttam Örülök, hogy férjhez ment és gyereke is lett. Grats Jeeeennn <333
2013. november 27. 21:16
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline |
Gatula nekik és sok boldogságot
2013. november 27. 21:48
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Minden sztár most terhes vagy most szült, senkit nem érdekel ő. Kelly Clarkson is most ment férjhez és babát vár, Gwen Stefani, Olivia Wilde, Kate Winslet, Ginnifer Goodwin ők mind terhesek úgyhogy melléfogott ha azt hiszi hogy érdekel valakit a gyereke
Ugye most viccelsz? Na jó, olvastam a többi hozzászólásodat és úgy látom, nem. Attól még, hogy mint színésznő, nem tetszenek az alakításai, ott van az emberi énje. Mellesleg az egyik legkedvesebb színésznő...
Egyébként gratulálok nekik a babához és sok boldogságot Gyönyörű neve van a bébinek.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Beyla
2013. november 27. 22:34
te nem vagy normális. Jennifer az egyik legaranyosabb színésznő... amúgy meg oké, utálod, bár ez senkit nem érdekel, de elég nagy szegénységi bizonyítványra vall, hogy egy ilyen cikknél ócsárolod őt. gratulálok
Amúgy gratulálok Jennifernek, sok boldogságot nekik
2013. november 27. 23:09
Elnézve a Jenniferrel kapcsolatos kommentjeidet, annyira sisteregsz a gyűlölettől, hogy előbb vagy utóbb a sötét oldalon fogsz kikötni, és nagyobb Sith-lovag leszel, mint Darth Vader
Viccet félretéve, számomra nem érthető, hogy hogyan lehet utálni valakit ennyire, pláne úgy, hogy csak annyit ismerünk róla, amennyire a sajtó foglalkozik vele. Jennifer nekem se tartozik a kedvenceim közé, hidegen hagy, mint színésznő, és magánemberként is csak akkor foglalkoztam vele, amikor Ross McCalllal volt együtt, de eszembe se jutna féregnek titulálni, vagy, teszem azt, kárörvendően röhögni azon, hogy ismételten befuccsolt a párkapcsolata (ahogy a múltban történt néhányszor, a különböző hírportálok szalagcímeiből kiindulva), és egyéb durvaságok. Ezzel nem azt akarom hangsúlyozni, hogy mennyivel jobb ember vagyok nálad, dehogyis, volt olyan időszakom, hogy kígyót-békát kiáltottam egyes hírességekre például csak azért, mert a kedvenceimmel jártak (csóri Kate Bosworth mennyit kapott Orlando miatt anno ). Ami azért is volt vicces, mert azok a szerencsétlenek tulajdonképpen nem ártottak nekem se közvetlenül, se közvetetten, csak hát mivel akkor is hiperérzékeny voltam, mindent magamra vettem
Felhoztad a Hepburn-filmet, mondván a benne lenyomott alakítása miatt (is) fújsz rá. Nekem erről eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti esetem, ami a Max Payne-filmmel kapcsolatos. Rajongtam a videójátékért, mondhatni megvesztem érte, és amikor mondták, hogy film lesz belőle, én egyből Clive Owent akartam mindenáron főszereplőnek. Erre jött Mark Wahlberg, és a filmadaptáció akkora de akkora undort váltott ki belőlem, mint megáltalkodott gamerből, hogy jujj. Viszont eszembe se jutott Markra haragudni, mert a film végülis egy társasjáték végeredménye, nemcsak rajta múlott a film milyensége – ki tudja, lehet hogy egy jobb forgatókönyvvel és rendezővel másképp sült volna el a dolog, és Mark sem lett volna olyan semmilyen. Ebből kifolyólag nincs kizárva, hogy az általad említett darabbal is hasonló a probléma.
Félreértés ne essék, nem akarom megváltoztatni a róla kialakult véleményed, szíved joga nem szeretni őt – csak számomra ijesztő, hogy valaki ilyen mértékű ellenszenvvel viseltet olyasvalaki iránt, akiről csak egy (lehet, hogy rosszul) kialakított képet lát.
ON
Gratu Jennifernek, és remélem, most már végleg révbe ér a maganélete. Igaz, hogy nem kedvencem, de mindenkinek van joga a boldogsághoz
2013. november 28. 03:14
Idézet (Beyla @ 2013.11.27. 19:52)
Beyla hosszú kommentjére
Ételosztás annyiból áll hogy kiáll a pult mögé és vigyorog a kameráknak, vagy abból hogy találkozhat olyan sztárokkal akik ezerszer többet érnek nála (Alyssa Milano például) és velük vigyoroghat egy képen, dolgozni úgyse fog nagy színésznőkkel. Nálam ettől nem lesz szent. Abból is szoktam megítélni egy celebet (mert személyesen nem ismerünk senkit ezzel én legyek tisztában, de te ezerrel ócsárolhatod Demit ) hogy egy-egy interview-ban mit mondanak és mit ne mondjak kicsit túlságosan el van magától ájulva ez a nő ahhoz képest hogy semmi, de abszolút semmi oka nincs rá. Szerintem nem is utálnám annyira A.H. filmje miatt ha szimpatikus ember lenne ... Audrey nemcsak kívülről volt gyönyörű, nyílván ezért is lett botrányos az alakítása, mert ő se kívülről se belülről sem egy szépség azon a tényen kívül hogy semmi tehetség nem szorult belé. Nem kell egyből arra következtetni hogy nem tudok róla semmit azért mert én ki nem állhatom
2013. november 28. 08:39
@NoBigDeal: Minden egyes mondatodból lerí a megvetés és harag. Nem szándékozok belefolyni értelmetlen, meddő vitá(k)ba, -már meguntam, hogy minden egyes hozzászólássommal 10 emberből 9-nél verem a biztosítékot-, de olyan egyszerű szavakat, mint pl. az "interjú"-t írjuk már le magyar emberhez méltóan.
Más... nagyon szerettem Alyssa Milanot a Bűbájos Boszorkákban, de ha rangsorolnom kéne őt és Jent, akkor Jen a képzeletbeli ranglétrán sokkal magasabb fokot képviselne. (Csak hogy tisztában légy vele,- Milano nem egyszer dobta le a textilt magazinok és b-kategóriás filmekben nyújtott mellékszerepek kedvéért, vagy jött össze számos férfi kollégájával arra a pár hónapra, amíg a forgatás tartott.)
Tudtommal neves sorozatszínészek/színésznők, mint pl JLH nem szorulnak rá, hogy "érdekből" más színészekkel közös képe(k)en vigyorogjanak muhaha mégis mire céloztál ezzel? Ha JLH karrieri előmenetelét próbáltad/próbálod megkérdőjelezni, akkor írtad volna, hogy neves rendezőkkel, forg.könyvírókkal, producerekkel találkozhat ezen eseményeken...
Más... nagyon szerettem Alyssa Milanot a Bűbájos Boszorkákban, de ha rangsorolnom kéne őt és Jent, akkor Jen a képzeletbeli ranglétrán sokkal magasabb fokot képviselne. (Csak hogy tisztában légy vele,- Milano nem egyszer dobta le a textilt magazinok és b-kategóriás filmekben nyújtott mellékszerepek kedvéért, vagy jött össze számos férfi kollégájával arra a pár hónapra, amíg a forgatás tartott.)
Tudtommal neves sorozatszínészek/színésznők, mint pl JLH nem szorulnak rá, hogy "érdekből" más színészekkel közös képe(k)en vigyorogjanak muhaha mégis mire céloztál ezzel? Ha JLH karrieri előmenetelét próbáltad/próbálod megkérdőjelezni, akkor írtad volna, hogy neves rendezőkkel, forg.könyvírókkal, producerekkel találkozhat ezen eseményeken...
2013. november 28. 18:45
Szép lett a kisbaba neve! Gratulálok Jennifernek és férjének!
NoBigDeal! Neked meg csak gratulálni tudok, ha egy ilyen örömteli hírhez is csak rosszakat tudsz írni!
NoBigDeal! Neked meg csak gratulálni tudok, ha egy ilyen örömteli hírhez is csak rosszakat tudsz írni!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.